1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Khalidiya Palace Rayhaan

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Laina,
Sundbyberg

+
Rymliga rum med sköna sängar. Stor härlig pool.
-

Bekräftad gäst: 2019-02-06


9 av 10

Susanne,
Karlstad

+
Fantastisk pool och trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-01-28


9 av 10

Sahan,
Uppsala

+
Väldigt rent o fresh hotel
-
Bättre all inklusive servise

Bekräftad gäst: 2018-12-16


10 av 10

M,
Stockholm

+
Fantastisk utsikt över presidentpalatset, bra sängar,
-
Frukosten var lite trist och samma varje dag

Bekräftad gäst: 2018-12-09


10 av 10

Malin,
Borlänge

+
Servicen och läget och toppen personal
-

Bekräftad gäst: 2018-11-28


8 av 10

Sergei,
Stockholm

+
Rent, lyxigt, fin strand och bra bassäng
-
Behövs mer solstolar samt större restaurang. Lite för trångt

Bekräftad gäst: 2018-11-01


9 av 10

Magnus,
Täby

+
Maten i bufférestaurangen var mycket bra. Den bästa vi haft på något hotell.
-
Det var väldigt mycket folk i bufférestaurangen, speciellt under frukosten. Det blev ofta kö. Det var också ganska ofta skrikande barn som störde en del. Skulle vara bättre om barnfamiljerna placerades i en egen del i restaurangen för att störa mindre.

Bekräftad gäst: 2018-03-22


8 av 10

Veronica,
Stockholm

+
Trevligt poolområde och egen strand. Fint läge, nära sevärdheter och shopping mall.
-
Vid sen avresa, inkludera sen utcheckning i priset.

Bekräftad gäst: 2018-03-06


10 av 10

Anette,
Dalby

+
Hotellet var ännu bättre än jag förväntat mig!
-
Inga!

Bekräftad gäst: 2018-02-24


10 av 10

Håkan ,
Värnamo

+
Rent snyggt bra mat och service
-
Tyvärr är prisbilden hög, dyr mat

Bekräftad gäst: 2018-02-17


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

5037 omdömen
Utmärkt
 
3291
Väldigt bra
 
1291
Bra
 
306
Mindre bra
 
88
Underkänt
 
61

5 senaste omdömen

2018-12-02

Inlägg av Amanda M Genève, Schweiz

Förstklassigt hotell

Bodde på detta hotell tillsammans med pojkvän 5 nätter en vecka i november. När vi kom till hotellet var rummet vi hade bokat otillgängligt men vi blev direkt uppgraderade till ett bättre rum på 14e våningen med utsikt över poolområdet och havet. Rummet var mycket rymligt med två toaletter och både dusch och badkar. Hotellet är mycket fräscht med allmänna utrymmen i toppklass. Poolområdet är stort och lockar många barnfamiljer. Stranden är desto mindre och inte lika imponerande. Frukosten var mycket bra men ibland kändes det som att det var mer folk än vad personalen kunde hantera. Till exempel fick vi gå och hämta kaffe själva vissa dagar. I övrigt fanns allt man kan önska sig. Hotellet har två restauranger och två poolkiosker. Vi prövade aldrig restaurangerna men åt från poolkioskerna några gånger. Värt att nämna är att du inte får ta med egen dryck/mat in till poolområdet och de mesta är relativt dyrt. Till exempel kostar en Pepsi 25 AED och en Margarita runt 60 AED. I övrigt finns ingen restaurang riktigt nära hotellet. Vill man äta en middag som inte är på hotellet måste man gå/åka till något närliggande hotell. Vill man dricka alkohol behöver man också ta sig till närliggande hotell.

 
2018-02-25

Inlägg av Anette D Dalby, Sverige

Lyx på långa sätt!!

Här bodde vi så fint! Fick ett rum på 17 våningen med utsikt över presidentens palats och Emirates Palace och havet. Frukosten var väldigt bra och hade stor variation. Det mesta man kan tänka sig allt från belgiska våfflor till stekta nudlar. Poolområdet var fantastiskt och poolen var varm och skön! Stranden var också bra! Rätt så smal men det räcker till. Ganska brant ut i vattnet så inget för små barn. Det fanns gott om solstolar och parasoller! Personalen var så trevlig och håll hög service nivå.

 
2017-12-22

Inlägg av Marie-louise Mo... N Sandviken, Sverige

Motsvarade alla förväntningar

Rent, snyggt och bra service. Rymliga rum med sköna sängar. Ser precis ut som på bilderna, uppvärmd pool till 30 grader mycket behagligt. Underbart spa och barnen roade sig med pingis på kvällarna. Roligt med olika middagsteman på kvällarna för variation.

 
2017-11-22

Inlägg av Josephine H Stockholm, Sverige

Fantastiskt hotel!

Ett väldigt fantastiskt hotell med bra service och trevlig personal! Vi var väl omhändertagna och hade ett väldigt bra rum. VI fick rökfritt rum och frukosten var otroligt bra och härlig. Hotellet hjälpte oss att boka en öken safari tur vilket var fantastiskt och vi hade många härliga timmar både på den privata stranden och vid poolen. VI saknade restauranger i närheten att besöka, det som fanns var andra hotells restauranger men så länge man är medveten om det så är det inga problem. Maten på hotellet var super och även restaurangerna runt omkring på andra hotell var bra :)

 
2017-03-12

Inlägg av SalehS852 Stockholm, Sverige

En av de bästa!

Det är fint hotel i fint läge och har allt. Trevliga personal och fin miljö. Resturang har mycket att erbjuda men smakar så där. Man kan promenera från hotellet till palace hotell eller till stranden eller till marina mall. Det enda som jag saknade är en lobby med flera sittplatser för att de som fanns tillhör caféet och de vill att man beställa innan man kan tänka sig sitta!