Kundomdömen om Jungle Aqua Park

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 71 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Mycket var bra, omgivningen med alla blommor djur pooler var jättefint. Vattenlandet var bra.
-
Lite mer variation på maten, det bestod mest av kyckling pizza korv hamburgare och bröd. Blev lite enformigt

Bekräftad gäst: 2020-03-15


10 av 10

+
Stort hotel med mycket plats så man behövde ej oroa sig för att hitta solstolar. Mycket att göra för barnen, Aqa Parken fantastiskt
-
Lite Fler variationen på pålägg

Bekräftad gäst: 2020-02-21


10 av 10

+
Fräscht och nytt
-
Inget direkt

Bekräftad gäst: 2020-02-21


8 av 10

+
Vattenparken var i världsklass, roliga grejer och kändes fräscht och säkert! Rummet var jättebra.
-
Vi hittade inte till kvällsshowerna trots att vi frågade och letade. Det hade behövts mer underhållning på kvällarna. Maten var inte jättebra, dåligt utbud och man fick gå mellan restaurangerna för att få ihop en tallrik.

Bekräftad gäst: 2020-02-12


8 av 10

+
Närheten till pooler och restauranger.
-
Bättre kvalitet på wifi på rummen. Redan uppbokade solstolar tidigt på morgonen.

Bekräftad gäst: 2020-01-15


10 av 10

+
Personer
-
...

Bekräftad gäst: 2020-01-08


9 av 10

+
Generous opening hours regarding food and drinks, have been on other all inclusive hotels in different countries where the hours where very limited and strict
-
Designated smoking areas should be implemented, gala dinners should be optional and not mandatory (dinner was not served anywhere else then the tent)

Bekräftad gäst: 2020-01-03


10 av 10

+
Väldigt fräscht och bra säkerthet
-
För dem som vill ha tillgång till närverk så borde nätverket förbättras. Bättre vattentryck i duschen.

Bekräftad gäst: 2019-12-25


6 av 10

+
Fint område
-
Servicen var inget vidare, safeboxen fungerade inte och vi fick ingen hjälp med den trots många påtryck. Aktiviteterna för barnen var sena och inte heller bra planerade. Oangagerade killar i dräkter och bartenderna visste inte vad en irish coffee var. Fick vänta på service så länge att man gick för att hämta själv då kom de och ville böra till bordet endast för att få dricks.

Bekräftad gäst: 2019-12-18


10 av 10

+
Lugnt, rymligt
-
Inget

Bekräftad gäst: 2019-11-27


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

4631 omdömen
Utmärkt
 
3223
Väldigt bra
 
946
Bra
 
284
Mindre bra
 
97
Underkänt
 
81

5 senaste omdömen

2020-03-14

Inlägg av jenpase

Familjenöje

Välskött och fint, trevlig och hjälpsam personal, fantastiska poolområden och skön badtemperatur i de uppvärmda delarna som är fullt tillräckliga för en vecka, härligt utbud av vattenrutschbanor, vackra blomsterplanteringar, god mat med mycket att välja mellan, fina lekplatser för barnen, gott kaffe! Vi är jättenöjda och kommer gärna igen!

 
2020-03-03

Inlägg av alsmakson Stockholm, Sverige

Väldigt fint

Mycket bra plats att koppla av känns roligt för oss att besöka den här hotellet jag rekommenderar att prova den. Personal som jobba där har bra bemötande man känner sig precis hemma. Städning är varje dag maten var utmärkt. De hade olika program tex barnen hade jätte roligt och vuxna också. Väldigt fint väder också.

 
2020-02-19

Inlägg av sigge_2020 Rimforsa, Sverige

Semester

Jättebra, det är välstädat och glad personal poolen är bra, vatten parken är jätte bra med roliga vetten rutschkanor maten är god, det är lika på många ställen och inte så mycket variasion, jag kan tänka mig att åka tillbaka hit många gånger

 
2020-02-17

Inlägg av 722doriny Tibro, Sverige

Allt var toppen!

Ett underbart hotell med allt som man behöver under resan. Jättebra service och trevlig och hjälpsam personal. Vi kommer att åka tillbaka till detta underbara hotell och Hurgada. Det fanns mycket att välja på när det gällde mat och dryck. Fräscht på hotellet i övrigt, de städade dygnet runt. Så nöjd med allt!

 
2020-02-17

Inlägg av r0bbans Vetlanda, Sverige

Barnens hotell

Stort fint hotellsamhälle med all-inclusive. Byggnaderna var i en- och två-plan uppdelade i små byar runt egna pooler. Bra städning 7 dagar i veckan. Tillgång till eget område på stranden dit hotellets gratisbuss gick varje halvtimme. Vattenland med 37 vattenrutschbanor. Barer med alla typer av drycker och restauranger i överflöd med bra men lite smaklös buffé-mat som passade barnfamiljer. 2 uppvärmda pooler plus vattenlandet höll godkänd temperatur. När det blev över 22 grader i luften så fungerade alla poolerna. Lite jobbigt med alla försäljare som gick runt men man kunde be badvakterna om små röda tygstycken att sätta upp vid solsängarna som tackade nej till försäljare. Badvakterna var på alerten hela tiden och höll vakande ögon över de badande. Jättebra familjeunderhållning varje kväll. Hjälpsam personal överallt. Det som saknades för toppbetyg var några lugna restauranger med bordsservering, mindre antal med tjatiga säljare, mjukare sängar och att det dukades på alla platser runt matborden istället för att alltid lämna en plats tom med bestick.