Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 1162 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Fina pooler, stort gym och god mat.
-
Lyhört rum pga dålig dörr. Hög ljudvolym i restaurangen och på terrassen.

Bekräftad gäst: 2024-06-09


10 av 10

+
Gott om platser vid poolerna, Lugnt på kvällen.
-
Hade gärna sett att det fanns fler restauranger. En var stängd.

Bekräftad gäst: 2024-06-09


5 av 10

+
Träningen poolbaren med 2 jätte trevliga tjejer som jobbade bra pool områden närheten till stranden
-
Upplevde att där vi åt frukost osv var som en matsal. Ute vid receptionen och barlobbyn osv väldigt kalt och opersonligt saknas lite mer mys känsla mer växter osv önskar skönare utemöbler som man satt i på kvällarna . Balkongmöblerna

Bekräftad gäst: 2024-06-09


8 av 10

+
-
We weren't informed that we need to pay state tax to the hotel. When we book all included, we expect no hidden fees.

Bekräftad gäst: 2024-06-09


10 av 10

+
Möjlighet att göra olika aktiviteter, trevligt område och trevlig personal
-
Maten

Bekräftad gäst: 2024-06-09


9 av 10

+
Helheten
-
Förrut fanns det godare mackor i kylen vid poolbaren 😉

Bekräftad gäst: 2024-06-09


8 av 10

+
Träningsutbudet och poolerna. Jonna, Vasilis och Ronny var jättebra!
-

Bekräftad gäst: 2024-06-06


8 av 10

+
Att allt ingår i priset
-
svårt att få plats på aktiviteter, trasiga/dåliga solstolar på stranden, ingen färskpressad juice

Bekräftad gäst: 2024-06-06


9 av 10

+
Gratis kallt vatten att fylla på sina egna vattenflaskor. Väldigt bra mat, vacker, god o varierad. Bra att det fanns en supermercado mitt emot hotellet. Rymligt 2rums boende där extra sängarna/sofforna var riktigt bekväma.
-
Kylskåpet i minsta laget, det går åt mkt dricka när det är varmt. Ett bättre, mer överskådligt, sätt att boka pass. Fler padel aktiviteter, de blev snabbt uppbokade, kanske börja köra redan kl. 8.30 samt köra t 19.30 på kvällen. Mitt på dagen för varmt.

Bekräftad gäst: 2024-06-06


9 av 10

+
Det mesta! Den goda och varierade maten inklusive fräsch salladsbuffé till både lunch och middag, efterrätterna och glassutbudet, de goda omeletterna till frukost, den trevliga personalen, de fräscha och välstädade rummen, träningsmöjligheterna och det stora utbudet av aktiviteter, de olika poolområderna, de gröna gräsmattorna och läget vid havet.
-
Egentligen ingenting men några förbättringsförslag: Smycka med växter och blommor runt utomhuspoolerna för ännu mer myskänsla. Gör rummet där inomhuspoolen finns mer välkomnande exempelvis med sittmöbler och växter och mysigare belysning. Ha gärna färskpressad apelsinjuice och nyskuren fruktsallad till frukost. Fler poolträningspass (gärna med mer rörelser för armar under vattnet än ovanför). Fler rum med poolacess. Att inte behöva ange sitt rumsnummer varje gång man kommer till restaurangen och varje gång man beställer något (om man har armband runt handleden borde det räcka). Personalen antecknade allt man beställde, vilket gjorde att man kände sig lite ”kontrollerad”.

Bekräftad gäst: 2024-06-06


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

992 omdömen
Utmärkt
 
671
Väldigt bra
 
202
Bra
 
76
Mindre bra
 
23
Underkänt
 
20

5 senaste omdömen

2024-06-12

av Ehsan S

Avkoppling och Inspiration vid Levante Beach Resort

Levante Beach Resort är det perfekta valet för en avkopplande och bekväm vistelse i Afandou. Rummen är välutrustade och bekväma, och hotellets faciliteter, inklusive den stora poolen och gratis frukosten, gör upplevelsen ännu mer njutbar. Dessutom bidrar träningsinstruktören Jonna Liljeroth med sin professionella och inspirerande närvaro till att göra vistelsen minnesvärd för gästerna.

 
2023-06-14

av Kim A Stockholm, Sverige

Bra personal och bra träningsmöjligheter

Jag åkte med min man för att kickstarta sommaren med en kombinerad tränings/rekreationssemester. *Hotellanläggningen: Bra, fräscha och rymliga rum. Bra utbud av träningspass och bra ute- och innegym! Riktigt bra instruktörer. *Mat: Vi valde att inte ta all inclusive (jag hade gjort research innan och tänkte att vi bör nog bara ta frukost). Detta var något vi var glada över. Maten var verkligen sisådär, inte dålig, men inte speciellt rafflande heller. Något som var helknasigt var att när man ville boka à la carte, då fick man boka dagen innan. Det i sig var väl inga konstigheter. Men. Det var nästan inga gäster där, trots att han som jobbade där sa att om man ej hade bokat, då var det fullt. Trots att vi de facto hade bokat bord (och det endast var två andra par i restaurangen) så sa han att det ej fanns någon bokning, det var nästan så vi ej fick ngt bord 😅. När vi väl fick vårt bord så var maten riktigt bra, men de hade lite för höga ambitioner gällande fine dining, men maten var bättre än väntat! Personalen: ALL personal var verkligen suuupertrevlig (den enda som var tvärare än tvär, var omelettdamen vid frukosten. Hon var bister som satan 😆). À la carten på hotellet som låg nästnästintill oss var riktigt bra, kan varmt rekommendera att trampa över dit om ni tröttnat på Levantes mat. *Omgivningarna: Just miljön runt hotellet var inte så vare sig fin eller mysig. Inga bra promenadstråk. Men man fick låna cyklar gratis (supersköna!!) och då kan man trampa runt i omgivningarna. Detta var även toppen då vi trampade iväg till närmsta "stad" för att äta lunch. Dock var den staden något som tiden inte hade rört sen 1990-talet typ 😆. Vi fann en riktigt bra asiatisk restaurang! Varmaste rekommendationerna. Låt oss vara ärliga här, grekisk mat är gott första 3 dagarna, sen lessnar man på souvlaki och gyros... Tyvärr fick man inte långa cyklarna på kvällen. *Gamla stan. Kanske lite turistigt, men hey, är man turist så är man. Tycker att det absolut är värt ett besök dit! Vi tog lokalbuss både ut- och hem. Funkade utmärkt. Summa summarum: Om ni inte är ute efter en gourmet-resa utan vill vila upp er på ett rent och fräscht hotell med supertrevlig personal och bra träningsutbud, då ska ni absolut åka hit!

 
2022-11-27

av carlitos13130101 Kungälv, Sverige

Härlig resa!

Härligt fräscht hotell med trevlig personal och god mat. På hotellet fanns det också möjligheter till aktiviteter. Det gick att promenera till centrum för shopping. Bussen gick från systerhotellet där det gick att ta buss till Lindos mm.

 
2022-10-15

av OnAir258205

Prisvärt och lugn stämning

Vi reste med Apollo till detta hotell och hade en fin vecka. Rummen i nya delen är fräscha och rymliga och har gott om garderober. Dessutom både dusch och badkar. Generellt lugn stämning på hotellet, men ett par kvällar var det högljudd underhållning till ca kl 23 vilket störde barnens sömn. Personalen var trevlig, särskilt i buffestaurangen. Ett extra tack till Marina som alltid bjöd på det lilla extra i form av service. En sann glädjespridare! Negativt var att solsängarna vid stranden var för få och många dessutom slitna och trasiga. Maten i poolbaren och bufferestaurangen höll ojämn kvalitet, men efterrätterna var nästan alltid goda, likaså drinkarna.

 
2022-09-18

av åsa l

Superbra hotell med fanatastiska träningsmöjligheter

Trevligt hotell med fantastiska träningsmöjligheter som passar alla. Fräscht, rent, lugnt och skönt. Perfekt för både aktivitet och relax. Lade till för all-inclusive vilket var både skönt och prisvärt. Maten serverades i bufféform och höll bra klass, enklare och goda luncher kunde ätas i Apollobar som även serverade drinkar med stil 🍹 Vi kommer definitivt tillbaka, 5✨️5 möjliga