Rumstyper på Rawi Warin Resort & Spa

Deluxerum

Trevliga deluxerum belägna på en höjd. En dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrabädd i hopfällbar säng. Fjärde person är möjlig om denne är barn och delar ordinarie bädd. Tv med satellitkanaler. Kaffe- och tefaciliteter samt minibar. Strykjärn och strykbräda. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, badrockar och tofflor. Badkar samt separat dusch och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.

  • Nivåskillnader och trappor för att nå rummen.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.

Deluxerum Plus

Trevliga deluxerum Plus belägna i mindre byggnader runt poolområdet. Fjärde person är möjlig om denna är barn som delar ordinarie bädd. Tv med satellitkanaler. Kaffe- och tefaciliteter samt minibar. Strykfaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, badrockar och tofflor. Badkar, separat dusch samt wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

  • Nivåskillnader och trappor för att komma till rummen.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.

Enrumsvilla

Fina fristående små enrumsvillor. En dubbelsäng och möjlighet till extrabädd i hopfällbar säng. Tv med satellitkanaler. Kaffe- och tefaciliteter samt minibar. Strykjärn och strykbräda. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, badrockar och tofflor. Badkar samt separat dusch och wc. Stor balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

  • Nivåskillnader och trappor för att nå villan.

Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Seafront villa

Seafront villa med stor dubbelsäng och separat vardagsrum med stor bäddsoffa/soffa. Tv med satellitkanaler. Minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrockar och tofflor. Hårtork. Dusch/bad och wc. Balkong med privat pool och begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 150 kvm.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.

Svit med privat pool

Fina sviter med ett sovrum, ett separat vardagsrum och en privat pool med havsutsikt. En dubbelsäng och möjlighet till extrabädd i hopfällbar säng. Tv med satellitkanaler. Kaffe- och tefaciliteter samt minibar. Strykjärn och strykbräda. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, badrockar och tofflor. Badkar samt separat dusch och wc.Uteplats med privat pool. Städning 7 ggr/vecka.

  • Nivåskillnader och trappor för att nå sviten.

Rumsstorlek: ca 100 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.