1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Rumstyper på Southern Lanta Resort

Deluxerum i bungalow

Renoverade deluxerum i bungalower. Fjärde person är möjlig om denne är barn och delar ordinarie bädd. Bor man fyra personer i rummet kan det upplevas som trångt. Tv med satellitkanaler och litet kylskåp. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Dusch och wc. Markterrasser av varierande storlek. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 33 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.

Dubbelrum i bungalow

Ljusa och enkla dubbelrum i bungalow. Tv. Litet kylskåp. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Dusch och wc. Markterrasser av varierande storlek. Städning 7 ggr/vecka. Bor man tre personer i rummet kan det upplevas som trångt.
Rumsstorlek: ca 20 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.

Familjerum i bungalow

Familjerum i bungalower, med en dubbelsäng eller två separata sängar samt en våningssäng för två barn. Tv med satellitkanaler. Litet kylskåp. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Dusch och wc. Markterrasser av varierande storlek. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 33 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 2 barn.

Superiorrum i bungalow

Renoverade superiorrum i bungalower, belägna närmre stranden. Fjärde person möjlig om denne är barn och delar ordinarie bädd. Alla rum har tv. Litet kylskåp. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Dusch och wc. Markterrasser av varierande storlek. Städning 7 ggr/vecka. Bor man fyra personer i rummet kan det upplevas som trångt.
Rumsstorlek: ca 20 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.