Kundomdömen om Southern Lanta Resort

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

66% av resenärerna rekommenderar

428 omdömen
Utmärkt
 
175
Väldigt bra
 
140
Bra
 
74
Mindre bra
 
26
Underkänt
 
13

5 senaste omdömen

2024-01-24

av Timotej81 Huddinge, Sverige

Toppenvistelse på Southern Lanta

Vi hade bokat en standard garden view bungalow men kände direkt att det inte var vad vi ville ha. Vi saknade läslampor över sängarna, det fanns väldigt lite plats att göra av resväskorna och trycket i duschen var obefintligt. Vill poängtera att det inte var något fel på denna typ av bungalow, men vi kände att vi ville ha något lite bättre. Vi valde därför att uppgradera oss till en deluxe bungalow och det ångrade vi INTE! Vilket fint rum! Stort, massor av förvaringsutrymme, jättefräscht badrum och en bra dusch, TV som vi kunde titta på Netflix på, sköna sängar, bra läslampor… allt var toppen! Vi var så nöjda med deluxe bungalowen. För boende i dessa bungalows fanns även en separat infinitypool som var väldigt trevlig! Frukosten var bra, ganska enkel men den dög alldeles utmärkt tyckte vi. Restaurangen på stranden var helt okej, men vi tyckte nog att man kunde äta både billigare och bättre på andra ställen runt omkring. Vi skulle absolut kunna åka tillbaka till Southern Lanta! Väldigt fint och trevlig, hjälpsam personal!

 
2023-12-21

av MollsN Lund, Sverige

Perfekt läge

Mysigt och fint hotell där alla bor i egna stugor. Vi var här även förra året och har valt att komma tillbaka. Ligger helt perfekt på stranden mitt på Klong Dao. Rummen (sunset svit) Stora fräscha Sängen aningen hård men så är det på nästan alla hotell i Thailand. Pooler Bra pooler för vuxna och barn Frukosten Finns mer att önska så som pålägg till mackorna men annars helt ok. Personalen Alla super trevliga Vi kommer att komma tillbaka :-)

 
2023-02-08

av 399mikaelal

Bra hotell, mycket barn familjer.

Väldigt fin och modern bungalow, sköna sängar, bra tryck i dusch och varmt vatten 😊 helt okej frukost, saknade granola och yoghurten var sur, men hittade nog alltid något att äta. Ligger bra placerat, nära till många bra restauranger, Uppe vid vägen finns en restaurang som heter Sawasdee, rekommenderar 😄👌 När vi kom till hotellet fick vi veta att nyårs buffé och show skulle ingå, väldigt trevligt. Vi skulle gå till baren och boka bord bara, när vi kom till barnen och skulle boka så sa de att de skulle kosta typ 1600 thb per person, vi förklarade att de i receptionen sagt att det skulle ingå men icke, så vi valde att inte boka bord då utan vi gick och bokade plats på en grann restaurang. Några dagar senare kom hon från receptionen och sa att vi måste gå och boka platser till nyår och då sa jag att vi valt att boka på annat håll för att spara pengar, fick då igen veta att det ingår, hon hämtade en från baren med listorna och de bokade in oss, så efter mycket om och men så ingick det trots allt och det blev en trevlig kväll. Tycker att massagen var toppen på southern lanta 😊👌 så duktiga och trevliga tjejer där och bekväma massage bänkar med hål för ansiktet 😀 Den enda nackdelen för mig är Poolen, den är så smutsig, så jag var endast i den 1 gång. Absolut hälso farlig 🫨 jag höll mig till havet sen med alla stickisar 😅 Hela vår uteplats var full med stora röda myror när vi kom dit, de hade en stig precis ovanför dörren och längs med hela väggen och över stolar och bord och altan räcke, precis kommit från ett hotell 1 vecka med inneboende kackerlackor så jag blev så ledsen över myr situationen så jag nästan skulle kunna börja gråta.... jag är inte den som klagar, jag är nöjd för det mesta men tanken på att inte kunna använda vår fina uteplats gjorde så att jag gick och frågade om det fanns nått att göra åt problemet. Tjejen i receptionen kom med och tittade och sa att woooow..... de var inte där igår när förra familjen checkade ut så de måste ha börjat bygga bo i trädet bredvid huset precis nyligen, och hon tillkallade stödpersonal som kom direkt med stora sprayflaskor och problemet var eliminerat och vi kunde njuta av vår ute plats 😄👌

 
2022-12-19

av Emil H

Bästa hotellet!

Det bästa stället jag någonsin har varit på! Vi bodde i villorna bredvid hotellet men vi hände nästan hela tiden vid hotellet och vid poolen ändå. Bra service, schyst personal, trevlig pool och bra mat. Dessa är anledningarna till att vi åker hit varje år.

 
2020-03-28

av vargtand Örsundsbro, Sverige

ett medelklass hotell med bungalows

Ett medelklass hotell med bungalows det man behöver finns här vi bodde nog i dom äldre eller lite enklare husen. Inte så stort lite spartanskt kanske helt ok men ingen lyx men vi tillbringar inte så mycket tid på rummen man lämnar dom på morgonen o kommer hem på kvällen. Frukosten kunde nog ha varit lite rikligare och mer varierad men det fungerar även om kaffet inte var dricbart för en som bara dricker espresso. Ohyra vist dom där små nästan osynliga myrorna fans överallt fördelen med hotellet är det fantastiska läget vid stranden