1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Ramada Resort Khao Lak

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,6 / 10
Service
 
9,7 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
9,0 / 10
Rum/lägenhet
 
9,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Anna-Karin ,
Alingsås

+
Läget!
-

Bekräftad gäst: 2019-04-15


10 av 10

Carina,
Göteborg

+
Vackert o rogivande.
-
Behåll stanarden som den är idag

Bekräftad gäst: 2019-04-15


10 av 10

Ida,
Västerås

+
Personalen, läget
-
Vi fick mycket information som enbart var på tyska, de behöver tänka på att de även har gäster från andra länder

Bekräftad gäst: 2019-03-09


10 av 10

Eva,
Värnamo

+
Trevlig och hjälpsam personal
-

Bekräftad gäst: 2019-01-17


8 av 10

Philip,
Solna

+
Personalen, fantastisk service
-

Bekräftad gäst: 2018-04-06


10 av 10

Maria,
Linköping

+
Glada , trevliga människor som kan service. Lugnt o fint.
-
Ha en enklare restaurang i anslutning till hotellet med bättre priser. Mindre o mysigare ställe som har kontakt med havet. Man ville inte gå upp till gatan varje kväll där priserna var så mycket lägre .

Bekräftad gäst: 2018-02-22


10 av 10

Ann-Charlotte ,
Stockholm

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2018-02-17


7 av 10

Kristina,
Forsa

+
Trevlig personal. Litet familjärt resort på fin strand.
-
Kolla igenom era klassificeringar. Detta var absolut inte ett 5-stjärnigt hotell. Nöjda ändå men en svag 4-stjärnig klassificering hade varit mer trovärdigt. Halvdålig mat.

Bekräftad gäst: 2018-01-05


10 av 10

Arne,
Mosjøen

+
Veldig god logestikk stranda på den ene siden og det lille tettstedet med restauranter på den andre siden. Svært hyggelig betjening
-
Stoler med ryggregulering på verandaen en enklere lunchrestaurant enn den de har nå

Bekräftad gäst: 2019-02-24


10 av 10

Anne,
Nesodden

+
Helheten og atmosfære
-

Bekräftad gäst: 2019-01-05


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

95% av resenärerna rekommenderar

2310 omdömen
Utmärkt
 
1721
Väldigt bra
 
475
Bra
 
89
Mindre bra
 
22
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2018-01-07

Inlägg av Emmi W

En fridfull oas vid havet!

Ramada levererar verkligen en semesterupplevelse i vår smak. Jag och min sambo reser mycket och har besökt många och fina hotell. Det som gör att Ramada sticker ut är lugnet och atmosfären. Personalen gör verkligen sitt yttersta, från första minuten vi anländer och genomgående under hela vistelsen, för att vi ska ha det bra. Och dem gör det med personlighet, vilket nog just är vad som gör Ramada till den fridfulla oas som det är. Det är lugnt och skönt, men det finns oxå liv och en atmosfär som många andra hotell vi bott på saknar (trots att de varit 5-stjärniga och i toppklass). Ett gäng grabbar spelar lite fotboll på en gräsplätt, flera i personalen hakar på och det blir riktigt bra stämning. Det finns ett beachvolleynät och några spelar lite. Det dröjer inte länge förrens personalen är där och vattnar sanden och strax är matchen i full gång. Men utan att på något sätt störa lugnet!! De bor barnfamiljer på hotellet, men det märks inte. Om jag var liten skulle jag tycka att stället var toppen; som en liten sagovärld. Lite price’y i restaurangen och hotellets spa kan inte konkurrera med övriga massageställen i närheten (pga priserna som ligger över 1000BHT) och hamnar därmed helt i skymundan. Synd! Tips är att boka de nyrenoverade rummen. De är riktigt fina och lever upp till våra krav på standard. Dock litet minus för mig som är känslig med sömnen; är cikador och grodor som sjunger om natten. Med med ett par öronproppar överlever även jag. Men ljudisolering hade varit pricken över i:et! Tveklöst finaste delen av stranden och det som gör det hela är att restaurangen i princip ligger på stranden, med solsängarna. Allt ramas in väldigt bra med fina palmer och växter som ger en exotiskt känsla, vilket kan saknas på Kao Laks barrträdsstränder. Skulle definitivt både åka tillbaka och rekommendera detta ställe!

 
2017-03-11

Inlägg av karino352 Chacalal, Mexiko

Personalen får högsta betyg

Vi hade en helt igenom toppen vecka. Personalen var toppen och löste de små saker vi kände behövde åtgärdas. Roliga aktiviteter för barnen! Rummen var fina. Luktade lite lite mögel men inte farligt. Hotellet ordnade utflykt till sköldpaddsuppfödning som var enkel men toppen.

 
2016-03-05

Inlägg av hugojohannisson Sundbyberg, Sverige

Total avkoppling

Skönt lugnt ställe med bra pool, bra rum med 10 meter till poolen, ingen trängsel, gott om plats med solstolar och parasoll både vid pool och nära havet. Bra frukost med omelett och färsk juice. Poolbar och pool massage samt vattenfall i poolen (perfekt för en stel rygg) Mat ok men ät billigare och godare 100 meter vänster ut på stranden. Kan rekommendera detta hotell.

 
2016-01-22

Inlägg av viktorc592 Linköping, Sverige

Kanon!!!

Ett riktigt bra hotell! Läget var perfekt, det fanns ett bra utbud av restauranger ett par minuter gång från hotellet. Fanns även ett gäng restauranger utmed stranden. Stranden var för övrigt väldigt lugn vilket vi uppskattade. Tre gånger i veckan fanns en marknad ca fem minuter från hotellet med allt en turist kan tänkas vilja köpa. Billiga imitationer av fina märken. Personalen på hotellet var väldigt tillmötesgående och alltid trevliga. Vi var missnöjda med vårt rum som var ett standardrum. Det var väldigt slitet med en liten omöblerad balkong. Vi klagade på detta och blev då uppgraderade till ett finare rum som låg på bottenplan. Om ni funderar på att åka hit så ta ett rum på botten! En annan bra sak var att man inte fick reservera solsängar under den tiden frukosten serverades. De som gjorde det fick sina saker bortplockade. Det som var mindre bra var att wifi-uppkopplingen var mer eller mindre obefintlig. Oftast fungerade det inte alls. Men förutom det var hotellet SUPER!

 
2015-03-16

Inlägg av BabyLMachoM Jönköpings län, Sverige

Relaxing på hög nivå

Ett väldigt lugnt och fint hotell med närhet till shopping =) När vi kom till hotellet blev vi bemötta med ett stort leende och en liten välkomstdrink samt en svalkande liten handduk att torka av oss resdammet med. Vi fick sitta ned medan receptionisterna fixade med våran incheckning. Vi var någon timma tidigare än utsatt incheckningstid, men personalen i receptionen såg till att prioritera städning av vårt rum så att vi kunde få tillgång till det direkt. Rummet i sig var väldigt fint och rent, skulle man önska något ytterligare vore det ett litet bord ute på balkongen. Hotellet och dess område var precis lagom stort (dvs för oss som gillar den lite mindre lugnare atmosfären :) och solstolarna var mer som solsängar som låg precis mellan poolen och stranden/havet - mycket fint! Pool personalen var väldigt hjälpsamma. De bar ut handdukar, fixade med parasollen m.m. Frukosten var riktigt bra och hade allt som vi kunde önska...nybakat bröd, färskpressad fruktjuice, frukter, flingor, olika varmrätter, äggrätter som lagades till efter önskemål, sushi m.m. Under vår vistelse fick vi en eftermiddag problem med en vattenläcka i garderoben, men detta löste en vaktmästare väldigt snabbt och effektivt efter en påringning ner till receptionen. Hotellet har som sagt även närhet till Supermarket och shopping. Det är gångavstånd till flera restauranger, affärer samt skräddare och även marknaden som äger rum 3 gånger/vecka i Khao Lak. Skulle man tröttna på strand och shopping så har hotellet ett pingisbord av helt ok standard detta nyttjades ett flertal gånger av oss. De har även ett /litet/ gym som man kanske önskat haft lite stabilare löpband och kanske någon mer maskin som t ex en Smith-maskin, men för någon som bara vill hålla igång kroppen lite lätt så höll gymmet en helt duglig standard och eftersom det aldrig var särskilt många där så gjorde det inte så mycket att det t ex bara fanns en Cross-trainer och två löpband. Vi är på det hela taget väldigt nöjda med vår vistelse på Ramada =)