Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med balkong och havsutsikt. Lägenheterna varierar i storlek och planlösning. Sovrum kombinerat med minikök eller med separat minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kylskåp, kokplattor, vattenkokare, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong, vissa med havsutsikt. Lägenheterna har varierande storlek och planlösning. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till etrabäddar bäddsoffa. Minikök med kylskåp, kokplattor, vattenkokare, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 1-4 personer/1-5 personer, varav 2 barn.

Tvårumslägenhet superior

Tvårumslägenhet superior med stor balkong eller terrass med havsutsikt. Några lägenheter har höga räcken på balkongen. Lägenheterna är i varierande storlek och planlösning. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kylskåp, kokplattor, vattenkokare, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 1-4 personer/1-5 personer, varav 2 barn.