Yas Island i Abu Dhabi

Mitt i Abu Dhabis ökenlandskap har Yas Island vuxit fram som en hägring. Ambitionen med ön är att etablera mellanösterns största nöjescentrum med underhållning för alla åldrar, i tillägg till fantastiska stränder och god mat. Varje år besöker fler än 25 miljoner människor platsen. Se ett urval av allt som Yas Island har att erbjuda.

Yas Waterworld

Yas Waterworld

Vattenlandet för alla med ett lekfullt sinne, här finns roliga upplevelser för de små och fartfyllda attraktioner för de större som är ute efter härliga adrenalinkickar. Välj mellan 45 olika attraktioner, både vattenrutschkanor och bergochdalbanor. Ett besök här är både roligt och svalkande i hettan, här finns dessutom allt för en perfekt dagsutflykt som förutom åkattraktionerna erbjuder både butiker och restauranger som serverar mat från hela världen.

Yas Beach

Yas Beach är en beach club av hög standard, med sin härligt vita sand och klara vatten är det en perfekt strand för dig som vill ta en paus från de fartfyllda aktiviteterna. Här kan du ta en drink vid stranden, äta god mat och vila ut i en balinesisk solsäng. Här finns även beachvolley och poolparty med DJ:s på fredagar. Är du på jakt efter andra bra stränder i Abu Dhabi kan du kolla in våra bästa strandtips här.  

Ferrari World

Ferrari World

En äventyrspark för alla fartälskare och bilfantaster. Här kan du testa att köra en Formel 1-bil i simulator eller varför inte åka världens snabbaste bergochdalbana, det finns mängder med roliga upplevelser som passar hela familjen. Förutom fartfyllda aktiviteter finns flera trevliga italienska restauranger. 

Warner Bros World

Ett besök på nöjesparken fylld med karaktärer från Warner Bros värld är helt klart värt ett besök. I parken kan ni besöka Stålmannens Metropolis och Batmans Gotham City eller andra karaktärer som familjen Flinta, Snurre sprätt, Tom och Jerry och många fler.

Yas Marina

Yas Marina

Strosa runt vid hamnen på Yas Island, här guppar eleganta yachter som du kan spana in längs med promenadstråket. Vid Yas Marina finns även restauranger, vattensporter, lekplats och även turer med sjöflygplan. Vid hamnen ligger också Formel 1-banan Yas Marina Circuit som varje år arrangerar Abu Dhabi Grand Prix.

Yas Mall

För den shoppingsugne är ett besök i den näst största gallerian i Förenade Arabemiraten med hundratals butiker från internationella och lokala varumärken. Det finns även flera restauranger, en bio och ett stort lekland.


Tips & Inspiration

Se alla våra restips för Abu Dhabi, hitta och boka en resa till Abu Dhabi eller prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Alla restips för Abu Dhabi

Här hittar du våra bästa restips för solsäkra Abu Dhabi som förutom högklassig shopping även bjuder på vackra stränder, fantastiska sevärdheter och mycket mer. 

Se all våra restips för Abu Dhabi

Abu Dhabi

  • Solsäkert
  • Kombinera storstad med strandliv 
  • Modern lyx som möter kultur och tradition
Se alla resor till Abu Dhabi

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få inspirerande restips och erbjudanden inför din nästa resa.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här