Rumstyper på Castanheiro Boutique Hotel

Deluxerum

Deluxerummen är rymliga och ljusa. En dubbelsäng eller två separata sängar. Tv med satellitkanaler. Kylskåp samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrock och tofflor. Dusch och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Dubbelrum

Moderna och ljust inredda dubbelrum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Tv med satellitkanaler. Kylskåp samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrock och tofflor. Dusch och wc. Ingen uteplats. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 20 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Dubbelrum med minikök, frukost

Dubbelrum med minikök och kokplattor, mikrovågsugn, kaffebryggare, kylskåp och enkel köksutrustning. Kaffe- och tefaciliteter. Rummen, som är rymliga och ljusa har en dubbelsäng eller två separata sängar. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrock och tofflor. Dusch och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Juniorsvit

Rymliga och ljusa juniorsviter med en dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrabädd i bäddbar fåtölj eller bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Kylskåp samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrock och tofflor. Dusch och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.