1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Jungle Aqua Park

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

,

+
Trevliga personal
-

Bekräftad gäst: 2019-03-07


6 av 10

Rebecca,
Johanneshov

+
Bra variation på maten.
-
Renovera hela hotellet.

Bekräftad gäst: 2019-03-07


10 av 10

,

+
Trevliga personal
-

Bekräftad gäst: 2019-02-28


10 av 10

Jörgen,
Hässleholm

+
Ett bra utbud, någonting för alla att göra, äta och dricka
-

Bekräftad gäst: 2019-02-20


9 av 10

Göran,
Ekeby

+
Helt ok
-
???????

Bekräftad gäst: 2019-02-06


9 av 10

Johan,
Bjuv

+
-
Bättre info om att alla vattenrutschbanor inte var för yngre personer utan för vuxna. Men yngre kan åka dom i vuxet sällskap

Bekräftad gäst: 2019-02-06


8 av 10

,

+
Närheten till flygplatsen så man slapp långa transfersträckor
-

Bekräftad gäst: 2019-01-31


10 av 10

Maria ,
Lomma

+
Alla pool områden och alla restaurangerna allt va jätte bra
-

Bekräftad gäst: 2019-01-13


9 av 10

jenny,
Rolfstorp

+
Det var så vackert, och trevlig personal samt god mat!
-

Bekräftad gäst: 2019-01-10


8 av 10

Daniel,
karlstad

+
Att det var anpassat för barn med mat osv och även för alla individer.
-
Informera mer om valutan att det verkade vara mer populärt med euro än egyptiska pund

Bekräftad gäst: 2019-01-10


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

3403 omdömen
Utmärkt
 
2155
Väldigt bra
 
835
Bra
 
260
Mindre bra
 
84
Underkänt
 
69

5 senaste omdömen

2019-02-25

Inlägg av 399mikaelal

Nöjda

Vi har precis kommit hem igen efter en 2 veckors vistelse på Jungle Aqua park i Hurghada, 9/2-23/2. Enormt stort hotell område! mysigt rum, vi bodde typ längst bort från alla restauranger och Aquaparken i rum 4069 så de blev en hel del gående. Synd att inte poolen utanför rummet var uppvärmd. Vi hade endast kallt vatten i vår dusch så vi duschade kallt i 2 veckor 😞 min bror som bodde ovanför hade varm vatten i sin dusch. jag sa aldrig till om detta till någon som jobbade där då det är svårt att göra sig förstådd och att förstå, majoriteten av de som jobbar där envisas med att slå över till Tyska eller blanda tyska och engelska,inte lätt när man själv inte kan tyska. Området sköts utmärkt, trädgårdsmästare, städare, lifeguards, servitörer, kockar, bartenders osv jobbar hårt från morgon till kväll. Allmänna toaletter sköts och är alltid städade å fräscha. Hela området känns tryggt och det är badvakter överallt som verkligen tar sitt arbete på allvar 😊 Maten var bra, kanske ingen jätte wow upplevelse som så men man överlevde 2 veckor på den och ingen blev sjuk 😊 många olika restauranger,den italienska Alfredo var vår favorit att äta middag på😊 för barnens del fanns alltid pizza, pasta, pommes osv tillgängligt 😊 De har även olika tema kvällar som t.ex seafood och barbeque night osv. Rätt stökigt och högljut i restaurangerna mellan varven men klart det blir så på ett stort hotell komplex.. Och kaffet är inte så tokigt det heller😊 Glass finns att få alla dar mellan kl.12-22 till barnens förtjusning 😊 WIFI, ja... det trådlösa nätverket var totalt värdelöst så förvänta er inte att utföra några större internet baserade arbeten härifrån 😂 koden man får till wifi går bara att använda till 3 personer så är ni 4 eller fler får 1 vara utan. Vi satt alltid 1 timme varje kväll på jungle bar i huvudbyggnaden och drack choklad och surfade för där var wifi bäst och det var ett skönt sätt att avsluta dagen på. Åker man som vi i Februari så finns det några uppvärmda pooler som tur är! 😊man simmar inte i de andra i februari 😁poolerna som rutschkanorna mynnar ut i Aqua park är uppvärmda🙂 Stranden som hör till hotellet är helt okej, vi var ner 1 gång bara. Det går gratis buss upp och ner var 30 minut På stranden finns en bar som det ingår i all inclusive. Vi föll för en säljares erbjudande om att min bror plus våra 2 söner skulle klippas alla 3 och de skulle alla få klippas samtidigt och inte en och en. mina barn skulle få Ronaldo frisyrer med "linje",detta skulle ske på Horas spa som är på området. Detta är ett stort stort misstag av oss,väl där så får inte alla klippas samtidigt som utlovats så fint så att mina barn skulle våga. Min yngsta fick inte de utlovade strecket rakat på huvudet som utlovat heller,killen som klippte verkade stressad och förstod inte.. Det är högljutt där inne och alla som jobbar där står å skriker över huvudet på sina kunder på arabiska och gör att man som kund inte känner sig särskilt välkommen faktiskt. min äldsta son fick ett streck dit rakat efter mer förklarande och lite suckande. Så jag rekommenderar iallafall inte frisörs delen av Horas spa. Men Allt som allt ett riktigt bra hotell 😊

 
2018-11-06

Inlägg av vholm Göteborg, Sverige

Underbar vistelse

Åkte ett sällskap på 10 personer på höstlovet. Hotellkomplexet är extremt stort och väldigt fint, snyggt och rent. Gemensamma Pooler utanför varje rum. Egyptierna är väldigt vänliga och serviceminded. Se till att ha mindre valörer av egyptiska pund att ge i dricks vid ankomst och under vistelsen. Gratis buss till o från stranden på 10 min. Billig taxi till shopping! Välj shoppinggatan framför The Mall! Rekommenderar att snorkla/cyklop, gå längre ut från stranden via en sandbank där dom vackra fiskarna finns. Bra och varierad mat och mängder av restauranger att välja mellan. Mat o dryck även på stranden inkluderat! Bra underhållning på kvällarna. Vi åkte 24/10-31/10. Då var det 40 grader varmt. Tips att ta med myggmedel hemifrån.

 
2018-08-07

Inlägg av CeciliaR1446 Norrköping, Sverige

Paradiset

Vilket ställe!!! Så stort så det känns som 4 hotell. Jätte fint rum med pool. Massor av restauranger och cafe och barer. Vattenlandet var ju toppen. Personalen jätte trevliga och hjälpsamma. Städat och rent överallt. Åker mer än gärna tillbaka.

 
2017-11-14

Inlägg av Jens J

Bra ställe för att ladda batterierna

Vi har spenderat höstlovet flera gånger i Hurgarda. Jungle Park är perfekt om man har barn. Skulle vilja säga att det mesta motsvarar de 4 stjärnor hotellet har. Det som ev. kan falla utanför är, som på många "all inclusive ställen" variation på mat, även om den har är mer än OK och en något sämre service. Men vill dock inte klaga, bara sätt förväntningen rätt. Då detta var vårt 4:e besök i Hurgarda, 2:a på Jungle Park, bestämde vi att göra en utflykt till Luxor. Luxorresan planerade vi från hemmaplan. Med lite Google och tripadvisor hittade jag företaget "Ask the Egyptian". Snabb och effektiv konversation via mail med Hamdi som gav oss en plan innehållande transport, övernattning och guide till ett bra pris. Det känns alltid lite osäkert att att arrangera resor via mail med personer man inte träffat men på torsdagen 08.00 var vår fina minibuss på plats och resan kunde börja. Resan med Ask the egyptian överträffade våra förväntningar, kan varm rekommendera resor med dem. Läs mer recensioner på deras sida på tripadvisor. Avslutningsvis vill jag bara säga att vi kommer att återvända till Jungle Park och vi kommer att välja Ask the Egyptian, Hamdi, Mohammed och bröderna som körde oss säkert genom öknen, nästa gång vi har möjlighet att nyttja deras erbjudanden. Kanske Kairo till påsk 2018.

 
2017-04-14

Inlägg av L3515PDrichardd Tullinge, Sverige

Trevligt och mycket prisvärt

Fantastiskt ställe som passar de flesta. positivt överraskad. mat till 12 på natten. barnen älskade stället. Visst maten kan bli lite enformig, men det finns flera restauranger med stort utbud så det finns alltid något som passar alla. Personalen var otroligt serviceinriktade, i och för sig förväntade de sig dricks, men alla var väldigt glada och tacksamma.