Stränder i Hurghada

Egypten är känt för sina kritvita stränder och det kristallklara Röda havet, och Hurghada är inget undantag. De flesta av hotellen erbjuder härliga privatstränder men vill du ser mer av staden finns de flera allmänna stränder att besöka. Här kan du läsa mer om vilka stränder som erbjuder de bästa sol- och badstunderna!

Papas Beach  Club

I Nya Marinan hittar du hippa Papas Beach Club där du slappar vid poolen till tonerna av musik. I restaurangen serveras mat och dryck och får du lust finns här även beach volley att spela. Entréavgift.

Old Vic Beach

Vill du ha ett ännu billigare alternativ ska du bege dig till Old Vic Beach i Nya Hurghada. Här finns en härlig sandstrand, restaurang och roliga vattensporter som parasailing och bananbåt. Stranden har en entréavgift men då ingår både solstol och parasoll.

Dream Beach

Den trevliga sandstranden Dream Beach bjuder på lugna timmar i solstolen på dagen och fartfyllda strandfester på kvällen. Passa på att spela beach volley och snorkla i det kristallklara vattnet. Entréavgift.

Sharm El Naga

Ca 5 mil utanför Hurghada hittar du snorklingsparadiset Sharm El Naga. De lättillgängliga och vackra reven är nästan precis vid strandkanten och bjuder in till en härlig snorklingstur. Du tar dig lättast hit med taxi och har tillgång till stranden för en entréavgift.

Privata sandstränder

De allra flesta av Apollos hotell i Hurghada har privata sandstränder där du kan njuta av sol och bad precis där du bor. På Apollo Mondo Family-hotellet Beach Albatros Resort finns det en härlig långgrund strand, perfekt för plask och lek, och på lyxiga Steigenberger Pure Lifestyle hittar du en strandklubb med strandfest en gång per vecka. På Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas finns det en skön vik med vågbrytare där du kan svalka dig efter dagens träningspass.