Kundomdömen om Castanheiro Boutique Hotel

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,3 av 10 baserat på 44 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,3 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Mat och dryck
 
8,8 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Service
 
9,4 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Läget
-
Inget speciellt, vi var nöjda

Bekräftad gäst: 2024-02-18


10 av 10

+
Lugn atmosfär. Poolen och jacuzzin på taket. Personalen. Läget. Frukosten.
-

Bekräftad gäst: 2024-02-18


10 av 10

+
Spaet och att det låg centralt
-
Maten var tråkig! Frukosten var stel och kändes opersonliga. En del i serveringen var snorkiga

Bekräftad gäst: 2024-02-12


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-02-11


7 av 10

+
Atmosfären
-
Omgivningarna och avsaknaden av utsikt

Bekräftad gäst: 2024-02-11


8 av 10

+
Mycket bra läge. Fantastisk frukost!
-

Bekräftad gäst: 2024-01-29


10 av 10

+
Mycket bra läge och underbar personal
-

Bekräftad gäst: 2024-01-22


8 av 10

+
Duktig trevlig hjälpsam personal
-

Bekräftad gäst: 2024-01-14


10 av 10

+
Helheten
-
Det borde vara bättre belysning och ventilation i lokalen för inomhuspoolen. Happy hour utökas till kl 17-19.

Bekräftad gäst: 2024-01-14


10 av 10

+
Fina rum och mycket bra frukostbuffe
-

Bekräftad gäst: 2023-12-24


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

1199 omdömen
Utmärkt
 
966
Väldigt bra
 
190
Bra
 
24
Mindre bra
 
12
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2024-02-19

av Carina S Ulricehamn, Sverige

Lugnt hotell med mysig atmosfär.

Jättemysigt hotell med mycket trevlig och serviceinriktade personal. Lugn atmosfär. Väldigt bra frukostbuffé med allt du kan önska. Massor av olika frukter. Mysigt med och pool på taket med fantastisk utsikt över Funchal. Ett litet spa nere i källaren med pool, bastu och ångbastu, avkopplande. Ett bra gym för den som bill träna. Välj rum med en liten balkong mot bergen.

 
2023-02-08

av Explorer29643282345 Stockholm, Sverige

Supernöjda!

Supertrevligt hotell med bra läge mitt i stan. Fina, välstädade rum. Härlig takterass med utsikt över hela stan och havet. Personalen i receptionen var väldigt hjälpsamma med tips vandringsturer och allt annat. Trevlig personal i resturangen.God frukost med mycket olika färska frukter mm. Åker gärna tillbaka.

 
2020-02-23

av HenrikJ920 Stockholm, Sverige

50 årsresa

Ett av det bästa hotellen jag bott på, otrolig bra service, utomordentlig mat - frukost - poolbar - restaurang 5 av 5 möjliga, takterrassen med pool var vår favorit med utsikt över stora delar av Funchal. Vi tog även fullkropps massage för två som även den var av bästa kvalitet, så har ni funderingar på Madeira då är Castanheiro Boutique Hotel ett måste!

 
2020-02-15

av 10ebbae

Hotellet avbokar 1 vecka innan

Bokade detta hotell flera månader i förväg och såg verkligen framemot vistelsen då jag läst mänga bra recensioner. Men får mail från hotellet en vecka innan avresa att dom uppdaterat sitt bokningssystem och på grund av detta har det blivit dubbelbokningar. Vi ombedes då byta till ett annat hotell som vi ej är nöjda med. Ingen ytterligare kompensation erbjuds för misstaget. Det slutar med att vi avbokar och själva bokar om till ett nytt hotell.

 
2020-02-13

av PerLStockholm Stockholm

Utmärkt hotell i perfekt läge

För den som vill bo centralt i Funchal är det här ett perfekt alternativ. Fräscht och snyggt, stora rum med bra sängar och utmärkt service. Takterrass med uppvärmd pool och utsikt över centrum och havet gör det ännu bättre. Frukostbuffén är också att rekommendera med massor av färsk frukt och bröd.