Kundomdömen om Jungle Aqua Park

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 79 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

Stig Göran,
Tyresö

+
Närheten till pooler och restauranger.
-
Bättre kvalitet på wifi på rummen. Redan uppbokade solstolar tidigt på morgonen.

Bekräftad gäst: 2020-01-15


10 av 10

Nedham,
Angered

+
Personer
-
...

Bekräftad gäst: 2020-01-08


9 av 10

Robert,
Katrineholm

+
Generous opening hours regarding food and drinks, have been on other all inclusive hotels in different countries where the hours where very limited and strict
-
Designated smoking areas should be implemented, gala dinners should be optional and not mandatory (dinner was not served anywhere else then the tent)

Bekräftad gäst: 2020-01-03


10 av 10

Mexhid,
Värnamo

+
Väldigt fräscht och bra säkerthet
-
För dem som vill ha tillgång till närverk så borde nätverket förbättras. Bättre vattentryck i duschen.

Bekräftad gäst: 2019-12-25


6 av 10

Liselotte,
Landvetter

+
Fint område
-
Servicen var inget vidare, safeboxen fungerade inte och vi fick ingen hjälp med den trots många påtryck. Aktiviteterna för barnen var sena och inte heller bra planerade. Oangagerade killar i dräkter och bartenderna visste inte vad en irish coffee var. Fick vänta på service så länge att man gick för att hämta själv då kom de och ville böra till bordet endast för att få dricks.

Bekräftad gäst: 2019-12-18


10 av 10

Karl Åke,
Södertälje

+
Lugnt, rymligt
-
Inget

Bekräftad gäst: 2019-11-27


10 av 10

Lena,
Nacka

+
Handikappvänligt, lätt att ta sig runt hotellområdet.
-

Bekräftad gäst: 2019-11-22


9 av 10

Maria,
Halmstad

+
Enormt stort men ändå mysigt! Kändes lyxigt med alla villor och egna pooler. Mycket att göra för alla åldrar. Inte så påflugna säljare som vi är vana vid.
-
Tråkigt att vissa i personalen är sura tills de får dricks, sedan vänder humöret och de springer benen av sig för att vara till lags.

Bekräftad gäst: 2019-11-20


10 av 10

Viktoria Monica,
Garpenberg

+
-
Vi saknar snacks typ chips/nötter. Skulle enkelt kunna säljas vid bardiskarna om de inte ska ingå. Hade varit trevligt med lite tilltugg.

Bekräftad gäst: 2019-11-13


7 av 10

Didan Sarok,
Älvsjö

+
>Mat variation >Bussar till stranden
-
>mer Info om hotellt av Apollo i bussen, lite kort. >iskall pool >städningen borde ske på förmiddag inte på eftermiddag 16:30 då ville man gå till rummet och vila osv. > vi hörde råttor på vinden. Vi sa till de på receptionen, dagen efter hörde vi råttorna igen. De sa dt vAr fåglar. >flyget blev försenat i mer än tre timmar på vägen tillbaka. > bra att man fick vänta på hotellt än åka till flygplatsen. >service/ ingen hälsningar. >säljarna var extrem jobbiga och luriga. >på flygplatsen Hurghada vid den första kontrollen, när de kontrollerade vår väskor var allting klart. Vi skulle ta vår väskor och gå vidare från ingenstans ropade en man på oss han satt där med en bok och bad oss öppna våra ryggsäckar. Vi hade köpt kakor, han bara tog ut de och tog de till sig själv. Det var inte alls okej. Plus jag tyckte det var konstigt att han fick oss skriva våra namn, pass nummer och namn på flyget. Jätte konstigt! Han stoppade bara de han ville stoppa inte alla. Då anser vi att det var konstigt och vill ta reda på vad ville han med vår pass nummer hela den situationen är otroligt orimligt.

Bekräftad gäst: 2019-04-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

4481 omdömen
Utmärkt
 
3093
Väldigt bra
 
929
Bra
 
282
Mindre bra
 
97
Underkänt
 
81

5 senaste omdömen

2020-01-01

Inlägg av hesselanna Uppsala, Sverige

Jättebra ställe!

Jättebra hotell, trevlig och hjälpsam personal och riktigt bra mat! Vattenrutschbanorna var välskötta och området var rent och fräscht, det enda som man kunde klaga på var att det bara var några av poolerna som var uppvärmda, men det gjorde inte så mycket då det fanns fler att välja på, ett stort plus var att vattnet i vattenrutschbanorna var uppvärmt, vi åkte 2 vuxna och 4 barn och åker gärna hit igen!

 
2019-12-28

Inlägg av azeez122019

Azeez

Helt fantastiskt på alla sätt, Mycket bra service som aldrig på andra ställen , 5 restaurant att välja på , god mat, städhjälp varje dag, rena toaletter utanför rummen, super rent i poolen, Mycket stor aqua park för alla små och stora, gott om solstolar, bra väder i dec , TA MED MYGGMedelđŸ€—

 
2019-12-25

Inlägg av mariellj2019

Både plus och minus

Maten smakade absolut ingenting. Dryckerna var blaskiga. Var få pooler som var uppvärmda. Personalen kunde knappt engelska.. Fint hotell dock och utflykterna var roliga. Städningen var under all kritik dock

 
2019-12-03

Inlägg av IrMafhhd

Luxury hotell

Har varit där på slutet av november med min son. Jätte bra bemötande, trevlig personal. Flera restauranger med varierande mat som är dessutom alltid färsklagad framför ögonen på dig. Stor urval av exotiska frukter, dryck. Även lokal vin, vilket jag inte förväntade mig. Allt är så bra! Flera pooler att bada i och jätte stor Aqua Park. Jag har varit utomlands många gånger på olika ställen men det är det bästa plats att slappna av. Dessutom det är tryggt. Man kan lämna sin väska på stranden eller utanför poolen och ingen tar det.Ordningsvakter är alltid på plats och de kommer ihåg dig.

 
2019-12-03

Inlägg av nekif Göteborg, Sverige

Underbart familjehotell!

Vi kommer definitivt tillbaka, det är fantastisk mat med stor variation varje dag och kväll och personen är så hjälpsam, det hjälper till med vad du än behöver! Rekommenderar starkt att åka hit, det är väldigt stort så även om det är många gäster så känner man inte av det 😃