Rumstyper på Villa Mandarina

Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med markterrass. Kombinerat sovrum med minikök. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare, kaffebryggare, brödrost samt enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 27 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.

Trerumslägenhet

Trerumslägenhet med balkong. Två sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. I sovrummen finns en dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare, kaffebryggare, brödrost samt enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 44 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong. Sovrum och kombinerat vardagsrum och med minikök. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare, kaffebryggare, brödrost samt enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 44 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.