Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

880 omdömen
Utmärkt
 
619
Väldigt bra
 
171
Bra
 
58
Mindre bra
 
15
Underkänt
 
17

5 senaste omdömen

2021-07-19

av Partysara Stockholm, Sverige

Bästa sporthotellet för träning på semestern

Mycket bra sporthotell. Har aldrig varit på något liknande. Det finns många träningspass varje dag att delta på. Stort och fräscht gym med många vikter och maskiner. När du bor på hotellet ingår även vattensporter som tex kurs för att lära dig vindsurfa, kajak och stand up paddle-board och segelbåtar. Det finns cyklar att hyra till vuxna och många spelar tennis. Flera stora pooler och fint poolområde. Många engelsmän reser hit och har sina barn på aktiviteter men det är inget typiskt familjehotell. Trevlig och hjälpsam personal även om det var vissa otydligheter om det var hotellet eller vårt resebolag Apollo som ägde frågan. Vi var lite missnöjda med frukosten. Ett stort utbud finns men det skulle kunna vara fräschare och godare. Lunchen är prisvärd och god.

 
2019-09-01

av 483annetteb

Guest

Vi har varit jätte nöjda med detta hotell. Levante uppfyllde alla våra förväntningar. God frukost, trevlig personal, bra träningsmöjligheter med bra instruktörer, rent och fint och fräscha pooler. Kortsagt, Utmärkt 👍

 
2018-10-13

av famtell Göteborg, Sverige

Supernöjd👌/A-M Mölnlycke

Jag är supernöjd med min vistelse på Levante. Många och bra träningsmöjligheter och allt som ingick ex.tennis olika gruppträningar med grymma Sara,låna cyklar alla fina pooler barer och fräscha goda bufféer både morgon och kväll.Supertrevlig och proffsig personal.Nära till härlig strand och solstolar ingår även speciella badhanddukar ingår som man byter till rena i receptionen.

 
2018-06-17

av F8024VPannm

Aktiviteter högt o lågt

Sportprofil, stort gym med det mesta både maskiner o fria vikter, dock funkar inte alla maskiner ok. Cyklar, tennis o simning, bara att låna o nyttja. Segling o vindsurf vid stranden. Finns flera olika pooler varav en varm och en för barn. Vattensporter, aerobics finns också. Man kan träna hur mycket som helst. Frukostbuffen innehåller allt och lite till, middagsdito likaså. Man går inte hungrig. Finns två olika ställen för lunch. Det finns en liten shop på hotellet men en större supermarket tvärs över gatan. Ett trevligt hotell med trevlig personal. Rekommenderas både till den aktiva och den som vill njuta utan träning. Själv har jag rört mej mer än vanligt, svårt att låta bli när allt är serverat.

 
2017-12-07

av Susanne_236 Sverige

Träningshotell

Fräscht o rent hotell, stort o rymligt rum nr.2018 (om jag minns rätt) bra rum med havsutsikt dock så såg man det stora taket över restaurangen innan havet i horisonten. Fin frukostbuffé . Restaurangen vid pool o beachen höll inte måttet varken i service el maten 2/5 . Fanns mycket att välja på i träning ,gymmet ,pass o vattengympa.