Kundomdömen om Rawi Warin Resort & Spa

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

74% av resenärerna rekommenderar

1628 omdömen
Utmärkt
 
1021
Väldigt bra
 
381
Bra
 
113
Mindre bra
 
64
Underkänt
 
49

5 senaste omdömen

2023-05-03

av Kajsa C

Fint hotell med vackert läge

Väldigt trevligt hotell med superfint poolområde. Vi var där i början av april och det var lugnt och skönt - inte stökigt eller fullt vid poolen. Bodde i ett Pond Room som var väldigt fräscht och fint inrett med balkong ut mot ena sidan av poolområdet. Helt ok gym, väldigt trevlig personal och välskött på det stora hela. Maten dyr om man jämför med restauranger runt omkring, men god! Tipset blir ändå att äta middag på andra ställen, finns fantastiskt trevliga och bra restauranger runt om på Koh Lanta. Stranden var inte toppen (ganska stenig) men det gjorde verkligen inget eftersom man lätt tar sig till omkringliggande stränder.

 
2023-02-18

av rockyvilda Uppsala, Sverige

Lyckad återbesök!

Ytterligare två veckor på rawi warin😎 Lika nöjda som 2017 då vi senast bodde här. Det bästa med hotellet är nog att det inte finns något att laga på. Håller kanske inte nivå 5 men gott och väl en stark 4. Maten riktigt bra, likaså service och städ. Självklart dyrare att äta och dricka på hotellet än på restaurangerna utanför. Trevlig personal i lobbyn och framför allt i poolbar/restaurang. Mr. Mee och gänget tog verkligen hand om oss på alla sätt så ett stort tack till dom. Jarmo och Eva Rum 282. 1/2-15/2.

 
2023-02-07

av rogersU3475AG Örebro, Sverige

Grymt hotell - ett av dom bättre på Koh Lanta

Hotellet är toppen och läget är fantastiskt, vi valde till havsutsikt vilket jag rekommenderar. Vi bodde på toppen av området med en fantastisk utsikt över andamanhavet. 153 trappsteg varje gång vi skulle till och från vårt boende vilket var en grymt skön start och avslutning på dagen (En bil stod även alltid redo i receptionen som körde oss upp när vi kom tillbaka från att ha varit ute om kvällarna) Bara ett minus kan jag komma på och det är att all mat och dryck är väldigt dyr på hotellet, allt är minst dubbelt så dyrt som på alla andra ställen i närheten och längs Klong Ninstranden. Ett hotell som varmt kan rekommenderas!

 
2023-01-30

av Connector767230

Vackert hotell, fantastisk personal och service.

Väldigt fint och välskött hotell med fantastisk personal! Vi bodde i villa med egen pool, utsikten va magnifik. Allt vi behövde fanns i villan som var väldigt stor med två separata rum och liten terass. Frukosten var enastående, varierande från dag till dag och mycket gott att välja mellan. Åt ofta lunch i poolbaren och maten var väldigt god, bra service och rimlig tid att få maten. Poolerna var toppen och såklart var rutschkanan en hit. Finns cyklar och kanoter att låna och många olika aktiviteter för stora och små. Barnklubben var populär. Personalen var väldigt trevlig och serviceminded, ett extra plus till Mee och Maew som tog hand om oss under hela vistelsen. Hotellets läge är bra med bara några minuter till strandpromenad med restauranger. Ger hotellet våra varmaste rekommendationer.

 
2023-01-13

av Kristina F Stockholm, Sverige

Jul och Nyår 2022 Rawi Warin

Mycket trevligt hotell och fin vistelse. Rummet låg högst upp på toppen men det var smidigt att få transport upp och ner om man inte ville gå. Servicen och vänligheten från personalen var fantastisk. Mr. Mee Poolman var OUTSTANDING och vi kommer gärna tillbaka! Kristina, Anders och Melker