Lanta Sand Resort & Spa

Hotell Lanta Sand Resort & Spa ligger precis vid den fantastiska sandstranden Long Beach på Koh Lanta. Här väntar lata dagar i solen, vid poolen eller på stranden. Och hotellet har kanske den bästa solnedgångsbaren på ön.

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning via Klarna. Läs mer »


Rumstyper

Dubbelrum för 1-4 personer. Dubbelrum med poolaccess för 1-4 personer. Dubbelrum i bungalower för 1-3 personer, varav 1 barn. Bungalow med delad pool för 1-3 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1185 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 4 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Lanta Sand Resort & Spa har ett lugnt läge i en stor tropisk trädgård, direkt vid den vackra sandstranden Long Beach. Här finns ett härligt poolområde där poolen har barnsektion. Solstolar och parasoller vid poolen. Poolbar.

Hotellets restaurang The Sand bjuder på ett härligt läge på stranden. Här serveras frukostbuffén och till lunch och middag lockar både thailändska och internationella rätter på menyn. På stranden finns en bar där du kan njuta av solnedgången.

Hotell Lanta Sand Resort & Spa har ett litet gym som gäster får använda utan extra kostnad. På The Grain Spa erbjuds bland annat massage men också andra behandlingar mot avgift. Lekplats. Barnklubb med engelsktalande personal som är öppen på förfrågan (gäller vissa timmar på dygnet). Receptionen är öppen dygnet runt i högsäsong.

Wifi ingår i allmänna utrymmen. Room service kl. 10.00-22.00. Till Saladans centrum är det ca 4 kilometer.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé
  • Nyårsmiddag

Alla hotell, Koh Lanta

Southern Lanta Resort

Southern Lanta Resort är ett trevligt hotell precis vid stranden. Njut av lata dagar vid poolen eller kanske en match på tennisbanan, eller koppla av med massage. Middagarna kan du inta i hotellets restaurang eller på någon lokal restaurang i Saladan som ligger bara ca en kilometer bort.

Rawi Warin Resort & Spa

Fina Rawi Warin Resort & Spa vilar mot en kulle draperad i tropisk grönska, med stranden precis nedanför. För dig som söker en aktiv semester finns både ett fräscht gym och cyklar. Vill du i stället slappa bjuder poolområdet på en lite annorlunda pool med vattenrutschbana.

Avani+ Koh Lanta Krabi Resort

Avani+ Koh Lanta Krabi Resort ligger längst ute på en udde med havet som närmste granne. Här kan du se fram emot sköna dagar i romantiska omgivningar med god mat, avkopplande pooler, aktiviteter både i hav och på land och personlig service.