Rumstyper på Lanta Sand Resort & Spa

Bungalow med delad pool

Bungalow med direkt utgång till delad pool. Rummen ligger nära stranden och med direkt utgång till en pool som delas mellan åtta bungalower. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddbar dagbädd. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 52 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong och poolutsikt. Rummen är belägna i en större byggnad och består av ett sovrum och ett vardagsrum. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i en bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 55 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.

Dubbelrum i bungalow

Dubbelrum i bungalow med markterrass med en liten plungepool. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i enkelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.

Dubbelrum med poolaccess

Dubbelrum med uteplats och poolaccess samt poolutsikt. Rummen är belägna i en större byggnad. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 55 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.