Kundomdömen om Sentido Galosol

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

81% av resenärerna rekommenderar

505 omdömen
Utmärkt
 
268
Väldigt bra
 
157
Bra
 
49
Mindre bra
 
21
Underkänt
 
10

5 senaste omdömen

2022-05-10

av gemo82 Skåne

Fantastisk

Bra rum med sköna sängar. Reception och frukost var under renovering. Frukost / middag serverades på ett grannhotell de 3 första dagarna.Trevlig och serviceminded personal. Därefter var det frukost/middagsbuffé av högsta klass. Fantastiska efterrätter. Tyvärr resulterade det i en viktökning på ett par kilo.

 
2019-01-06

av carita_2018 Stockholm, Sverige

Nyår på madeira

Mycket nöjd med vistelsen som helhet. Fint hotel, bra gym och suverän frukostbuffé Innepoolen var varm och skön. Ute var det för kallt. Jacuzzin var tyvärr inte så varm och hade nästan inga bubblor. Det bästa var att vi hade bokat två dubbelrum till oss eftersom att det inte fanns någon svit kvar. Men när vi skulle checka in fick vi veta att de uppgraderat oss till mastersviten! Den var sååå underbar. Helt fantastisk vecka Det ända negativa var ett missförstånd gällande nyårsfirandet. Vi skulle åka storbuss till ”bästa utkiksplatsen” Infon vi fick av några personal var att det var ett ställe inomhus med typ bar mm Det visade sig inte stämma så att stå i regnet i två timmar utan paraply var mindre kul. Den resan kostade dessutom 25€ per person

 
2018-12-15

av Eva O

Bemötande som är ovärdigt för ett 4 stjärn hotell

Åker ensam och får ett rum på bottenvåningen. Det är varmt och stillastående luft på rummet då Aircondition tydligen inte fungerar under vintern. Har varje dag påpekat att den inte fungerar men det är först 4:de dagen som jag upplys om att den inte gör det under vintern. Att vakna och vara vaken pga värmen i rummet är hemskt. Då jag är ensamresande så är jag inte särskild intresserad av att ha balkongdörren öppen. Enligt receptionen så är jag en våning upp men i verkligheten så kan vem som helst lätt ta sig in på rummet. Försöker förklara problemet med att vara ensam tjej och det faktum att jag då ogärna sover med öppen balkongdörr. Maten här på hotellet då? Jag skulle inte äta här alls. Torr, tråkig och fantasilös. Gå 100 meter och fram till en restaurang som du får gå ner för en längre trappa istället. Samma prisnivå om inte billigare, men mat med kärlek. Frukostbuffén är mycket bättre än buffén på kvällen men det står bord där gäster redan ätit för ett bra tag sen... För att vara en 4 stjärniga hotell, som har en ”hälso” inriktning så är bland annat juicerna blaskiga vattenprodukter. Du kan lika gärna skippa det för det lämnar en fadd smak i munnen. Så, vill du ha ett fridfullt ställe att vara på, så välj Canixo. Men ta ett annat hotell som är värt pengarna. För det är definitivt inte detta.

 
2018-11-08

av Saga F Stockholm, Sverige

Personalen sänker betyget

Det är två år sedan mitt senaste besök. Allmänna utrymmen ser ut att ha renoverats, ett nytt SPA och hotelldel har byggts. Det finns en hel del spännande behandlingar att välja på och en fin bastuavdelning. Gemensam för bägge könen och med krav på nakenhet, vilket kan vara avskräckande för många. Personalen i SPAt var jättebra. Rummen i den äldre delen är tråkiga, ängsligt möblerade, trista faktiskt. Städpersonalen är jättetrevliga och omtänksamma, dessvärre är serveringspersonalen inte särskilt uppmärksamma i matsalen. Jag har ännu inte lyckats att få beställa mer dryck eller kaffe vid middagen. Använda tallrikar flödar över bordet, det är buffe och personalen plockar inte. Notera att matsalen knappt är halvfull. Frukostbuffén var riklig och god men middagarna är riktigt dåliga. Tack och lov fanns mycket grönsaker och sallader. Proteinet har varit oätbart, sönderstekt, torrt och trist, oavsett om du väljer fisk eller kött. Incheckningen var märklig, bl.a. tvingades vi att vänta med andra gäster för att efter 10 minuter få gemensam information. Vi hade olika bokningar och reste inte tillsammans varför informationen var rätt obegriplig. För att få oss att stanna och vänta så delades inte handdukskorten utförrän efter informationen. Kanhända är den nya delen bättre men jag kvarstår i nuläget vid betyget 3.

 
2018-04-19

av Inger S Mariestad, Sverige

Fantastiskt härligt ställe att bo på

Bodde här i en vecka med min man i april 2018. Då vi var på flyg/bussresa. Kanonfint hotell. Stort och fint rum med balkong och havsutsikt. Trevlig och hjälpsam personal. Städat och fint. Stor frukost- och middagsbuffé, med ett fantastiskt dessertbord. Många av kvällarna var det live-music, filmvisning eller annat uppträdande. Både ute- och inomhuspool. Möjlighet till spa, gym och andra träningspass, som t ex yoga. Även till andra aktiviter som dykning, hyra cykel ... Lugnt och skönt område, med många restauranter i närheten. En vacker strandpromenad precis i närheten. Lätt att ta sig till Funchal, 10 km, med lokalbussen. Återkommer jag till Madeira, kommer jag absolut att välja att bo på detta fantastiskt fina hotell igen.