Rumstyper på Rawi Warin Resort & Spa

Deluxerum

Deluxerum med balkong. En dubbelsäng och en enkelsäng. Möjlighet till extrabädd i hopfällbar säng. Fjärde person måste vara barn och delar befintliga sängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar, separat dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka. Rummen är belägna på en höjd. Nivåskillnader och trappor för att nå rummen.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.

Deluxerum Plus

Deluxerum Plus med balkong eller terrass. Rummen är belägna i mindre byggnader runt poolområdet. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Fjärde personmåste vara barn och delar befintliga sängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar, separat dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka. Nivåskillnader och trappor för att komma till rummen.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.

Enrumsvilla

Fristående små enrumsvillor med stor balkong eller terrass. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med två handfat, badkar, separat dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka. Nivåskillnader och trappor för att nå villan.

Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Seafront villa med privat pool

Seafront villa med privat pool och begränsad havsutsikt från markterrassen. Villan består av ett sovrum och ett vardagsrum. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar i en stor bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med två handfat, badkar, separat dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 150 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.

Svit med privat pool

Svit med privat pool och havsutsikt. Sviterna består av ett sovrum och ett vardagsrum. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar, separat dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka. Nivåskillnader och trappor för att nå sviten.

Rumsstorlek: ca 100 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.