Kundomdömen om Castanheiro Boutique Hotel

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

978 omdömen
Utmärkt
 
757
Väldigt bra
 
181
Bra
 
22
Mindre bra
 
11
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2020-02-23

av HenrikJ920 Stockholm, Sverige

50 årsresa

Ett av det bästa hotellen jag bott på, otrolig bra service, utomordentlig mat - frukost - poolbar - restaurang 5 av 5 möjliga, takterrassen med pool var vår favorit med utsikt över stora delar av Funchal. Vi tog även fullkropps massage för två som även den var av bästa kvalitet, så har ni funderingar på Madeira då är Castanheiro Boutique Hotel ett måste!

 
2020-02-15

av 10ebbae

Hotellet avbokar 1 vecka innan

Bokade detta hotell flera månader i förväg och såg verkligen framemot vistelsen då jag läst mänga bra recensioner. Men får mail från hotellet en vecka innan avresa att dom uppdaterat sitt bokningssystem och på grund av detta har det blivit dubbelbokningar. Vi ombedes då byta till ett annat hotell som vi ej är nöjda med. Ingen ytterligare kompensation erbjuds för misstaget. Det slutar med att vi avbokar och själva bokar om till ett nytt hotell.

 
2020-02-13

av PerLStockholm Stockholm

Utmärkt hotell i perfekt läge

För den som vill bo centralt i Funchal är det här ett perfekt alternativ. Fräscht och snyggt, stora rum med bra sängar och utmärkt service. Takterrass med uppvärmd pool och utsikt över centrum och havet gör det ännu bättre. Frukostbuffén är också att rekommendera med massor av färsk frukt och bröd.

 
2018-02-28

av Thomas1948 Stockholm, Sverige

Reste till Madeira, firade min 70 års dag under veckan

Hotellet är fantastiskt, personalen vänlig, frukosten var bra men varma maten var för det mesta ljum o baconen kunde vara hårda. Vi anlände den 17.02 o redan den 19.02 var takpoolen stängd under hella veckan, som var mycket tråkigt för våran del. Besviken På min födelsedag var det ingen på hotellet som uppvaktade Trist

 
2016-08-05

av 822annikal Göteborg, Sverige

Toppenhotell i centrala Funchal

Ett vackert hotell mitt inne i gamla stadsdelen. Fina rum, bra säng och välplanerat badrum. T.o.m. hårtorken var bra (det brukar inte hotellens hårtorkar vara). Airkonditionen var tyst och gick att ställa in på önskad temperatur. Frukosten var fantastisk med allt från färsk frukt till mousserande vin! Poolen på taket var också jättefin! Personalen var jättetrevlig. Vi vill verligen snart återkomma! Det enda vi saknade var att det inte ingick vattenkokare och te/kaffe i rumskostnaden.