Kundomdömen om Lanta Sand Resort & Spa

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

1148 omdömen
Utmärkt
 
703
Väldigt bra
 
267
Bra
 
101
Mindre bra
 
39
Underkänt
 
38

5 senaste omdömen

2023-02-26

av Ewalu Eskilstuna, Sverige

Trevligt bra boende på KohLsnta

Trevligt boende i i fräsch villa med avsvalkningspool. Trevlig personal, speciellt Non som gjorde sitt yttersta för att vi skulle ha det bra.Naturskönt lugnt område med bra restaurang på stranden utanför hotellet. Bra frukost men tråkigt bröd ( men brukar vara så i Thailand)

 
2023-02-13

av erikc322 Stockholm, Sverige

Riktigt bra strandhotell!

Åkte dit som par med bebis under ett år. Mycket bra rum. Fräscha lokaler. Bra service. Bred mat-och drinkmeny. Fantastiskt god Seared Tuna med Mango! Ligger precis vid stranden som håller alla mått. Helt enkelt ett mycket bra hotell med allt man kan önska sig, även som småbarnsfamilj.

 
2023-02-12

av MalinE344 Lidköping, Sverige

Perfekt

Allt är så bra finns inget att klaga på. Det enda jag saknar från förra gången vi var här ( detta är 4:e ggn) är den lilla baren som stod på andra sidan om restaurangen där man lätt kunde köpa sej antingen drink öl eller vatten. Alla i personalen är underbara och snälla. Två personer man pratade mycket med och som höll uppe ställningarna är mr Non & mr Kong. Jag kommer att komma tillbaka förhoppningsvis redan nästa år.

 
2023-01-18

av undercoverguestSwede

Magiskt ställe!

Vi kan verkligen rekommendera detta fina hotell. Tusen tack till en alldeles utomordentlig personal som verkligen gör vistelsen så fin. Kong är magisk i restaurangen och ger grym servis tillsammans med alla andra som jobbar här. Ingen stress bara relax & ladda batterierna🙏🏻 Vi har varit på detta hotell många gånger och varje gång har vi haft samma känsla Magi! Det är även enkelt att ta sig till olika ställen med tuk tuk och taxi buss eller gå upp till stora vägen där många restauranger väntar. Åka in till staden Saladan kostar mellan 40-60:- så bra. Vi kommer igen🌴🙏🏻 Mvh Mr Borg med familj.

 
2023-01-09

av Maud S

Paradiset

Bästa rummet på hela resorten med swimmingpool Och egen altan. Nära stranden. Manager Derek med sin stab som är så gästvänliga och hjälpsamma med allt. Vacker solnedgång varje kväll. Helt underbart här.