Natalia

Lägenhetshotellet Natalia bjuder på en genuin och mysig atmosfär och ett perfekt läge nära strand, nöjen och restauranger i Podgora. Lägenheterna är fräscha och bekväma. Vill du ha extra skön semesterkänsla rekommenderas en lägenhet med havsutsikt.

Superdeal!

Nu kan du fynda resor till Kroatien till låga priser! 


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-2 personer/1-3 personer. Tvårumslägenheter för 1-4 personer/1-5 personer, varav 2 barn. Tvårumslägenheter, superior för 1-4 personer/ 1-5 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

7,4 av 10
baserat på 5 omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 5 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 10 m
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Från lägenhetshotell Natalia har du en fin utsikt över Adriatiska havet och till restaurangutbudet i Podgora är det bara några få steg.

Wifi ingår över hela hotellet. Hissen går endast till våning tre av fyra. Parkering i garage, mot avgift. Musik och folklivet från strandpromenaden kan uppfattas som störande. Genomfartstrafik.

Måltider

  • Inga måltider ingår

Alla hotell, Podgora

Villa Lara

Villa Lara är ett trivsamt lägenhetshotell som ligger uppe på en höjd i Podgora. Från flera av balkongerna syns havet och öarna Hvar och Brač. Strandpromenaden når du via en trappa och längs den finns mysiga caféer och restauranger.

Primordia

Primordia är ett populärt lägenhetshotell som ligger precis vid strandpromenaden i Podgora. Precis nedanför hotellet ligger stranden och det är nära till restauranger, butiker och barer. Primordia erbjuder lägenheter i olika storlekar och utförande, och många har en härlig havsutsikt från uteplatsen.

Villa Mandarina

Villa Mandarina är ett fint lägenhetshotell som ligger nära hamnen i Podgora. Här bor du med restauranger, butiker, bagerier och bad runt knuten. Hotellets ägare driver dessutom restaurangen Konoba Borak som ligger nere på strandpromenaden med en terrass med utsikt över havet.