1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Southern Lanta Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Service
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10

10 senaste omdömen


6 av 10

susanne,
västerås

+
strandnära/centrumnära
-
städ,frukostutbud, solstolar,sängar

Bekräftad gäst: 2019-01-20


9 av 10

Annika,
Lagan

+
Jag tycker att detta hotellet var riktigt fint. Vi bodde i fin bungalow. Det var så bra så. Det som har varit det sämre har dock varit frukosten. Det var inte mycket för världen. Nä, väldigt dålig. Läget vid stranden var underbart. God mat längs stranden. Jätte trevliga restauranger att avnjuta sin kväll på.
-
Frukosten var verkligen dålig. En del badlakan som man skulle ha till stranden var lite trasiga och så. Men de fick man enkelt hämta nya av.

Bekräftad gäst: 2019-01-06


9 av 10

hans,
mjölby

+
Boendet och närhet till stranden
-

Bekräftad gäst: 2018-12-16


10 av 10

Eva,
Umeå

+
Bra bemötande av personal,läget,närhet till stranden
-
Utrustning, klädgaljar, för få,

Bekräftad gäst: 2018-12-09


10 av 10

Anna-Karin ,
Bromölla

+
Läget mitt på stranden. Fräscha bungalow, vi fick en nyrenoverad!
-

Bekräftad gäst: 2018-12-09


3 av 10

Carina,
Stockholm

+
Strandläge, mysiga små bungalow.
-
Städningen var under all kritik, personalen va inte speciellt service minded. Frukosten var väldigt sparsam, utom när det kom ett stort gäng med Thailändare som hade konferens i ett par dagar. Då dukades upp ordentligt... Det är också väldigt anmärkningsvärt att Apollo väljer att använda sig av hotell som gör stor och mycket reklam för ”Elephant trekking” det ser väldigt illa ut.

Bekräftad gäst: 2018-11-25


10 av 10

Teija,
Karlstad

+
Läget. Pool accessoarer.
-

Bekräftad gäst: 2018-11-18


10 av 10

Alice,
Kristianstad

+
Nära stranden,
-

Bekräftad gäst: 2018-04-16


7 av 10

Helen,
Älvsjö

+
Nära till stranden. Mycket vänlig och trevlig personal. Fläckfri städning. Lätt att ta.sig in till Saladan, gångavstånd, om man vill ta en promenad. Annars bara ta en Tuk-tuk.
-
Vissa hus är ganska slitna. Det saknas eluttag. Svårt att ladda telefoner och datorer. Man får dra kontakten till Tv'n. Det fanns ingen hårtork på rummet. Mycket svajigt Wi-fi.

Bekräftad gäst: 2018-04-08


9 av 10

Jan,
Södertälje

+
Läget är kanon
-
Gymmet dåligt

Bekräftad gäst: 2018-04-03


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

66% av resenärerna rekommenderar

227 omdömen
Utmärkt
 
40
Väldigt bra
 
89
Bra
 
63
Mindre bra
 
23
Underkänt
 
12

5 senaste omdömen

2019-01-19

Inlägg av annakarinf2017 Bromölla, Sverige

Pensionärer

Vi bodde i bungalow med liten täppa. Trivdes så bra att vi återvänder igen i mars. Fräscha bungalower. Frukosten enkel men helt ok. Yoghurt, banan,melon,omelett och lite småvarmt m.m. Ingen ost. Personalen fixade olika utflykter om man ville. Bra läge mitt på stranden. Bästa stranden på Kohlanta.

 
2019-01-12

Inlägg av 301dickh Tylösand, Sverige

Bra läge men..

Jag har bott flera gånger på SLR. Jag trivs här. Stämningen är trevlig, frukost buffén är ok, poolområdet är bra. Personalen är mycket trevlig. Läget på Klong Dow är perfekt. De har byggt om vissa av de gamla bungalowen men vi bodde i de gamla beachview. De är faktiskt i behov av upprustning. De gör reklam för att de har ett gym och här kommer min enda stora kritik. Gymmet är under all kritik även om de nu har airkondition. All utrustning är gammal förutom en fast maskin som är ny, men den håller riktigt dålig kvalité. Dessutom tycker jag att det är bedrövligt att de tar 50 Bath i avgift. Trotts allt kan jag rekommendera SLR.

 
2019-01-06

Inlägg av Limefruit

Härligt!

Bodde i ett ”garden view”-rum närmast parkeringen/vändplan, två vuxna och 2 barn, 3 och 5 år. Trevligt ställe, nära stranden (mkt fin strand, ren och långgrund). Enkelt boende men ok (dock fanns inte myggnät för barnen i våningssängen vilket hade varit önskvärt). Hade hellre bott närmare stranden och gärna i ett av de fräschare/renoverade stugorna/rummen närmare stranden. Hade också önskat en till stol på altanen så vi haft fyra st. Bra frukost, mkt att välja på men inte överdådigt Kul pool för barnen (och vuxna förstås), med en snabb kort rutschkana. Trevlig personal, hjälpsamma. God mat i restaurangen.

 
2019-01-04

Inlägg av 539olah Umeå, Sverige

Stranden lyfter betyget till 4

Detta är andra gången vi besöker Ko Lanta. Vi är fem i familjen; 2 vuxna och 3 barn (5, 8, 10 år). P g a familjens storlek bodde vi i Family suite. Boendet: H05, Family suite ligger lite off, dvs förbi receptionsbyggnaden och "en bit" från stranden. Den ligger även vid vägen ner mot hotellet; så man får all trafik (taxis, varutransporter m.m.) utanför ens uteplats. Även matos från hotellets kök drar över uteplatsen. Rummen var spegelvända med ett stort matrum i mitten. Dvs 2 stora sovrum med varsin toalett/dusch. Det stora matrummet i mitten använde vi aldrig. AC:n fungerade väldigt bra. De fyller på vattenflaskor, tepåsar o kaffepulver varje dag. Frukosten: efter några gånger i Thailand vet jag att frukosten sällan brukar vara vad man önskar. Men denna frukosten var över förväntan; yoghurt, müsli, ost, helt ok kaffe, bröd med lite fiber i. Utemiljö: som på alla hotell är det slagsmål om solstolar. Vi siktade in oss på stolarna vid stranden. Poolerna är små men uppskattades av barnen. Stranden på denna delen av Ko Lanta känns som att den är gjord för barnfamiljer - helt underbar. Verkar som att de förbjudit försäljning på stranden, för det fanns inte en enda strandförsäljare. Personal: som vanligt är thailändarna jättevänliga. Men denna gången slogs vi av att städerskorna verkade konstant missbelåtna. Well... Wifi: värdelöst! Som titeln avslöjar: stranden lyfter hotellet till en 4:a

 
2018-10-30

Inlägg av Ab19751975 Eskilstuna, Sverige

Bra men inte mer.

Bodde i A112, Beach front suite, vilket låter mycket bättre än vad det är. Gammalt hus som fått en ”make over”. Bäst läge precis vid stranden men det står inget i infon om rummet att det bara var kallvatten i duschen. Efter munsunregn och översvämning pga hål i taket blev vi uppgraderade till VD01. Nybyggd bungalow precis vid poolen med havsglimt. Rent och snyggt. Fint rum med skön säng och bra täcke. 2 olika kuddar att välja på. Extrasängen var dock stenhård och först efter att vi sagt till om riktigt täcke dit fick vi det, innan var det en frottéhandduk större modell som täcke. Frukostens utbud var mycket begränsat. I bland fick vi välja mellan olika frukostmenyer och ibland var det buffé, vilket var ett sämre alternativ om man inte vill ha stekt ris eller nudelsoppa. Bra läge mitt på Klong Dao men ät inte på restaurangen som tillhör resorten. Sämsta måltiden under hela vistelsen. Lite mat till överpris och halv-loja servitörer trots att det endast var ett fåtal gäster.