Rumstyper på Southern Lanta Resort

Deluxerum i bungalow

Deluxerum i bungalower med markterrass av varierande storlek. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Fjärde person sover i befintliga sängar. Bor man fyra personer i rummet blir det lite trångt. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 33 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.

Dubbelrum i bungalow

Dubbelrum i bungalow med markterrass av varierande storlek. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i befintliga sängar. Bor man tre i rummet kan det kännas lite trångt. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 20 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.

Dubbelrum superior i bungalow

Dubbelrum superior i bungalow med markterrass av varierande storlek. Superiorrummen är belägna närmare stranden. En dubbelsäng eller två enkelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Fjärde person sover i befintliga sängar. Bor man tre eller fyra i rummet kan rummet kännas trångt. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 26 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.

Familjerum i bungalow

Familjerum i bungalower med markterrass av varierande storlek. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i våningssäng för två barn. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 33 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 2 barn.