Kundomdömen om Southern Lanta Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 37 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
7,6 / 10
Service
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,2 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

Håkan,
Ludvika

+
Läget
-
Vattenkokare

Bekräftad gäst: 2019-04-21


8 av 10

Tommy,
Norrköping

+
Nära till stranden
-
Alla rum skulle ha vattenkokare och hårtork

Bekräftad gäst: 2019-04-09


9 av 10

Sandra,
Askersund

+
Låg nära stranden
-
Nja dom håller ju på och renoverar alla bungalows, kommer nog bli toppen!

Bekräftad gäst: 2019-04-08


9 av 10

ingemar,
Härnösand

+
Nära till allt, Havet , poolen , frukost , till "byn" ,många restauranger att välja på efter stranden, sist men inte minst mätte upp 31 grader i det blåa havet .
-

Bekräftad gäst: 2019-03-21


3 av 10

Björn,
Karlshamn

+
-
Det var mögel i dusch och golvbräderna var böjda uppåt. Vi hade valt det näst bästa alternativet på boendet så det var inte alls bra.

Bekräftad gäst: 2019-03-19


9 av 10

Marita,
Bollnäs

+
Trevlig personal. Närhet till havet. Små bungalows.
-
Bättre utrustning i rummet, dåligt med ställen att lägga kläder t.ex. byrå. Dålig utrustning med hängare o dyl

Bekräftad gäst: 2019-03-19


9 av 10

Maria,
Visby

+
Läget, bra service,frukosten
-
Solstolar

Bekräftad gäst: 2019-03-19


7 av 10

Håkan,
Örebro

+
Närhet till stranden samt till centralorten på ön.
-
Lite mer förvaringsmöjligheter i bungalowen. Fler lådor mm för en långsemestrande. Bättre tryck i duschen

Bekräftad gäst: 2019-03-19


10 av 10

Bo,
Österbybruk

+
Fanns inga det bästa allt var klockrent.
-
Flera hela solstolar.

Bekräftad gäst: 2019-03-12


9 av 10

Ebbe o Ulla,
Habo

+
Personalen,läget
-

Bekräftad gäst: 2019-03-05


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

66% av resenärerna rekommenderar

243 omdömen
Utmärkt
 
44
Väldigt bra
 
96
Bra
 
67
Mindre bra
 
24
Underkänt
 
12

5 senaste omdömen

2019-08-04

Inlägg av Travelsdl Ban Sala Dan, Thailand

Perfekta stället för familj med barn

Southern Lanta blev för oss det perfekt stället och vi spenderade 10 dagar där i mars 2019. Härliga pooler, lagomt stora, perfekta för våra barn på 6 och 7 år. Vi bodde i en nyrenoverad (eller kanske t.o.m. nybyggd) bungalow som inte hade något annat att önska. Väldigt fräscht badrum, sköna sängar, altan med utsikt över poolen så barnen kunde bada själva och 50 meter till stranden. Frukosten kanske kunde upplevas som aningen spartansk för vissa men för oss funkade den fint. Bröd, smör, pålägg, färsk frukt, bacon, äggröra och omelett som man själv fick komponera efter tycke och smak - helt ok! Läget på Klong Dao är också helt perfekt. Mitt på stranden och enkelt att ta sig upp till huvudgatan. Vi kommer tillbaka näst år!

 
2019-04-09

Inlägg av UllaLeion Uppsala, Sverige

Trevligt familjehotell vid Klong Dao

Southern Lanta resort är ett familjehotell som ligger vid populära Klong Dao stranden. Reser du med barn kan detta vara ett bra val, här finns alltid någon att leka med. Hotellet består av ett stort antal bungalow, varav de allra flesta är väldigt små. Restaurangen är mycket bra och serverar fantastiska thairätter. Trevlig personal. Kan vara svårt att hitta plats vid poolen under högsäsong.

 
2019-03-20

Inlägg av christinap526 Stockholm, Sverige

Ok generellt men dåligt poolområde

Helt okej hotell. Vi bodde här i tre veckor med våra två barn i ett family house. Huset var ok med två stora rum, mkt ytor och bra badrum (två st) samt liten altan. Dock bara två små minibar-kylar (där saker frös till is) i vardera rum, samt mkt obekväma och omysiga möbler i ”allrummet” samt på altanen. Myggnät för alla sängar. Elen försvann ofta. Ok städning men kom alltid olika tider. Frukosten ok med bra utbud. Stort minus för poolområdet. Det ligger inklämt mellan en restaurangdel närmast stranden samt en restaurangdel vid receptionen, i vilken också frukosten serveras. Poolområdet är väldigt litet i förhållande till stl på hotellet och därmed antal gäster. Bara åtta parasoll och mkt få solsängar. Ska man dessutom hänga närmast barnpoolen samt runt hela den ena delen av den stora poolen sitter man inne i restaurangdelen (vid receptionen) inga solsängar ryms här plus helt i skugga. Man badar där man äter och äter nästan i poolen. Under högsäsongen var poolen som en fritidsgård, väldigt väldigt mkt barn i alla möjliga åldrar och vuxna, omysigt och alldeles för trångt. Hög ljudvolym. Mkt av gästerna har även barn på svenska skolan så en gemenskap finns bland dessa å de tar över lite. Dåligt och litet gym vilket man dessutom betalar extra för. Bra personal generellt. Åt bara på restaurangen (närmast stranden) en gång och då var portionerna ngt små, men helt ok mat. Bra läge på stranden. Vi har bott på flera andra ställen på Lanta och kommer tyvärr inte välja detta igen framöver.

 
2019-01-19

Inlägg av annakarinf2017 Bromölla, Sverige

Pensionärer

Vi bodde i bungalow med liten täppa. Trivdes så bra att vi återvänder igen i mars. Fräscha bungalower. Frukosten enkel men helt ok. Yoghurt, banan,melon,omelett och lite småvarmt m.m. Ingen ost. Personalen fixade olika utflykter om man ville. Bra läge mitt på stranden. Bästa stranden på Kohlanta.

 
2019-01-12

Inlägg av 301dickh Tylösand, Sverige

Bra läge men..

Jag har bott flera gånger på SLR. Jag trivs här. Stämningen är trevlig, frukost buffén är ok, poolområdet är bra. Personalen är mycket trevlig. Läget på Klong Dow är perfekt. De har byggt om vissa av de gamla bungalowen men vi bodde i de gamla beachview. De är faktiskt i behov av upprustning. De gör reklam för att de har ett gym och här kommer min enda stora kritik. Gymmet är under all kritik även om de nu har airkondition. All utrustning är gammal förutom en fast maskin som är ny, men den håller riktigt dålig kvalité. Dessutom tycker jag att det är bedrövligt att de tar 50 Bath i avgift. Trotts allt kan jag rekommendera SLR.