Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 1393 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Helhet och träningsmöjligheter.
-

Bekräftad gäst: 2023-09-27


9 av 10

+
Service, läge och stil
-
Bättre utbud i den lilla shoppen. Tex playitas kläder Mer varierat utbud hälsomat Katterna- att det finns information om hur hotellet tar hand om dem. Eller att det finns möjlighet att köpa bra mat till dem samt vattenstationer. Och att man ser hur de tas om hand när hotellet stänger

Bekräftad gäst: 2023-09-27


8 av 10

+
Bemötande
-

Bekräftad gäst: 2023-09-27


10 av 10

+
Maten, servicen, träningsutrustning, poolerna, nära till stranden.
-

Bekräftad gäst: 2023-09-24


10 av 10

+
-
Gärna bättre sängar, våra sängar var hårda.

Bekräftad gäst: 2023-09-24


10 av 10

+
Helheten och utbudet av träningar
-

Bekräftad gäst: 2023-09-24


10 av 10

+
Det stora träningsutbudet, service och maten. Att allt kändes så tillgängligt hela tiden.
-

Bekräftad gäst: 2023-09-24


10 av 10

+
Fantastiskt vackert, välstädat och trevligt!
-
Det var väldigt hög ljudnivå i både matsalen och ute på terrassen. Det vore inte fel med att sätta upp ljudabsorberande tak. Tyvärr kunde inte personalen i matsalen ordna långbord till oss (15 personer) en enda kväll vilket var synd då vi såg att andra fick långbord. De första dagarna var den stora poolen ganska sval vilket var ett minus. Soltak över padelområdet är önskvärt för att kunna spela där även dagtid. Planerna kunde inte användas optimalt pga den starka solen och värmen.

Bekräftad gäst: 2023-09-24


9 av 10

+
Sociala utrymmen, flera pooler, bra rum
-
Doften-luktade avlopp i korridorerna i huvudbyggnaden och även nere på träningsområdet. Stark!!! Doft i entrén

Bekräftad gäst: 2023-09-24


8 av 10

+
Att det var så stor yta.
-

Bekräftad gäst: 2023-09-24


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

982 omdömen
Utmärkt
 
663
Väldigt bra
 
202
Bra
 
74
Mindre bra
 
23
Underkänt
 
20

5 senaste omdömen

2023-06-14

av Kim A Stockholm, Sverige

Bra personal och bra träningsmöjligheter

Jag åkte med min man för att kickstarta sommaren med en kombinerad tränings/rekreationssemester. *Hotellanläggningen: Bra, fräscha och rymliga rum. Bra utbud av träningspass och bra ute- och innegym! Riktigt bra instruktörer. *Mat: Vi valde att inte ta all inclusive (jag hade gjort research innan och tänkte att vi bör nog bara ta frukost). Detta var något vi var glada över. Maten var verkligen sisådär, inte dålig, men inte speciellt rafflande heller. Något som var helknasigt var att när man ville boka à la carte, då fick man boka dagen innan. Det i sig var väl inga konstigheter. Men. Det var nästan inga gäster där, trots att han som jobbade där sa att om man ej hade bokat, då var det fullt. Trots att vi de facto hade bokat bord (och det endast var två andra par i restaurangen) så sa han att det ej fanns någon bokning, det var nästan så vi ej fick ngt bord 😅. När vi väl fick vårt bord så var maten riktigt bra, men de hade lite för höga ambitioner gällande fine dining, men maten var bättre än väntat! Personalen: ALL personal var verkligen suuupertrevlig (den enda som var tvärare än tvär, var omelettdamen vid frukosten. Hon var bister som satan 😆). À la carten på hotellet som låg nästnästintill oss var riktigt bra, kan varmt rekommendera att trampa över dit om ni tröttnat på Levantes mat. *Omgivningarna: Just miljön runt hotellet var inte så vare sig fin eller mysig. Inga bra promenadstråk. Men man fick låna cyklar gratis (supersköna!!) och då kan man trampa runt i omgivningarna. Detta var även toppen då vi trampade iväg till närmsta "stad" för att äta lunch. Dock var den staden något som tiden inte hade rört sen 1990-talet typ 😆. Vi fann en riktigt bra asiatisk restaurang! Varmaste rekommendationerna. Låt oss vara ärliga här, grekisk mat är gott första 3 dagarna, sen lessnar man på souvlaki och gyros... Tyvärr fick man inte långa cyklarna på kvällen. *Gamla stan. Kanske lite turistigt, men hey, är man turist så är man. Tycker att det absolut är värt ett besök dit! Vi tog lokalbuss både ut- och hem. Funkade utmärkt. Summa summarum: Om ni inte är ute efter en gourmet-resa utan vill vila upp er på ett rent och fräscht hotell med supertrevlig personal och bra träningsutbud, då ska ni absolut åka hit!

 
2022-11-27

av carlitos13130101 Kungälv, Sverige

Härlig resa!

Härligt fräscht hotell med trevlig personal och god mat. På hotellet fanns det också möjligheter till aktiviteter. Det gick att promenera till centrum för shopping. Bussen gick från systerhotellet där det gick att ta buss till Lindos mm.

 
2022-10-15

av OnAir258205

Prisvärt och lugn stämning

Vi reste med Apollo till detta hotell och hade en fin vecka. Rummen i nya delen är fräscha och rymliga och har gott om garderober. Dessutom både dusch och badkar. Generellt lugn stämning på hotellet, men ett par kvällar var det högljudd underhållning till ca kl 23 vilket störde barnens sömn. Personalen var trevlig, särskilt i buffestaurangen. Ett extra tack till Marina som alltid bjöd på det lilla extra i form av service. En sann glädjespridare! Negativt var att solsängarna vid stranden var för få och många dessutom slitna och trasiga. Maten i poolbaren och bufferestaurangen höll ojämn kvalitet, men efterrätterna var nästan alltid goda, likaså drinkarna.

 
2022-09-18

av åsa l

Superbra hotell med fanatastiska träningsmöjligheter

Trevligt hotell med fantastiska träningsmöjligheter som passar alla. Fräscht, rent, lugnt och skönt. Perfekt för både aktivitet och relax. Lade till för all-inclusive vilket var både skönt och prisvärt. Maten serverades i bufféform och höll bra klass, enklare och goda luncher kunde ätas i Apollobar som även serverade drinkar med stil 🍹 Vi kommer definitivt tillbaka, 5✨️5 möjliga

 
2022-09-07

av E4432DDpetera Jönköping, Sverige

Bra aktivitetshotell!

Bra hotell, tveksamt WiFi, många sportaktiviteter. All-inclusive paketeringen var OK, men inte mer. Man äter med fördel lunch i poolbaren för lite variation. Nielsson har surfcenter på stranden som håller full internationell klass. Dock alltid frånlandsvind, ibland sideshore. Med bogseringshjälp hem när du är för långt ut känns det tryggt även för nybörjare. Kite surf erbjuds ej. Tyvärr missar resebolagen tala om att det finns ett bra surfcenter, synd.