Southern Lanta Resort

  • Strandnära
  • Fina omgivningar

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Southern Lanta Resort är ett trevligt hotell i lugna och grönskande omgivningar precis vid stranden. Koppla av med massage, njut av lata dagar vid poolen eller kanske en match på tennisbanan. Middagarna kan du inta i hotellets restaurang eller på någon lokal restaurang i Saladan som ligger bara ca en kilometer bort.


Rumstyper

Dubbelrum i bungalow för 1-3 personer, varav 1 barn. Superiorrum i bungalow för 1-4 personer, varav 1 barn. Deluxerum i bungalower för 1-4 personer, varav 1 barn. Familjerum för 2-4 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

läget
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 406 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Southern Lanta Resort består av flera bungalower som ligger utspridda i en grönskande trädgård. Här ett poolområde med två pooler, varav en har barnsektion. Gratis begränsat antal solstolar och poolhanddukar. Restaurang. poolbar och en bar på den fina sandstranden.

Gratis wifi i allmänna utrymmen. Gratis gym, där det finns ytterligare en pool utanför. Massage mot avgift. Tennisbana mot avgift. Reception med generösa öppettider (ca 06.00-22.00).  Lokal trafik. Till Saladans centrum är det va 1 kilometer. Hotellet erbjuder buss hit två gånger om dagen utan kostnad.

Måltider

Enklare frukostbuffé.