Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller markterrass. Vissa balkonger har poolutsikt, havsutsikt eller begränsad havsutsikt. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Litet kylskåp och en vattenkokare. Tv. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer.

Dubbelrum i sidobyggnad

Dubbelrum med balkong eller markterrass. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa eller i våningssäng. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Litet kylskåp och en vattenkokare. Tv . Hårtork. Badrum med dusch och wc. . Städning 7 ggr/vecka.

  • Rummen är belägna i en sidobyggnad, vid hotellets 25-meterspool och sportcenter, cirka 500 meter från stranden och cirka 150 meter från receptionen/huvudbyggnaden.

Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 1 barn.

Familjerum

Familjerum med balkong eller markterrass. Vissa balkonger har poolutsikt, havsutsikt eller begränsad havsutsikt. En sovrumsdel och en vardagsrumsdel som kan separeras av en skjutdörr. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffor. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering.Litet kylskåp och vattenkokare. Tv. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 51 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Familjerum med privat pool

Familjerum med uteplats och privat pool. En sovrumsdel och en vardagsrumsdel som kan separeras av en skjutdörr. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffor. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Litet kylskåp och vattenkokare. Tv. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2-4 personer.