Primordia

  • Omtyckt läge vid strandpromenaden
  • Kristallklart hav som granne
  • Gratis wifi

Primordia är ett populärt lägenhetshotell som ligger precis vid strandpromenaden i Podgora. Precis nedanför hotellet ligger stranden och det är nära till restauranger, butiker och barer. Primordia erbjuder lägenheter i olika storlekar och utförande, och många har en härlig havsutsikt från uteplatsen.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-3 personer, varav 1 barn. Tvårumslägenheter för 1-4 personer, varav 1 barn. Tvårumslägenheter i etage för 1-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Läget, utsikten.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 59 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 50 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Primordia, som ligger vid strandpromenaden, är ett hotell med välkomnande atmosfär. Hotellet består av två byggnader. Detta är ett perfekt alternativ för den som värdesätter läget mer än många faciliteter. I bottenvåningen ligger en mycket populär restaurang.

Wifi ingår i receptionen och restaurangen. Vid ankomst stannar bussen ca 300 meter från hotellet. Bagaget transporteras inte. Nära klapperstensstranden, shopping och restauranger.

Måltider

  • Inga måltider ingår.

Alla hotell, Podgora

Villa Lara

Villa Lara är ett trivsamt lägenhetshotell som ligger uppe på en höjd i Podgora. Från flera av balkongerna syns havet och öarna Hvar och Brač. Strandpromenaden når du via en trappa och längs den finns mysiga caféer och restauranger.