Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 59 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Padel och alla aktiviteter
-

Bekräftad gäst: 2022-07-03


9 av 10

+
Att rummet kunde hållas ganska kallt trots att det var väldigt varmt ute. Många bra aktiviteter, cyklarna var nya och väldigt bra
-

Bekräftad gäst: 2022-06-30


8 av 10

+
Cyklarna, tennisbanorna och bassängerna. Städningen var suverän. Tillgång till olika pass.
-
Wod boxen var inte komplett och det gick inte att låna utrustningen till att träna där. Det mesta av utrustningen var inlåsta och användes bara när det var pass. Vi bokade till Allinclusive och fick känslan av att man fick sämre service vid barer och restauranger. Dryckerna hälldes upp i äldre plastmuggar och de andra fick finare plastglas. Trodde någonstans att när man betalat extra för Allinclusive så fick man det lite bättre..... Wifi var jättedåligt var tvungen att jobba ett par timmar under semestern och fick koppla ipp mig via mobilen istället för att wifin kopplades ur hela tiden.

Bekräftad gäst: 2022-06-30


10 av 10

+
Den trevliga miljön och den engagerade och personliga personalen. Extra guldstjärna till Alex för hans spinningpass som var kanon.
-

Bekräftad gäst: 2022-06-30


10 av 10

+
Fräscht och bra service med trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2022-06-30


7 av 10

+
Mängden saker att göra.
-
Hade förväntat mig bättre mat då vi alltid varit nöjda på andra Apollohotell.

Bekräftad gäst: 2022-06-30


9 av 10

+
Stor och bra pool(er), gott om solsängar och nära till fantastisk poolbar!
-

Bekräftad gäst: 2022-06-29


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-06-29


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-06-29


8 av 10

+
Rent och fräscht och lugnt och familjevänligt
-

Bekräftad gäst: 2022-06-29


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

912 omdömen
Utmärkt
 
631
Väldigt bra
 
180
Bra
 
67
Mindre bra
 
19
Underkänt
 
17

5 senaste omdömen

2022-07-02

av Davva74

Bra hotell både för relax och träning

Fint hotell med fantastiskt poolområde och stora fina utomhusytor. Alla solsängar är poolside. Outstanding träningsutbud, här finns något för alla och nya saker att prova på. Lyxigt att kunna låna SUP och kajaker gratis. Bra service på resturangerna och barerna. Fina och rymliga familjerum. Maten i buffen var okej men utbudet av varmrätter kunde ha varit lite bättre. Även städning av rummen kunde ha varit bättre. Annars finns det inget att klaga på, en riktigt bra semester.

 
2022-06-21

av 763magnuse Strömstad, Sverige

Mycket Fint hotell med några brister

Jättefint hotell, lånar cyklar gratis, padelträningar ingår, turrnering också, mycket bra för den som vill träna. ok mat, men antagligen den sämsta allinclusive drycken, allt var utspätt, rödvin & Whiskey gick inte att dricka. Om man har detta så borde man kunna göra detta bättre. Dåligt wifi på rummen i annexet.

 
2022-06-09

av NiklasY5

Super trevligt träningshotell :)

Vi var ett skönt kompisgäng som reste med apollo. Både personalen från apollo och hotellets personal var i toppklass. De var supertrevliga och hjälpsamma, vi blev bemötta av ett leende varje dag. Speciellt var det en tjej från Apollo som verkligen glänste och utstrålade en superskönt energi, det kunde lika gått vara grått och mulet, men utstrålningen från denna person hade gjort vädret till solsken, Till den personen "Never lose that smile and shine :D" Träningsutbudet på hotellet var i toppklass, man kunde verkligen tränade det man ville och till och med prova på saker man inte gjort förr. Detta var min första träningsresa och jag kan lätt säga att det inte var min sista. Man kan även resa till levante för att endast koppla av med. Det enda som sänker betyget är maten. Utbud av maten var helt godkänd, men jag hade förväntat mig lite mer. Kanske bara jag som är petig :P

 
2022-05-09

av mosc01 Stockholm, Sverige

Nytt och fräscht

Ett nytt träningshotell med klasser, padel, tennis, cykel, gym vattensporter mm. Bra för en aktiv semester. En besvikelse är att rummet måste lämnas kl 11.00 trots att flyget går mer än 12 timmar senare kl 23.30..,. På frukosten finns inga skyltar beträffande vilka ostar, yoghurts och annan mat är för sort vilken gör att man måste plocka på sig det man tror att man tycker om och resten får slängas. På brödbuffen tar alla i brödlimporna med sina händer då inga hygien skydd finns. En dusch på väg till stranden stod och rann vatten hela veckan 24/7 eftersom kranen inte gick att dra åt trots att detta felanmälan till personalen. Kortnyckeln till rummet fungerade inte vid ankomsten och kunde inte åtgärdas av receptionen utan måste göras av ngn tekniker. Allt detta drar ner betyget till 3.

 
2021-07-19

av Partysara Stockholm, Sverige

Bästa sporthotellet för träning på semestern

Mycket bra sporthotell. Har aldrig varit på något liknande. Det finns många träningspass varje dag att delta på. Stort och fräscht gym med många vikter och maskiner. När du bor på hotellet ingår även vattensporter som tex kurs för att lära dig vindsurfa, kajak och stand up paddle-board och segelbåtar. Det finns cyklar att hyra till vuxna och många spelar tennis. Flera stora pooler och fint poolområde. Många engelsmän reser hit och har sina barn på aktiviteter men det är inget typiskt familjehotell. Trevlig och hjälpsam personal även om det var vissa otydligheter om det var hotellet eller vårt resebolag Apollo som ägde frågan. Vi var lite missnöjda med frukosten. Ett stort utbud finns men det skulle kunna vara fräschare och godare. Lunchen är prisvärd och god.