Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 678 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-11-06


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-11-06


8 av 10

+
Allt som ingick och att man kunde boka med kort varsel
-

Bekräftad gäst: 2022-11-06


9 av 10

+
Servicen. Vänlig/trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2022-11-06


10 av 10

+
Lite negativt att endast en pool var uppvärmd. Och den var inte till för vattenlek.
-

Bekräftad gäst: 2022-11-06


8 av 10

+
Träningsmöjligheterna och rent och snyggt.
-

Bekräftad gäst: 2022-11-06


10 av 10

+
Lugnt, skönt, bra träningsmöjligheter och katterna som roade oss.
-

Bekräftad gäst: 2022-11-06


10 av 10

+
Trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2022-11-06


7 av 10

+
Trevlig personal
-
Kall pool Dåligt uppmärkt mat för gluten.

Bekräftad gäst: 2022-11-06


8 av 10

+
Utbudet av olika sporter med tränare i Padel.
-

Bekräftad gäst: 2022-11-06


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

961 omdömen
Utmärkt
 
651
Väldigt bra
 
198
Bra
 
71
Mindre bra
 
22
Underkänt
 
19

5 senaste omdömen

2022-11-27

av carlitos13130101 Kungälv, Sverige

Härlig resa!

Härligt fräscht hotell med trevlig personal och god mat. På hotellet fanns det också möjligheter till aktiviteter. Det gick att promenera till centrum för shopping. Bussen gick från systerhotellet där det gick att ta buss till Lindos mm.

 
2022-10-15

av OnAir258205

Prisvärt och lugn stämning

Vi reste med Apollo till detta hotell och hade en fin vecka. Rummen i nya delen är fräscha och rymliga och har gott om garderober. Dessutom både dusch och badkar. Generellt lugn stämning på hotellet, men ett par kvällar var det högljudd underhållning till ca kl 23 vilket störde barnens sömn. Personalen var trevlig, särskilt i buffestaurangen. Ett extra tack till Marina som alltid bjöd på det lilla extra i form av service. En sann glädjespridare! Negativt var att solsängarna vid stranden var för få och många dessutom slitna och trasiga. Maten i poolbaren och bufferestaurangen höll ojämn kvalitet, men efterrätterna var nästan alltid goda, likaså drinkarna.

 
2022-09-18

av åsa l

Superbra hotell med fanatastiska träningsmöjligheter

Trevligt hotell med fantastiska träningsmöjligheter som passar alla. Fräscht, rent, lugnt och skönt. Perfekt för både aktivitet och relax. Lade till för all-inclusive vilket var både skönt och prisvärt. Maten serverades i bufféform och höll bra klass, enklare och goda luncher kunde ätas i Apollobar som även serverade drinkar med stil 🍹 Vi kommer definitivt tillbaka, 5✨️5 möjliga

 
2022-09-07

av E4432DDpetera Jönköping, Sverige

Bra aktivitetshotell!

Bra hotell, tveksamt WiFi, många sportaktiviteter. All-inclusive paketeringen var OK, men inte mer. Man äter med fördel lunch i poolbaren för lite variation. Nielsson har surfcenter på stranden som håller full internationell klass. Dock alltid frånlandsvind, ibland sideshore. Med bogseringshjälp hem när du är för långt ut känns det tryggt även för nybörjare. Kite surf erbjuds ej. Tyvärr missar resebolagen tala om att det finns ett bra surfcenter, synd.

 
2022-08-08

av StaffanL89

Fint hotell och sportutbud men maten inte top notch

Vi reste med Apollo, All inclusive. v24 2022. Boendet: Välskött, fräscht och rent hotell och rummet stort och bra för fyra personer. Fina pooler, 3 st olika plus simbassäng för träning. Solstolar på stranden gratis. Stenig strand, badskor kan vara bra, iaf om man tänker besöka andra stenstränder på ön också. Vi bodde vid +18 års-poolen, som ligger ett snäpp ner mot stranden. Ibland var det lite hålligång på kvällarna vid huvudrestaurangen, det slutade vid 23. Svagt Wifi, låg bandbredd. Lätt att få solstolar den veckan vi var där, ingen hets. Träning: Träningsutbudet var verkligen bra, mycket att göra under veckan om man vill träna. Bra med padel och tennis, man skriver upp sig för speltider i grupp. Saknade listor för att hitta spelpartners som man ville spela utanför grupptimmarna. Vi hade tänkt låna cyklar och äta ute på kvällen inne i Kolymbia, men det gick inte då cyklarna måste återlämnas varje dag kl 18.00. Så vi fick gå istället, litet minus för detta. Tar dock inte mer än ca 20 min att gå. All inclusive-maten var tyvärr en besvikelse på det hela, Det finns visserligen en stor buffé men det var många rätter som inte var speciellt tilltalande i huvudrestaurangen, framförallt hade våra tonåringar svårt att hitta något de gillade . Frukten var bra, glassen ok. Sallader bra. Ostar bra. Efterrätterna rätt sliskiga, inte alls i min smak. Visst, du hittar säkert något i det digra utbudet, men vi var inte riktigt nöjda iaf. Hotellet har ca 50% britter, 50% skandinaver som gäster och det märktes på maten (en hel del mint-rätter alá Brittain...). Ett plus för maten och miljön i poolbaren, vi åt alltid lunchen här. All-incl.-drycker: Kaffet från kaffemaskinen i matsalen var helt ok, Ännu bättre kaffe fick man om man beställde från poolbaren, där fick man väldigt gott kaffe. De pressade färsk apelsinjuice till frukosten, stort plus för detta. Övriga juicer var inget att ha direkt. Milkshaken i poolbaren var fin! Viner och drinkar var tyvärr inte bra, men det känns som standard för alla all-inclusive jag någonsin varit på. Rödvin/rosé odrickbart, vita vinet/bubbel något bättre. Hyrbil. Kostade 50$/per dag att hyra från firma som fanns i hotellobbyn. Fullförsäkrad, ingen självrisk. Perfekt för att ta en dags sightseeing på ön. Rhodos stads slingringa gamla kvarter ett måste, mysigt att strosa runt där på kvällen. Hoppa över Seven Springs. På det hela var vi mycket nöjda med vistelsen som sådan, maten drog dock ner helhetsbetyget.