Kundomdömen om Steigenberger Pure Lifestyle

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 17 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
9,2 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
9,3 / 10
Service
 
9,4 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-28


10 av 10

+
Imponerande rent. Supertrevlig och serviceminded personal.
-
Behövs inte!

Bekräftad gäst: 2020-02-07


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-01-31


10 av 10

+
Den servicevänliga, glada och effektiva hotellpersonalen. Renligheten överalltGolfbanan. Biljardborden i poolen. Uppvärmda poolerna ca 30 grader. Rummen med jacuzzin och dom sköna sängarna.
-
Rummens ljudisoleringen. Den nuvarande är mycket dålig.

Bekräftad gäst: 2020-01-17


10 av 10

+
Allt och det var gratis golf på 9 håls banan
-
Saknades handukstork

Bekräftad gäst: 2020-01-12


10 av 10

+
Lugnet och den trevliga personalen!
-
Information på förhand om klädkod

Bekräftad gäst: 2019-12-20


6 av 10

+
Stranden och rummet var till stor belåtenhet
-
Fler variationer av mat.

Bekräftad gäst: 2019-11-29


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-15


7 av 10

+
Att det var nytt
-
Hemska sängkläder, dålig strand

Bekräftad gäst: 2019-11-13


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

639 omdömen
Utmärkt
 
560
Väldigt bra
 
54
Bra
 
14
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2020-01-14

Inlägg av 653britta Simrishamn, Sverige

Fru

Allt perfekt enda vi saknade var handukstork. Gratis golf på 9 hålls banan. Gratis spa. Perfekt servis. Uppvärmda pooler. Man kan utnyttja allt på gran hotellet,restauranger,barer,pooler så variationerna är många. Fin strand.

 
2019-11-23

Inlägg av Emmie O

Fantastisk semester

Jättebra service, utmärkt gourmetmat, utsikten och hotellet var fantastiskt, bra städning, bra aktiviteter på hotellet, bra musik, samt lugnt. Även bra alternativ till utflykter. Uppvärmd och rent hotellområde.

 
2020-09-27

Inlägg av George191263 Bukarest, Rumänien

Fantastic hotel

I’m for the 19th times in Egypt ( 17 in Hurghada). I can say that Steigenberger Pure Lifestile is the most surprising hotel. The room was large and clean , with a awesome sea view. I was surprised by the quality food, the highest level of management , staff and personnel. I’ll be back with pleasure next year.

 
2020-09-26

Inlägg av nanoo439

Best hotel ever

We went there for our anniversary and it was truly the best vacation ever , everything was perfect , Our stay was beautiful , Israa was extremely helpful in liaising all our needs and we had a wonderful jacuzzi suite with a lovely pool view , ahmed and ehab from the bar were always smiling and helpful , the stay was just perfect overall

 
2020-09-21

Inlägg av 615deac

Perfect vacation

Hotel is very very very beautiful, food is fine, drinks included are great, beach is nice and everyone is so friendly and helpful. I would definitely come back. The view from the hotel is just like heaven, beautiful sea colors and a beatiful hotel garden and pool. I recommend booking boar tours through Ilios dive center on the beach, Muhammad there is very friendly and helpful. The best would be to rent a speed boat in Ilios dive center.