Dubbelrum med begränsad havsutsikt

Dubbelrum med balkong eller terrass med begränsad havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i enkelsäng. Kuddmeny. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter
Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.

Dubbelrum med havsutsikt

Dubbelrum med balkong eller terrass med havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i enkelsäng. Kuddmeny. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 28-35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.

Dubbelrum med trädgårdsutsikt

Dubbelrum med balkong eller terrass och trädgårdsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Kuddmeny. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Enkelrum

Ljusa och trivsamma enkelrum med dubbelsäng och kuddmeny. Tv med satellitkanaler. Minibar mot avgift. Kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 24-26 kvadratmeter
Antal personer: 1 person.

Juniorsviter

Ljusa och moderna juniorsviter som består av ett vardagsrum och ett separat sovrum med en stor dubbelsäng. Kuddmeny. Möjlighet till extrabäddar. Tv med satellitkanaler. Minibar mot avgift. Kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 25-30 kvadratmeter
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.