Kundomdömen om Rawi Warin

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 13 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Rum omgivning personal närhet till strand
-
.

Bekräftad gäst: 2020-01-30


10 av 10

+
Så vackert och fint hotell och frukosten!
-
För dyrt att äta lunch, middag och dryck där.

Bekräftad gäst: 2020-01-23


10 av 10

+
Allt var till belåtenhet
-

Bekräftad gäst: 2019-03-24


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

74% av resenärerna rekommenderar

1507 omdömen
Utmärkt
 
929
Väldigt bra
 
368
Bra
 
103
Mindre bra
 
61
Underkänt
 
47

5 senaste omdömen

2020-03-27

Inlägg av reine871 Norrköping, Sverige

Har allt!!!

Har allt!!! Fantastisk service och en mycket mysig resort. Ett resortområde som är i toppskick och putsas på dagligen. Mysiga kvällar som anordnas vid poolbaren med utsökt mat. Kan verkligen rekommendera denna resort. Reine o Annika

 
2020-03-02

Inlägg av 378andreasr

Februari vistelse

Vi hade en jättebra vistelse på rawi warin. Bra frukost och otroligt trevlig personal! 5 stjärnor till alla i personalen. Jag har sett att många klagar på wi-fi men jag tyckte det var ok och funkade överallt. Men jag satt inte och streamade film. Maten var bra men klart dyrare än omkringliggande restauranger, t ex 120 baht för ris. Finns en trevlig restaurang längst bort på stranden med vacker utsikt över havet Klong Nin stranden har massor av trevlig solnedgångs-häng-ställen och restauranger. 10-15 min promenad. Väldigt trevligt och mindre turistigt än long beach. Jag kan varmt rekommendera hotellet.

 
2020-03-01

Inlägg av Jörgen Å

Härlig semester

Detta hotell är fantastiskt. Det var andra gången vi besökte Rawi Warin och vi blev inte missnöjda. Här finns allt du behöver. Suverän frukost och pool. Service är utmärkt. Vi hade pond rum vilket innebär att man slipper alla trappor. Hotellet ligger Delvis på ett berg vilket gör att många av rummem ligger lite högre upp. Dock kan man bara begära bil i receptionen så kör dom vad man vill inom området. Rekommenderar detta varmt.

 
2020-02-28

Inlägg av 847ninaa Bålsta, Sverige

Mycket trevlig pool bar med mysigt läge precis vid stranden

Vi kände oss väldigt välkomna och fick suverän service varje dag av Mr Mee och hans team i poolbaren. Det fanns mycket att välja på och allt var vällagat och mycket gott. Mycket god service på hela hotellet.

 
2020-02-23

Inlägg av MagnusS_13 Jönköping, Sverige

Nästan full pott

Inte mycket att gnälla över här. Service 5☆ frukost 5☆ rummen 5☆ lite ont om solsängar på beachen, det är lite jakt om man vill välja plats. Städning på stranden kan också vara bättre. Det finns gym och aktiviteter varje dag om man letar efter träning. Stark rek på detta stället.