1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Rawi Warin

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,3 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Lotta,
Hässleholm

+
Allt var till belåtenhet
-

Bekräftad gäst: 2019-03-24


10 av 10

Stefan,
Karlskrona

+
Fantastisk fin service och trevlig personal.
-
-

Bekräftad gäst: 2019-02-17


9 av 10

Sören,
Stockholm

+
God frukost, mycket trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-02-14


10 av 10

Olena,
Helsingborg

+
Allt. Strand, personal var underbar, service
-

Bekräftad gäst: 2019-02-05


8 av 10

,

+
-
Dåligt med matställen utanför hotellet

Bekräftad gäst: 2019-01-08


10 av 10

Peter,
Gävle

+
Servicen
-

Bekräftad gäst: 2018-12-16


9 av 10

Inger,
Visby

+
Frukostbuffén , läget.
-
Vi hade tur som bodde utan många trappor till vårt boende, skulle bli besviken om jag hamnade högt upp och måste åka servicebil hem varje gång.

Bekräftad gäst: 2018-02-20


10 av 10

Ingun,
Asarum

+
Ett lugnt och trevligt hotell passade oss
-

Bekräftad gäst: 2017-12-11


10 av 10

Stefan,
Sandviken

+
Svårt att säga, allt var enormt!!
-
Täckning wifi kanske?

Bekräftad gäst: 2017-12-05


9 av 10

Stefan,
Lerum

+
Personalen, Frukosten, Sköna sängar
-
Krokar att hänga kläder på. Fanns inte en enda. En tennisbana önskas

Bekräftad gäst: 2017-11-20


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

74% av resenärerna rekommenderar

1086 omdömen
Utmärkt
 
545
Väldigt bra
 
335
Bra
 
99
Mindre bra
 
62
Underkänt
 
47

5 senaste omdömen

2019-03-22

Inlägg av Angelica G

Mycket bra semester

Mycket bra hotell. Barnvänligt och mycket trevlig personal, speciellt Mee som jobbar vid poolen :) kan varmt rekommendera detta hotell. Kostnadsfri taxiservis till rummen. Ca 20 minuter med tucktuck till saladan.

 
2019-03-22

Inlägg av 116piag Rönnäng, Sverige

Toppen hotell

Ett mycket bra hotell på Koh Lanta. Bästa service man kan få. Ett stort tack till världens bästa Poolman Mee som gjorde vår semester till ett fint minne. Tack också till John. Vi kommer gärna tillbaka.

 
2019-03-17

Inlägg av jonash738 Ko Lanta, Thailand

Jättefint hotell med bra service

Vi har bott på Rawi Warin i två veckor och är väldigt nöjda. Ca 2 timmars resa med minibuss från flygplatsen i Krabi. Hotellområdet är väldigt kuperat med långa backar och trappor (inte optimalt för barnvagnen). Rummen är väldigt fräscha och fina och har allt man behöver. Minibar med rimliga priser. Frukostbuffén har mycket att välja på och servicen är utmärkt. Handdukar finns att låna vi poolen och man får även fantastiskt bra service vid poolbaren där man även kan köpa lunch. Det finns en mindre pool lite högre upp på berget med en fantastisk utsikt som är värd ett besök (vi var ensamma den dagen vi var där). Stranden är ganska stenig och det var inte speciellt bra sikt vid snorkling. Luncherna var vällagade och goda men prisnivån är i dyraste laget. (Tips: Resorten bredvid på stranden har halva priset och du kan även köpa take-away och ta med till rummet) Väldigt fint och fräscht hotell med väldigt bra service gör att du inte kommer ångra din vistelse här!

 
2019-03-13

Inlägg av Enez86 Stockholm, Sverige

En av de bästa hotellerna i Koh Lanta

Extremt nöjd med min vistelse i Rawi Warin. Personalen glad och trevliga och alltid hjälpsam. Mr Mee i pollbaren är servicens stora stjärna i hotellet. Gymmet kan behöva uppgraderas, annars är hotellet i helhelt en fantastiskt upplevelse.

 
2019-03-12

Inlägg av Go403909

Ett ställe att längta tillbaka till

Hotellet ligger på en höjd med rum/bungalower i etapper. Vi bodde nästan högst upp med gudomlig havsutsikt. Slingrande vägar upp till rummen samt även trappor för de som valde det eller skjuts upp av hotellpersonal, inga problem. Rummet saknade inget, rent och fräscht, de bytte handdukar varje dag, lakan 1 gång/vecka, strandhanddukar fick vi när vi behövde, fanns tillgängligt både vid poolen längst ner i området och vid den längre upp i berget. Jättefin frukostbuffé där det inte saknades något direkt, trevlig serviceinriktad personal. Stranden direkt nedanför hotellet var stenig och prången ut i havet var inget vi föredrog. Däremot en kort bit åt vänster var det bättre att bada liksom när vi tog oss till stranden ytterligare till vänster - där promenerade vi varje dag fram o tillbaka, cirka 7 km, jättefint vatten, stenfritt med jämna mellanrum, en hel del restauranger att pausa vid. Sammantaget är vi helnöjda med våra två veckor här och kan mycket väl tänka oss att återkomma.