Rumstyper på Southern Lanta Resort

Deluxerum i bungalow

Renoverade deluxerum i bungalower. Fjärde person är möjlig om denne är barn och delar ordinarie bädd. Bor man fyra personer i rummet kan det upplevas som trångt. Tv med satellitkanaler. Litet kylskåp. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Dusch och wc. Markterrasser av varierande storlek. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 33 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.

Dubbelrum i bungalow

Ljusa och enkla dubbelrum i bungalow. Det kan upplevas som trångt när tre personer bor i rummet. Tv. Litet kylskåp. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Dusch och wc. Markterrasser av varierande storlek. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 20 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.

Familjerum i bungalow

Familjerum i bungalower, med en dubbelsäng eller två separata sängar samt en våningssäng för två barn. Tv med satellitkanaler. Litet kylskåp. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Dusch och wc. Markterrasser av varierande storlek. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 33 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 2 barn.

Superiorrum i bungalow

Superiorrum i bungalower, belägna närmre stranden. Fjärde person möjlig om denne är barn och delar ordinarie bädd. Det kan upplevas som trångt om 3 eller fler personer bor i rummet. Alla rum har tv. Litet kylskåp. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Dusch och wc. Markterrasser av varierande storlek. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 20 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.