Southern Lanta Resort

Southern Lanta Resort är ett trevligt hotell precis vid stranden. Njut av lata dagar vid poolen eller kanske en match på tennisbanan, eller koppla av med massage. Middagarna kan du inta i hotellets restaurang eller på någon lokal restaurang i Saladan som ligger bara ca en kilometer bort.


Rumstyper

Dubbelrum i bungalow för 1-3 personer, varav 1 barn. Superiorrum i bungalow för 1-4 personer, varav 1 barn. Deluxerum i bungalower för 1-4 personer, varav 1 barn. Familjerum i bungalower för 2-4 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 429 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Southern Lanta Resort består av flera bungalower som ligger utspridda i en grönskande trädgård. Här finns ett poolområde med två pooler, varav en har barnsektion. Solstolar, parasoller och poolhanddukar.

Restaurang. poolbar och en bar på den fina sandstranden.

Gym, där det finns ytterligare en pool utanför. Massage mot avgift. Tennisbana mot avgift.

Wifi ingår i allmänna utrymmen. Reception med generösa öppettider.  Till Saladans centrum är det ca 1 kilometer dit hotellet erbjuder transport två gånger om dagen utan kostnad.

Måltider

Ingår:

  • Enklare frukostbuffé
  • Nyårsmiddag

Alla hotell, Koh Lanta

Rawi Warin Resort & Spa

Fina Rawi Warin Resort & Spa vilar mot en kulle draperad i tropisk grönska, med stranden precis nedanför. För dig som söker en aktiv semester finns både ett fräscht gym och cyklar. Vill du i stället slappa bjuder poolområdet på en lite annorlunda pool med vattenrutschbana.

Lanta Sand Resort & Spa

Hotell Lanta Sand Resort & Spa ligger precis vid den fantastiska sandstranden Long Beach på Koh Lanta. Här väntar lata dagar i solen, vid poolen eller på stranden. Och hotellet har kanske den bästa solnedgångsbaren på ön.

Avani+ Koh Lanta Krabi Resort

Avani+ Koh Lanta Krabi Resort ligger längst ute på en udde med havet som närmste granne. Här kan du se fram emot sköna dagar i romantiska omgivningar med god mat, avkopplande pooler, aktiviteter både i hav och på land och personlig service.