Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 1342 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Poolerna och stranden
-
Maten var ej bra och kött/fisk var torr och överkokt plus ”sista veckan känslan” innan vinteruppehållet dvs de började plocka ned och ta bort dyner och möbler redan innan vi hade åkt hem, ganska oprofessionellt

Bekräftad gäst: 2023-11-05


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-11-05


7 av 10

+
Låg fint vid havet, skön atmosfär på hela hotellet. Bra träningsmöjligheter.
-
Det var väldigt kallt i poolerna, inte ens barnen klarade av att bada mer än en kort stund. Se ovan ang den stängda restaurangen.

Bekräftad gäst: 2023-11-05


6 av 10

+
Träningen
-
Maten samt trodde det skulle kännas mer modernt

Bekräftad gäst: 2023-11-05


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-11-05


9 av 10

+
Väldigt trevlig personal!
-
WiFi dåligt vid strandstolarna

Bekräftad gäst: 2023-11-05


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-11-05


9 av 10

+
Träningsmöjligheterna
-

Bekräftad gäst: 2023-11-05


10 av 10

+
Rent och fräscht, bra ytor, nära till havet, flera poolområden och bra träningsmöjligheter.
-

Bekräftad gäst: 2023-11-05


9 av 10

+
Vi fick ett familjerum mot poolen. Super härligt!
-
Hade velat ha flera pass

Bekräftad gäst: 2023-11-05


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

986 omdömen
Utmärkt
 
666
Väldigt bra
 
202
Bra
 
75
Mindre bra
 
23
Underkänt
 
20

5 senaste omdömen

2023-06-14

av Kim A Stockholm, Sverige

Bra personal och bra träningsmöjligheter

Jag åkte med min man för att kickstarta sommaren med en kombinerad tränings/rekreationssemester. *Hotellanläggningen: Bra, fräscha och rymliga rum. Bra utbud av träningspass och bra ute- och innegym! Riktigt bra instruktörer. *Mat: Vi valde att inte ta all inclusive (jag hade gjort research innan och tänkte att vi bör nog bara ta frukost). Detta var något vi var glada över. Maten var verkligen sisådär, inte dålig, men inte speciellt rafflande heller. Något som var helknasigt var att när man ville boka à la carte, då fick man boka dagen innan. Det i sig var väl inga konstigheter. Men. Det var nästan inga gäster där, trots att han som jobbade där sa att om man ej hade bokat, då var det fullt. Trots att vi de facto hade bokat bord (och det endast var två andra par i restaurangen) så sa han att det ej fanns någon bokning, det var nästan så vi ej fick ngt bord 😅. När vi väl fick vårt bord så var maten riktigt bra, men de hade lite för höga ambitioner gällande fine dining, men maten var bättre än väntat! Personalen: ALL personal var verkligen suuupertrevlig (den enda som var tvärare än tvär, var omelettdamen vid frukosten. Hon var bister som satan 😆). À la carten på hotellet som låg nästnästintill oss var riktigt bra, kan varmt rekommendera att trampa över dit om ni tröttnat på Levantes mat. *Omgivningarna: Just miljön runt hotellet var inte så vare sig fin eller mysig. Inga bra promenadstråk. Men man fick låna cyklar gratis (supersköna!!) och då kan man trampa runt i omgivningarna. Detta var även toppen då vi trampade iväg till närmsta "stad" för att äta lunch. Dock var den staden något som tiden inte hade rört sen 1990-talet typ 😆. Vi fann en riktigt bra asiatisk restaurang! Varmaste rekommendationerna. Låt oss vara ärliga här, grekisk mat är gott första 3 dagarna, sen lessnar man på souvlaki och gyros... Tyvärr fick man inte långa cyklarna på kvällen. *Gamla stan. Kanske lite turistigt, men hey, är man turist så är man. Tycker att det absolut är värt ett besök dit! Vi tog lokalbuss både ut- och hem. Funkade utmärkt. Summa summarum: Om ni inte är ute efter en gourmet-resa utan vill vila upp er på ett rent och fräscht hotell med supertrevlig personal och bra träningsutbud, då ska ni absolut åka hit!

 
2022-11-27

av carlitos13130101 Kungälv, Sverige

Härlig resa!

Härligt fräscht hotell med trevlig personal och god mat. På hotellet fanns det också möjligheter till aktiviteter. Det gick att promenera till centrum för shopping. Bussen gick från systerhotellet där det gick att ta buss till Lindos mm.

 
2022-10-15

av OnAir258205

Prisvärt och lugn stämning

Vi reste med Apollo till detta hotell och hade en fin vecka. Rummen i nya delen är fräscha och rymliga och har gott om garderober. Dessutom både dusch och badkar. Generellt lugn stämning på hotellet, men ett par kvällar var det högljudd underhållning till ca kl 23 vilket störde barnens sömn. Personalen var trevlig, särskilt i buffestaurangen. Ett extra tack till Marina som alltid bjöd på det lilla extra i form av service. En sann glädjespridare! Negativt var att solsängarna vid stranden var för få och många dessutom slitna och trasiga. Maten i poolbaren och bufferestaurangen höll ojämn kvalitet, men efterrätterna var nästan alltid goda, likaså drinkarna.

 
2022-09-18

av åsa l

Superbra hotell med fanatastiska träningsmöjligheter

Trevligt hotell med fantastiska träningsmöjligheter som passar alla. Fräscht, rent, lugnt och skönt. Perfekt för både aktivitet och relax. Lade till för all-inclusive vilket var både skönt och prisvärt. Maten serverades i bufféform och höll bra klass, enklare och goda luncher kunde ätas i Apollobar som även serverade drinkar med stil 🍹 Vi kommer definitivt tillbaka, 5✨️5 möjliga

 
2022-09-07

av E4432DDpetera Jönköping, Sverige

Bra aktivitetshotell!

Bra hotell, tveksamt WiFi, många sportaktiviteter. All-inclusive paketeringen var OK, men inte mer. Man äter med fördel lunch i poolbaren för lite variation. Nielsson har surfcenter på stranden som håller full internationell klass. Dock alltid frånlandsvind, ibland sideshore. Med bogseringshjälp hem när du är för långt ut känns det tryggt även för nybörjare. Kite surf erbjuds ej. Tyvärr missar resebolagen tala om att det finns ett bra surfcenter, synd.