Villa Lara

Villa Lara är ett trivsamt lägenhetshotell som ligger uppe på en höjd i Podgora. Från flera av balkongerna syns havet och öarna Hvar och Brač. Strandpromenaden når du via en trappa och längs den finns mysiga caféer och restauranger.


Rumstyper

Tvårumslägenheter för 2-4 personer. Trerumslägenheter för 2-6 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Ett litet familjärt hotell där ägarna bor längst upp i hotellet.
Se alla omdömen

Fakta och faciliteter

Till stranden: 200 m
Till centrum: 200 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Villa Lara är ett litet och gemytligt lägenhetshotell där ägarinnan och hennes familj bor på översta våningen. Hotellet ligger på höjden i Podgora i lugna grönskande omgivningar. En brant trappa leder ner till strandpromenaden där du hittar många mysiga caféer och restauranger.

Hotellet erbjuder även parkering för hyrbilen mot avgift. Transferbussen stannar cirka 200 meter från hotellet, bagaget transporteras. Begränsad lokal trafik.

Måltider

  • Inga måltider ingår

Alla hotell, Podgora

Primordia

Primordia är ett populärt lägenhetshotell som ligger precis vid strandpromenaden i Podgora. Precis nedanför hotellet ligger stranden och det är nära till restauranger, butiker och barer. Primordia erbjuder lägenheter i olika storlekar och utförande, och många har en härlig havsutsikt från uteplatsen.

Natalia

Lägenhetshotellet Natalia bjuder på en genuin och mysig atmosfär och ett perfekt läge nära strand, nöjen och restauranger i Podgora. Lägenheterna är fräscha och bekväma. Vill du ha extra skön semesterkänsla rekommenderas en lägenhet med havsutsikt.

Villa Mandarina

Villa Mandarina är ett fint lägenhetshotell som ligger nära hamnen i Podgora. Här bor du med restauranger, butiker, bagerier och bad runt knuten. Hotellets ägare driver dessutom restaurangen Konoba Borak som ligger nere på strandpromenaden med en terrass med utsikt över havet.