Kundomdömen om Jungle Aqua Park

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 66 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Service
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

Detre,
Stockholm

+
>Mat variation >Bussar till stranden
-
>mer Info om hotellt av Apollo i bussen, lite kort. >iskall pool >städningen borde ske på förmiddag inte på eftermiddag 16:30 då ville man gå till rummet och vila osv. > vi hörde råttor på vinden. Vi sa till de på receptionen, dagen efter hörde vi råttorna igen. De sa dt vAr fåglar. >flyget blev försenat i mer än tre timmar på vägen tillbaka. > bra att man fick vänta på hotellt än åka till flygplatsen. >service/ ingen hälsningar. >säljarna var extrem jobbiga och luriga. >på flygplatsen Hurghada vid den första kontrollen, när de kontrollerade vår väskor var allting klart. Vi skulle ta vår väskor och gå vidare från ingenstans ropade en man på oss han satt där med en bok och bad oss öppna våra ryggsäckar. Vi hade köpt kakor, han bara tog ut de och tog de till sig själv. Det var inte alls okej. Plus jag tyckte det var konstigt att han fick oss skriva våra namn, pass nummer och namn på flyget. Jätte konstigt! Han stoppade bara de han ville stoppa inte alla. Då anser vi att det var konstigt och vill ta reda på vad ville han med vår pass nummer hela den situationen är otroligt orimligt.

Bekräftad gäst: 2019-04-04


9 av 10

Fateh,
Västerås

+
hej jag är mycket nöjd med hotelet
-

Bekräftad gäst: 2019-03-28


8 av 10

Peter,
Kristianstad

+
-
Bättre Wi-fi.

Bekräftad gäst: 2019-03-27


8 av 10

Jennie,

+
Servicen och vattenlandet
-
Snacks och glass vid poolen och stranden

Bekräftad gäst: 2019-03-27


10 av 10

,

+
Trevliga personal
-

Bekräftad gäst: 2019-03-07


6 av 10

Rebecca,
Johanneshov

+
Bra variation på maten.
-
Renovera hela hotellet.

Bekräftad gäst: 2019-03-07


10 av 10

,

+
Trevliga personal
-

Bekräftad gäst: 2019-02-28


10 av 10

Jörgen,
Hässleholm

+
Ett bra utbud, någonting för alla att göra, äta och dricka
-

Bekräftad gäst: 2019-02-20


9 av 10

Göran,
Ekeby

+
Helt ok
-
???????

Bekräftad gäst: 2019-02-06


9 av 10

Johan,
Bjuv

+
-
Bättre info om att alla vattenrutschbanor inte var för yngre personer utan för vuxna. Men yngre kan åka dom i vuxet sällskap

Bekräftad gäst: 2019-02-06


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

4103 omdömen
Utmärkt
 
2753
Väldigt bra
 
902
Bra
 
277
Mindre bra
 
94
Underkänt
 
77

5 senaste omdömen

2019-10-17

Inlägg av alimalm00 Malmö, Sverige

Grymt bra

Vi var där tredje gången och vi fick en fin upplevelse och bra service! Maten var jätte gott och barnen älskade vattenlandet med många aktiviteter för barnen! Måste tacka Mr. Mohamed alzejate som fixade ett fint bord för oss en kväll med special rätter! Vi kommer säkert att komma tillbaka !

 
2019-09-07

Inlägg av Beyourselfnu

Fantastisk upplevelse på världsklass

Längtar redan till december för att åka dit. Jätte fina rum, väl städade, många restauranger att välja mellan och jätte god mat och bra service. Fantastisk miljö i hotellet. Det finns tempererat utebad för barn på vinter bassäng med vågbad, många vattenrutschar, virvelkanal, jetstrålar, vattenkanoner, bubbelbassänger och poolar över allt. Underhållning show varje kväll och mini disko för barnen. Fria drycker 24 7 och glassbar som släcker. Minst sagt är vi väldigt nöjda med vår vistelse. Rekomanderas för alla som är ute efter en oförglömlig semester.

 
2019-04-06

Inlägg av SweetieFBG Falkenberg, Sverige

Trevligt familjehotell

Vår familj på 2 vuxna & 3 barn besökte detta hotell en vecka i januari 2018. Hotellet har både sina för- och nackdelar så jag tänkte dela med mig av våra erfarenheter. Vid ankomsten blev vi väl omhändertagna. Dock hade inte våra önskemål om rum i tyst område, spjälsäng på rummet, dubbelsäng samt rum nära våra vänner som bokat ungefär samtidig nått fram. Om det beror på Tui eller hotellet vet jag inte men hotellet gjorde sitt bästa ändå med att lösa detta. Vi fick ett rum så långt bort från vattenparken som var möjligt, vilket inte alls var vad vi ville ha. Vi ville ha nära vattenparken men långt från nattklubbarna. Vi bytte dessutom rum med våra vänner då de fick ett rum med dubbelsäng och vårt hade 2 enkelsängar. Insåg att det var VÄLDIGT långt från vattenlandet så ganska omgående bad vi om att få byta rum. Dagen efter flyttade vi till 2 andra rum precis vid parken. Perfekt!! Dessa rummen var dessutom mycket fräschare än de första. Wifi var dock så gott som obefintligt på båda ställena. Endast receptionen har godtagbart wifi. Gratis iaf. Rummen hade hårda sängar och hemska kuddar. Tack och lov fanns det andra kuddar att få som var något bättre. Städningen sköttes exemplariskt och personalen kring rummet (städare/trädgårdsmästare/vakter) var mycket trevlig! Vattenlandet var toppen! Något för alla! Trevlig personal där också. Det som drar ner betyget var alla försäljare som ihärdigt störde solandet/badandet med sina broschyrer om utflykter, oljor & spa m m. På tal om spa. Gjorde 2 behandlingar. En fotbehandling & en massage. Skönhetssalongen för fotbehandlingen har sett bättre dagar men personalen var trevlig även om de som var säljare var lite VÄL påstridiga. Massören var duktig men kändes inte som att hon kände igenom kroppen och behandlade där jag behövde utan körde ett standardprogram. Maten då. Det fanns massor att välja på varje kväll. Första kvällen satte vi oss på Alfredo och tyckte det var en väldigt snål buffé. Sen insåg vi att man kunde slå sig ner varsomhelst och hämta godbitarna från alla restauranger. Samma gällde för lunch & frukost. Vad mer finns att tillägga då? Tja, jag tycker nog hotellet förtjänar 4/5 stjärnor. Standarden är inte tipptopp men personalen (de flesta iaf) är mycket trevliga och tillmötesgående. Ha några Euro tillgängliga för dricks om du inte vill ha med deras egen valuta att göra. Säljarna drar ner betyget. Och det dåliga wifi.

 
2019-02-25

Inlägg av 399mikaelal

Nöjda

Vi har precis kommit hem igen efter en 2 veckors vistelse på Jungle Aqua park i Hurghada, 9/2-23/2. Enormt stort hotell område! mysigt rum, vi bodde typ längst bort från alla restauranger och Aquaparken i rum 4069 så de blev en hel del gående. Synd att inte poolen utanför rummet var uppvärmd. Vi hade endast kallt vatten i vår dusch så vi duschade kallt i 2 veckor 😞 min bror som bodde ovanför hade varm vatten i sin dusch. jag sa aldrig till om detta till någon som jobbade där då det är svårt att göra sig förstådd och att förstå, majoriteten av de som jobbar där envisas med att slå över till Tyska eller blanda tyska och engelska,inte lätt när man själv inte kan tyska. Området sköts utmärkt, trädgårdsmästare, städare, lifeguards, servitörer, kockar, bartenders osv jobbar hårt från morgon till kväll. Allmänna toaletter sköts och är alltid städade å fräscha. Hela området känns tryggt och det är badvakter överallt som verkligen tar sitt arbete på allvar 😊 Maten var bra, kanske ingen jätte wow upplevelse som så men man överlevde 2 veckor på den och ingen blev sjuk 😊 många olika restauranger,den italienska Alfredo var vår favorit att äta middag på😊 för barnens del fanns alltid pizza, pasta, pommes osv tillgängligt 😊 De har även olika tema kvällar som t.ex seafood och barbeque night osv. Rätt stökigt och högljut i restaurangerna mellan varven men klart det blir så på ett stort hotell komplex.. Och kaffet är inte så tokigt det heller😊 Glass finns att få alla dar mellan kl.12-22 till barnens förtjusning 😊 WIFI, ja... det trådlösa nätverket var totalt värdelöst så förvänta er inte att utföra några större internet baserade arbeten härifrån 😂 koden man får till wifi går bara att använda till 3 personer så är ni 4 eller fler får 1 vara utan. Vi satt alltid 1 timme varje kväll på jungle bar i huvudbyggnaden och drack choklad och surfade för där var wifi bäst och det var ett skönt sätt att avsluta dagen på. Åker man som vi i Februari så finns det några uppvärmda pooler som tur är! 😊man simmar inte i de andra i februari 😁poolerna som rutschkanorna mynnar ut i Aqua park är uppvärmda🙂 Stranden som hör till hotellet är helt okej, vi var ner 1 gång bara. Det går gratis buss upp och ner var 30 minut På stranden finns en bar som det ingår i all inclusive. Vi föll för en säljares erbjudande om att min bror plus våra 2 söner skulle klippas alla 3 och de skulle alla få klippas samtidigt och inte en och en. mina barn skulle få Ronaldo frisyrer med "linje",detta skulle ske på Horas spa som är på området. Detta är ett stort stort misstag av oss,väl där så får inte alla klippas samtidigt som utlovats så fint så att mina barn skulle våga. Min yngsta fick inte de utlovade strecket rakat på huvudet som utlovat heller,killen som klippte verkade stressad och förstod inte.. Det är högljutt där inne och alla som jobbar där står å skriker över huvudet på sina kunder på arabiska och gör att man som kund inte känner sig särskilt välkommen faktiskt. min äldsta son fick ett streck dit rakat efter mer förklarande och lite suckande. Så jag rekommenderar iallafall inte frisörs delen av Horas spa. Men Allt som allt ett riktigt bra hotell 😊

 
2018-11-06

Inlägg av vholm Göteborg, Sverige

Underbar vistelse

Åkte ett sällskap på 10 personer på höstlovet. Hotellkomplexet är extremt stort och väldigt fint, snyggt och rent. Gemensamma Pooler utanför varje rum. Egyptierna är väldigt vänliga och serviceminded. Se till att ha mindre valörer av egyptiska pund att ge i dricks vid ankomst och under vistelsen. Gratis buss till o från stranden på 10 min. Billig taxi till shopping! Välj shoppinggatan framför The Mall! Rekommenderar att snorkla/cyklop, gå längre ut från stranden via en sandbank där dom vackra fiskarna finns. Bra och varierad mat och mängder av restauranger att välja mellan. Mat o dryck även på stranden inkluderat! Bra underhållning på kvällarna. Vi åkte 24/10-31/10. Då var det 40 grader varmt. Tips att ta med myggmedel hemifrån.