Kundomdömen om Southern Lanta Resort

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

66% av resenärerna rekommenderar

407 omdömen
Utmärkt
 
166
Väldigt bra
 
133
Bra
 
71
Mindre bra
 
25
Underkänt
 
12

5 senaste omdömen

2020-03-28

av vargtand Örsundsbro, Sverige

ett medelklass hotell med bungalows

Ett medelklass hotell med bungalows det man behöver finns här vi bodde nog i dom äldre eller lite enklare husen. Inte så stort lite spartanskt kanske helt ok men ingen lyx men vi tillbringar inte så mycket tid på rummen man lämnar dom på morgonen o kommer hem på kvällen. Frukosten kunde nog ha varit lite rikligare och mer varierad men det fungerar även om kaffet inte var dricbart för en som bara dricker espresso. Ohyra vist dom där små nästan osynliga myrorna fans överallt fördelen med hotellet är det fantastiska läget vid stranden

 
2020-03-22

av khellstroem

Familj 2 veckor

Rena rum, 2 stora fräscha pooler och perfekt läge. Ligger precis vid stranden och nära till staden och shopping. Mycket trevlig personal. Personal väldigt hjälpsamma vid att anordna transfer och utflykter.

 
2020-03-20

av Nigel B Sverige

Bra hotell med bra läge, dock alldeles för få solstolar/platser

Hotellet var mestadels bra. Alla som jobbade där var vänliga och hjälpsamma. Rummet var bra, hade allt jag behövde (förutom mjölkpulver till te o kaffe). Städning ok, inte mer. Myggnät fanns på rummet. Frukosten var ok, utbudet var lite begränsat men hade all jag behövde. Annars åt jag aldrig på deras restaurang, många andra runt omkring. Läget var mycket bra, direkt på den långa sandstranden med barer och restauranger runt omkring. Tog 20-30 min att gå till centrumet eller tuktuk för c:a 30kr på 5-10min. Det som var sämst var saknaden of solstolar/parasoller/platser. På tok för få som innebar att de flesta gäster var uppe mycket tidig för att paxa de få som fanns. Några t.o.m. natten innan.

 
2020-03-20

av Anna B

Semester

Mycket trevlig Resort. Fräscha rum/bugalows och nära till stranden. Restaurang på stranden. Tillgång till stolar utan kostnad. Bra frukostbuffé. Uttagsautomat, tvätteri nära. Någon minut till centrum och båthamn.

 
2020-03-12

av Gunilla D

Semester med vänner

Fantastiskt bra , väldigt fina rum mycket trevlig och hjälpsam personal. Det var fjärde gången som vi var här och kan verkligen rekommendera detta till andra. Väldigt stor skillnad på Internet sedan vi var här senast.