1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Le Menara By Khaolak Laguna

  • Precis vid stranden
  • Stort och härligt poolområde

På Le Menara by Khaolak Laguna väntar en lugn semester vid Bang Lud Beach några kilometer norr om Khao Lak. Tillbringa soltimmarna vid den stora poolen, koppla av med en massage på spaavdelningen och njut av thailändska smaker i restaurangerna. För de yngre finns engelskspråkig barnklubb och matlagningskurs.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-4 personer, varav 1 eller 2 barn. Dubbelrum i bungalow för 1-4 personer, varav 1 barn.

Läs mer om våra rumstyper

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 70 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Nybyggda Le Menara by Khaolak Laguna har ett härligt läge vid den lugna Bang Lud Beach i norra Khao Lak. Hotellets stora poolområde ligger i en grönskande trädgård och bjuder på havsutsikt.  Här finns en stor pool med infinitypool och separat barnpool. Gratis solstolar, parasoller och poolhanddukar. Poolbar som serverar enklare rätter och snacks.

Hotellet har två restauranger. L’amore Restaurant bjuder på en svårslagen utsikt över poolen och havet och serverar frukost- och middagsbuffé. I Le Sea Restaurant and Bars meny hittar du fisk och skaldjur men också grillade rätter.

Gratis gym. Tharn Natee Spa erbjuder flera olika sorters massage och sköna behandlingar mot avgift. Yoga och beach volley. Mountainbike finns att hyra. Reception som är öppen dygnet runt. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Room Service. Tvättservice mot avgift. Gratis barnklubb i hotellets regi med engelsktalande personal. Till centrum är det ca en kilometer.

Måltider

Frukostbuffé. Halvpension eller All Inclusive mot tillägg.

Bokningar gjorda efter den 3 oktober 2018 uppgraderas gratis av hotellet från frukostbuffé till halvpension (gäller avresor till och med 30 april 2019).

All Inclusive

All Inclusive mot tillägg

- Frukostbuffé eller från en fast meny, serveras i L'amore restaurant.
- Frukostbox (beställs dagen före).
- Lunch, antingen från en à la carte-meny eller en fast meny.
- Middag från à la carte-meny, serveras i L'amore restaurant.