Kundomdömen om Steigenberger Pure Lifestyle

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 29 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Service
 
9,5 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Imponerande rent. Supertrevlig och serviceminded personal.
-
Behövs inte!

Bekräftad gäst: 2020-02-07


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-01-31


10 av 10

+
Den servicevänliga, glada och effektiva hotellpersonalen. Renligheten överalltGolfbanan. Biljardborden i poolen. Uppvärmda poolerna ca 30 grader. Rummen med jacuzzin och dom sköna sängarna.
-
Rummens ljudisoleringen. Den nuvarande är mycket dålig.

Bekräftad gäst: 2020-01-17


10 av 10

+
Allt och det var gratis golf på 9 håls banan
-
Saknades handukstork

Bekräftad gäst: 2020-01-12


10 av 10

+
Lugnet och den trevliga personalen!
-
Information på förhand om klädkod

Bekräftad gäst: 2019-12-20


6 av 10

+
Stranden och rummet var till stor belåtenhet
-
Fler variationer av mat.

Bekräftad gäst: 2019-11-29


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-15


7 av 10

+
Att det var nytt
-
Hemska sängkläder, dålig strand

Bekräftad gäst: 2019-11-13


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-03-28


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-03-14


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

362 omdömen
Utmärkt
 
295
Väldigt bra
 
46
Bra
 
13
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2020-01-14

Inlägg av 653britta Simrishamn, Sverige

Fru

Allt perfekt enda vi saknade var handukstork. Gratis golf på 9 hålls banan. Gratis spa. Perfekt servis. Uppvärmda pooler. Man kan utnyttja allt på gran hotellet,restauranger,barer,pooler så variationerna är många. Fin strand.

 
2019-11-23

Inlägg av Purelifestyle

Fantastisk semester

Jättebra service, utmärkt gourmetmat, utsikten och hotellet var fantastiskt, bra städning, bra aktiviteter på hotellet, bra musik, samt lugnt. Även bra alternativ till utflykter. Uppvärmd och rent hotellområde.

 
2020-02-19

Inlägg av alaeddin b

First class elegance in red sea

Very chic lightfull architecture beautiful located and very professional and very friendly staff the rooms comfortable and elegant with beautiful views the restaurant concept is superb because it accommodates on different stations different tastes such as Egyptian Italian sushi etc...every day a culinary world trip....

 
2020-02-15

Inlägg av LottaochMagnus

Thanks!

Thank you for a really pleasant stay. Good food, exellent service, clean facilities could not ask for more. We will for sure visit again. Keep up your exellent work! / Mr and Mrs in room 205 31/1-7/2 -2020

 
2020-02-13

Inlägg av tamyta Memphis

Fabulous!

We absolutely enjoyed every aspect of our 10 day stay. Immaculate property and rooms, modern and spacious, loved the artwork. The entire staff was very welcoming and friendly, Hany and other bar man at lobby bar, great drinks and entertaining, Mido and the DJ for all pool activities music, fun and energetic, even a nice service from Rehab polishing guests sunglasses poolside. Quite private beach area, a little too chilly for the sea in January but 2 of the pools are heated. We typically don't do all inclusive especially for a long stay but we were not disappointed with the wonderful variety of food and option to dine at 5 different venues. We walked to the city center 12km, against advisement because of the distance (they do have a daily shuttle) you won't be missing much. This was our favorite relaxing holiday, chilled vibe. Thank you to everyone for the great stay, we will be back! Grazie mille!