Kundomdömen om Rawi Warin Resort & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,1 av 10 baserat på 9 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Service
 
9,4 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Rum omgivning personal närhet till strand
-
.

Bekräftad gäst: 2020-01-30


10 av 10

+
Så vackert och fint hotell och frukosten!
-
För dyrt att äta lunch, middag och dryck där.

Bekräftad gäst: 2020-01-23


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

74% av resenärerna rekommenderar

1548 omdömen
Utmärkt
 
963
Väldigt bra
 
371
Bra
 
105
Mindre bra
 
62
Underkänt
 
49

5 senaste omdömen

2022-03-05

av Q2116GEannaw

Fantastiskt med underbar service

Fint och vackert hotell med en helt otrolig service ! Trevlig personal som gör allt för att du som ska trivas ! Vi bodde med utsikt mot havet och rummet var underbart. Vi besökte hotellets SPA och det var ljuvligt ! Det här hotellet rekommenderas för alla som gillar service och en vacker miljö.

 
2022-02-03

av Edwinsdotter

Bästa hotellet på Lanta!

Det är nu tredje gången vi återvänder till Rawi Warin (tidigare 2018 och 2020). Att vi kommer tillbaka beror på att vi inte kan tänka oss en bättre plats att landa på här på Koh Lanta. Rent, fräscht, fina rum, supertrevlig och engagerad personal som gör allt för bästa möjliga trivsel. Extra plus för Chi som från första dag tagit hand om oss så vi känt oss som kungar och drottningar i ett jättepalats. Beröm även till Mr Mee och the poolbarteam som fixar de godaste drinkar och shakes du kan tänka dig att släcka törsten med vid poolen eller till lunchen. Frukosten är extraordinär, ALLT du kan drömma om finns att få och i högsta kvalité, det skulle vara värt åka hit bara för den... Miljön är underbar, lummigt och grönt, blommor och fiskar. Oändligheten i det blå havet precis utanför poolkanten ger själen vila och tanken fria vingar. Det enda som var tråkigt att se är hur lite gäster som var där just nu. Ett plus kanske för oss, som fått ha känslan av total lyx och ändå avskildhet. Nackdelen är att vi oroar oss - kommer stället finnas kvar när vi åker hit igen? Om du ska åka till Lanta så missa inte detta ställe! Du kan inte få det bättre - du kommer inte att ångra dig. Vi kommer absolut tillbaka igen!

 
2022-01-13

av S7002HTlukasl

Mee, Baw, Rut, sak, sao, mirko och teamet.

Helt fantastiskt hotell har allt utom hajar i vattnet utanför vilket var skönt, fantastisk personal, Baw och Red och Sak grymma i baren medans Mee och Rut springer runt med service som aldrig förr. Mirko grymt trevlig boss som tar tid att prata med gästerna. Sao grym på massagen. Helt underbart och kul med massa ödlor och apor på hotellet.

 
2020-03-27

av reine871 Norrköping, Sverige

Har allt!!!

Har allt!!! Fantastisk service och en mycket mysig resort. Ett resortområde som är i toppskick och putsas på dagligen. Mysiga kvällar som anordnas vid poolbaren med utsökt mat. Kan verkligen rekommendera denna resort. Reine o Annika

 
2020-03-02

av Andreas R

Februari vistelse

Vi hade en jättebra vistelse på rawi warin. Bra frukost och otroligt trevlig personal! 5 stjärnor till alla i personalen. Jag har sett att många klagar på wi-fi men jag tyckte det var ok och funkade överallt. Men jag satt inte och streamade film. Maten var bra men klart dyrare än omkringliggande restauranger, t ex 120 baht för ris. Finns en trevlig restaurang längst bort på stranden med vacker utsikt över havet Klong Nin stranden har massor av trevlig solnedgångs-häng-ställen och restauranger. 10-15 min promenad. Väldigt trevligt och mindre turistigt än long beach. Jag kan varmt rekommendera hotellet.