1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Rawi Warin

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,3 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Olena,
Helsingborg

+
Allt. Strand, personal var underbar, service
-

Bekräftad gäst: 2019-02-05


8 av 10

,

+
-
Dåligt med matställen utanför hotellet

Bekräftad gäst: 2019-01-08


10 av 10

Peter,
Gävle

+
Servicen
-

Bekräftad gäst: 2018-12-16


9 av 10

Inger,
Visby

+
Frukostbuffén , läget.
-
Vi hade tur som bodde utan många trappor till vårt boende, skulle bli besviken om jag hamnade högt upp och måste åka servicebil hem varje gång.

Bekräftad gäst: 2018-02-20


10 av 10

Ingun,
Asarum

+
Ett lugnt och trevligt hotell passade oss
-

Bekräftad gäst: 2017-12-11


10 av 10

Stefan,
Sandviken

+
Svårt att säga, allt var enormt!!
-
Täckning wifi kanske?

Bekräftad gäst: 2017-12-05


9 av 10

Stefan,
Lerum

+
Personalen, Frukosten, Sköna sängar
-
Krokar att hänga kläder på. Fanns inte en enda. En tennisbana önskas

Bekräftad gäst: 2017-11-20


9 av 10

Kaj,
Skælskør

+
Fantastisk flot haveanlæg
-

Bekräftad gäst: 2018-04-16


10 av 10

Pia,
Nyborg

+
Syntes alt ved hotellet var skønt. Service, beliggenhed, værelserne, udsigten. Det var en rigtig dejligt hotel
-

Bekräftad gäst: 2018-02-18


10 av 10

Verner,
Fredericia

+
Venlig personale,omgivelserne meget flot parkanlæg og velholdt
-

Bekräftad gäst: 2018-02-12


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

74% av resenärerna rekommenderar

1037 omdömen
Utmärkt
 
509
Väldigt bra
 
323
Bra
 
98
Mindre bra
 
60
Underkänt
 
47

5 senaste omdömen

2019-02-06

Inlägg av MariaM13 Helsingfors, Finland

Har allt man vill ha

Vi bodde på Rawi Warin för första gången två första veckorna i februari 2019. Hade bokat ett pondrum till all lycka eftersom stranden, poolen restaurangen låg inom kort avstånd. Rummen uppe på kullen har säkert fin utsikt och är vackra men så långt borta. De erbjuder dock skjuts i sina elbilar obegränsat vilket nog skulle vara ett måste om man bor högst upp nånstans. Jag hade kontaktat hotellet ca 3 veckor i förväg för att önska ett rum på övre våningen. Det fick vi inte. Vi fick nog erbjudet ett sådant vid ett skede men det hade så dåligt läge ( precis granne vid grannhotellets bar) så vi avstod. Genom egen aktivitet lyckades vi ändå i början på andra veckan få ett rum våningen ovanför oss. ( vi märkte att de åkte hem och ringde då receptionen). Övre våningen ger mer privathet. Stranden är underbar och lugn. De flesta barnfamiljer vill vara vid poolen. Stranden är lite stenig på vissa ställen. Bästa stället att bada är ungefär framför Palace hotell som har samma strand 30 m åt vänster. De har också en trevlig lunchbar som har normala priser till skillnad från R.W. Testa också massageställena som ligger där. Riktigt bra och ok priser. Denna dag när jag skriver så har jag inte sett en enda manet ivattnet. Inget som sticks eller bränner. Sett nån enstaka mygga, kanske 2-3 under en vecka. Lönar sig ändå att sätta skydd på kvällen före man går ut för säkerhets skull. Hotellfrukosten. Den är ju inte i nordisk stil. Bröd och pålägg är inte deras grej. Men de har massa varm mat, goda juicer, frukter och bakverk och efterrätter. Man kan också beställa specialkaffen utan extra kostnad. Personal finns överallt och gör allt för dig. Respekt. Rawi warin är vackert.

 
2019-02-01

Inlägg av 855thailand

Hit vill du åka😍

Fantastiskt hotell med en underbar miljö att vistas i. Fräscha rum med stora härliga sängar. Allt du skulle behöva finns på rummet! Mycket bra gym. Personalen finns alltid tillgänglig för att hjälpa till, väldigt serviceminded. Något dyrt att äta inom hotellområdet. Likvärdigt utbud som utanför fast där är det billigare. Stort utbud vid frukosten, finns något för alla. Ett poolområde med många sängar så det är lätt att få plats. Perfekt läge för de vackra solnedgångarna. Vi var här två veckor och är supernöjda!!

 
2019-01-24

Inlägg av angelicacarlsson122 Ko Lanta, Thailand

Allt superbra

Bra frukost, pooler med många liggplatser, baren var grym, grym service, nära till strand som är superfin med långbrygga. Utanför hotellet finns gator med många restauranger och shopping. Vi bodde här i två veckor och är otroligt nöjda!

 
2018-05-08

Inlägg av Johan T

Mr & Mrs

Härligt hotell med fin service, fina rum och fantastisk frukost. Gott om aktiviteter. Bra gym.Men allra bäst ......Mr Mee👍👍👍👍👍 en man med otroligt minne för namn. Med en otrolig servicekänsla. Han har en fin grupp av personal runt sig. Ett hotell som kan rekommenderas.

 
2018-03-23

Inlägg av Jocke E

Semester

Ett jätte trevligt hotell med jätte fin trädgård och frukosten är enastående slår det mesta städning var suverän rent och fint massa extra vatten flaskor på rummet var klockrent då värmen var riktigt påtaglig likaså kliman på vårat rum var kanon och kylde väl, dock lite besviken på gymmet som hade söndrig maskiner och inget direkt underhåll, samt rekommenderar jag hill side pool lugnt och tyst och bara slappa och massa sol, och komma undan. stranden var liten dock rekommenderar jag snorkling massa fina fiskar. Tänk på att stranden har fullt av corall stenar i vattnet så ni kan skära er.... kanon att får körningar runt på hotellet bara slå noll på telefonen så kommer de och hämtar en kanon service:)