Kundomdömen om Southern Lanta Resort

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

66% av resenärerna rekommenderar

414 omdömen
Utmärkt
 
171
Väldigt bra
 
134
Bra
 
72
Mindre bra
 
25
Underkänt
 
12

5 senaste omdömen

2023-02-08

av 399mikaelal

Bra hotell, mycket barn familjer.

Väldigt fin och modern bungalow, sköna sängar, bra tryck i dusch och varmt vatten 😊 helt okej frukost, saknade granola och yoghurten var sur, men hittade nog alltid något att äta. Ligger bra placerat, nära till många bra restauranger, Uppe vid vägen finns en restaurang som heter Sawasdee, rekommenderar 😄👌 När vi kom till hotellet fick vi veta att nyårs buffé och show skulle ingå, väldigt trevligt. Vi skulle gå till baren och boka bord bara, när vi kom till barnen och skulle boka så sa de att de skulle kosta typ 1600 thb per person, vi förklarade att de i receptionen sagt att det skulle ingå men icke, så vi valde att inte boka bord då utan vi gick och bokade plats på en grann restaurang. Några dagar senare kom hon från receptionen och sa att vi måste gå och boka platser till nyår och då sa jag att vi valt att boka på annat håll för att spara pengar, fick då igen veta att det ingår, hon hämtade en från baren med listorna och de bokade in oss, så efter mycket om och men så ingick det trots allt och det blev en trevlig kväll. Tycker att massagen var toppen på southern lanta 😊👌 så duktiga och trevliga tjejer där och bekväma massage bänkar med hål för ansiktet 😀 Den enda nackdelen för mig är Poolen, den är så smutsig, så jag var endast i den 1 gång. Absolut hälso farlig 🫨 jag höll mig till havet sen med alla stickisar 😅 Hela vår uteplats var full med stora röda myror när vi kom dit, de hade en stig precis ovanför dörren och längs med hela väggen och över stolar och bord och altan räcke, precis kommit från ett hotell 1 vecka med inneboende kackerlackor så jag blev så ledsen över myr situationen så jag nästan skulle kunna börja gråta.... jag är inte den som klagar, jag är nöjd för det mesta men tanken på att inte kunna använda vår fina uteplats gjorde så att jag gick och frågade om det fanns nått att göra åt problemet. Tjejen i receptionen kom med och tittade och sa att woooow..... de var inte där igår när förra familjen checkade ut så de måste ha börjat bygga bo i trädet bredvid huset precis nyligen, och hon tillkallade stödpersonal som kom direkt med stora sprayflaskor och problemet var eliminerat och vi kunde njuta av vår ute plats 😄👌

 
2022-12-19

av Emil H

Bästa hotellet!

Det bästa stället jag någonsin har varit på! Vi bodde i villorna bredvid hotellet men vi hände nästan hela tiden vid hotellet och vid poolen ändå. Bra service, schyst personal, trevlig pool och bra mat. Dessa är anledningarna till att vi åker hit varje år.

 
2020-03-28

av vargtand Örsundsbro, Sverige

ett medelklass hotell med bungalows

Ett medelklass hotell med bungalows det man behöver finns här vi bodde nog i dom äldre eller lite enklare husen. Inte så stort lite spartanskt kanske helt ok men ingen lyx men vi tillbringar inte så mycket tid på rummen man lämnar dom på morgonen o kommer hem på kvällen. Frukosten kunde nog ha varit lite rikligare och mer varierad men det fungerar även om kaffet inte var dricbart för en som bara dricker espresso. Ohyra vist dom där små nästan osynliga myrorna fans överallt fördelen med hotellet är det fantastiska läget vid stranden

 
2020-03-22

av khellstroem

Familj 2 veckor

Rena rum, 2 stora fräscha pooler och perfekt läge. Ligger precis vid stranden och nära till staden och shopping. Mycket trevlig personal. Personal väldigt hjälpsamma vid att anordna transfer och utflykter.

 
2020-03-20

av Nigel B Sverige

Bra hotell med bra läge, dock alldeles för få solstolar/platser

Hotellet var mestadels bra. Alla som jobbade där var vänliga och hjälpsamma. Rummet var bra, hade allt jag behövde (förutom mjölkpulver till te o kaffe). Städning ok, inte mer. Myggnät fanns på rummet. Frukosten var ok, utbudet var lite begränsat men hade all jag behövde. Annars åt jag aldrig på deras restaurang, många andra runt omkring. Läget var mycket bra, direkt på den långa sandstranden med barer och restauranger runt omkring. Tog 20-30 min att gå till centrumet eller tuktuk för c:a 30kr på 5-10min. Det som var sämst var saknaden of solstolar/parasoller/platser. På tok för få som innebar att de flesta gäster var uppe mycket tidig för att paxa de få som fanns. Några t.o.m. natten innan.