Kundomdömen om Rawi Warin Resort & Spa

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

74% av resenärerna rekommenderar

1717 omdömen
Utmärkt
 
1093
Väldigt bra
 
395
Bra
 
115
Mindre bra
 
63
Underkänt
 
52

5 senaste omdömen

2024-03-27

av Tour61815053099 Stockholm, Sverige

Lugnt, rent med tråkig omgivning

Lugnt hotell som ligger avskilt. Vill du inte bara hänga vid en pool med andra gäster så är det lite off. Ute på vägen finns några restauranger, 3, ibland har en affär att köpa vatten hos öppet men det är allt. På hotellområdet fanns en shop men den skulle öppna först om en månad så ta med allt du behöver, här kan man inte köpa en simring, baddräkt eller annat man kan ha glömt. Dyrt att äta på hotellet, rekommenderar att gå längst stranden ca 15 minuter och äta lunch, en tredjedel av priset än på hotellet & betydligt mycket mysigare. Hotellrummen är fina men slitna, balkongdörren gick knappt att stänga men rent & fräsch & ok sängar. Bra transport till rummen så du slipper gå i backarna. Solstolar på stranden som ofta är lediga, det är skönt. Svårt att bada i havet på EM då det är ebb, då är det mest stora stenar så passa på innan lunch. Saknar bar lounge där man kan hänga på kvällarna, väldigt lugnt & tyst hotell.

 
2024-03-07

av Hans P

Mr Mee Maw och Mr Maev.

Hela upplevelsen var bra. Fina rum, bra sängar, fantastiskt frukost, nära till havet, fina pooler, bra anpassat för små barn och fantastiskt trevlig personal. Mr Mee Maw och Mr Maev som jobbar i restaurangen vid poolen var mycket hjälpsamma och vänliga. Alltid ett gatt bemötande och alla var vänliga mot barnen. En mycket positiv bild av vistelsen och också möjlighet att komma ut på båttur eller att komma in till old town eller National parker.

 
2024-03-04

av Dreamer31467819949 Sverige

Jättefint hotell med fantastisk service!

Jättefint hotell med allra bästa servicen. Rummen stora och sköna sängar. Maten är mycket bra men dubbelt så dyr som utanför hotellet. Bästa servicen fick vi av Mee, en av servitörerna vid poolrestaurangen. En man som tar sitt arbete på allvar. Kommer du till Rawivarin får du gärna hälsa från mama och papa from Sweden 😊.

 
2023-11-21

av Tourist38417692711

Bröllop på Rawi Warin

Vill tacka Mr Mee och poolteamet för ett fantastiskt bröllops arrangemang när vi gifte oss på Rawi Warin den 10/11 - 23 Fint och fräscht överallt och väldigt hjälpsam och trevlig personal. Vi kommer tillbaka!

 
2023-05-03

av Kajsa C

Fint hotell med vackert läge

Väldigt trevligt hotell med superfint poolområde. Vi var där i början av april och det var lugnt och skönt - inte stökigt eller fullt vid poolen. Bodde i ett Pond Room som var väldigt fräscht och fint inrett med balkong ut mot ena sidan av poolområdet. Helt ok gym, väldigt trevlig personal och välskött på det stora hela. Maten dyr om man jämför med restauranger runt omkring, men god! Tipset blir ändå att äta middag på andra ställen, finns fantastiskt trevliga och bra restauranger runt om på Koh Lanta. Stranden var inte toppen (ganska stenig) men det gjorde verkligen inget eftersom man lätt tar sig till omkringliggande stränder.