Sunrise (Rhodos)

All Inclusive-hotellet Sunrise ligger bara några steg från ett morgondopp från stranden i Pefkos. Här väntar lugna omgivningar, ett härligt poolområde och sköna semesterdagar med All Inclusive.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Deluxerum för 2 personer. Familjerum för 2-4 personer. Familjerum i sidobyggnad för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Läget och många i den trevliga personalstyrkan. Jag tycker också att maten i det stora hela var bra. Stort utbud.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 508 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 4 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Sunrise har ett poolområde med en pool och en separat barnpool samt solstolar och parasoller. Poolhanddukar finns mot deposition. Poolbar och strandbar. Solstolar och parasoller på stranden är mot avgift på delar av stranden.

Hotellet har en bufférestaurang i grönskande omgivningar och med en fantastisk utsikt över havet som serverar frukost, lunch och middag. Grekisk mezerestaurang.

Bordtennis och basket mot deposition och reservation. Biljard mot avgift. Yogaklasser. Tennis. Underhållning flera kvällar i veckan.

Wifi ingår i allmänna utrymmen. Cirka 400 meter till centrum i Pefkos och cirka 4 kilometer till centrum i Lardos. Lokal trafik.

Måltider

Ingår:

  • All Inclusive

All Inclusive

Vid All Inclusive ingår:

  • Frukostbuffé, kl. 07.00-10.00.
  • Lunchbuffé, kl. 12.30-14.30.
  • Middagsbuffé, kl. 19.00-21.30.
  • En voucher erhålls för delbetalning av notan i restaurangen Meze, kl. 19.00-21.00.
  • Pizza och snacks, kl. 10.00-21.30 förutom under lunch och middag.
  • Glass, kl. 10.00-18.00.
  • Kaffe och te, kl 10.00-23.00.
  • Kaffe, te och kakor, kl. 15.30-16.30.
  • Obegränsat med lokala förfriskningar, öl, vin och drinkar, kl. 10.00-23.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 på avresedagen.

Bra att veta

Trappor och nivåskillnader inom hotellområdet.

Alla hotell, Lardos, Kiotari & Pefkos

Mitsis Rodos Maris Resort & Spa

Mitsis Rodos Maris Resort & Spa — ett fräscht hotell som har något för alla. Vid poolområdet finns möjlighet till skön avkoppling eller full fart med vattenrutschkanor och underhållning. All mat och dryck är inkluderad i priset och det finns flera restauranger med lockande mat att välja mellan.

St James's

St James's ligger härligt till vid klapperstensstranden strax utanför Lardos. Här är livet enkelt och det mindre formatet bidrar till en personlig och familjär atmosfär. Detta tillsammans med hög komfort och nöjda gäster har gjort att St James's är ett av våra utvalda Apollo Mondo Local-hotell.

Nikolas

Hotell Nikolas utanför Lardos på Rhodos sydostkust är stället för dig som vill njuta av lugn och ro på semestern, långt från vardagens jäkt och måsten. Här bor du i lägenheter med bara några meter från strand och bad.

Sunshine (Rhodos)

Sunshine är ett familjeägt hotell i Lardos på Rhodos sydostkust, omtyckt för sitt härliga poolområde och vackra utsikt över havet. Ett hotell perfekt för dig som vill ha en avslappnad semester!

Elvita

Elvita, som ligger i Lardos på Rhodos sydostkust, är lugnt och ligger fint precis vid klapperstensstranden. Här bor du i luftigt moderna lägenheter nära butiker, restauranger och tavernor.

Sun Beach Lindos

Sun Beach Lindos ligger direkt ovanför den fina sandstranden i Lardos och är perfekt för familjer och par. Hotellet bjuder på grekisk gästfrihet och en fin trädgård. Vill du inte bada i havet så har hotellet ett härligt poolområde med pooler både för de stora och de minsta i familjen. Välkommen till Sun Beach Lindos!