Villa Mandarina

Villa Mandarina är ett fint lägenhetshotell som ligger nära hamnen i Podgora. Här bor du med restauranger, butiker, bagerier och bad runt knuten. Hotellets ägare driver dessutom restaurangen Konoba Borak som ligger nere på strandpromenaden med en terrass med utsikt över havet.

Veckans erbjudande

Just nu får du 500 kr rabatt per person på resor till Kroatien

Erbjudandet gäller avresor under perioden 1/7-24 till 27/9-25

Använd koden "Veckans deal" vid bokning

Lägg in rabattkoden "veckans deal" under steget "uppgifter". Boka innan 30/6- 2024.

Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-3 personer. Tvårumslägenheter för 1-4 personer. Trerumslägenheter 2-5 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Läget
Se alla omdömen

Fakta och faciliteter

Till stranden: 200 m
Till centrum: 200 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Villa Mandarina är ett mindre lägenhetshotell med en avkopplande atmosfär. Hotellet ligger i grönskande omgivningar på höjden i Podgora, och till restauranger och barer är det endast en kortare promenad.

Hotellet har ingen reception med vid ankomsten finns personal på plats. Trappor och nivåskillnader inom och utanför hotellet med bland annat en brant trappa som leder från strandpromenaden till hotellet. Vid ankomst och avresa transporteras bagaget.

Måltider

  • Inga måltider ingår

Alla hotell, Podgora

Villa Lara

Villa Lara är ett trivsamt lägenhetshotell som ligger uppe på en höjd i Podgora. Från flera av balkongerna syns havet och öarna Hvar och Brač. Strandpromenaden når du via en trappa och längs den finns mysiga caféer och restauranger.

Primordia

Primordia är ett populärt lägenhetshotell som ligger precis vid strandpromenaden i Podgora. Precis nedanför hotellet ligger stranden och det är nära till restauranger, butiker och barer. Primordia erbjuder lägenheter i olika storlekar och utförande, och många har en härlig havsutsikt från uteplatsen.

Natalia

Lägenhetshotellet Natalia bjuder på en genuin och mysig atmosfär och ett perfekt läge nära strand, nöjen och restauranger i Podgora. Lägenheterna är fräscha och bekväma. Vill du ha extra skön semesterkänsla rekommenderas en lägenhet med havsutsikt.