Träning på Levante — powered by Playitas

Levante - powered by Playitas är ett nytillskott i vår Playitas-familj, ett sporthotell med fokus på en aktiv semester för familjen, par, singelresenärer och högpresterande hobbymotionärer. Här väljer du tempot och kan träna så mycket eller så lite du vill, och det bästa är att de flesta aktiviteterna ingår i resans pris. Läs mer om Sports Inclusive längre ner på sidan.

På hotellet finns ett nybyggt välutrustat och fräscht gym med frivikter, maskiner, cardiomaskiner och en stor stretchyta. Vi erbjuder dagliga träningspass; gruppträningspass, ledarledda träningsklasser som funktionell träning, yoga, dansklasser och mycket mer. Nybyggt utomhusgym för crossfitträning/funktionell träning som vi kallar WOD Box. Två nybyggda padelbanor och 6 tennisbanor med coachning och gruppspel. Vattensporter som kajak och SUP (stand up paddle board). Mountainbike och landsvägscykel. Det finns multicourt för 5-5- fotboll och basket.  Löpning och löprundor. Beachvolley. Givetvis erbjuder vi också tävlingsmoment varje vecka som ett aquathlon, löpning och veckans WOD-challenge.

Levante – powered by Playitas är utvecklat av Apollo Sports och hotellets faciliteter är byggda för att ta emot motionärer och elitaktiva på alla nivåer.

 


Mer om träningen på Levante – powered by Playitas

Här kan du se träningsbilder och läsa mer om den sport och träning som erbjuds på Levante – powered by Playitas.

Gym

Här hittar du förmodligen öns mest välutrustade hotellgym, som är beläget i hotellets huvudbyggnad. Gymmet är fyllt med löpband, roddmaskiner, styrkemaskiner, stakmaskiner och frivikter med en stor yta för övningar och stretch. Gymmet är luftkonditionerat och rymligt.

Padel

Populära racketsporten padel tar världen med storm. På hotellet erbjuder vi 2 nybyggda banor. Banhyra liksom utrustning finns. Vi arrangerar även gruppspel.

Gruppträning på Levante Beach Resort

Gruppträning

Här finns flera ytor för gruppträning. En stor och en mindre plattform (utomhus) samt en multicourt (utomhus) för gruppträning/träningspass under bar himmel. Hör kör vi ledarledda gruppträningspass till musik liksom morgonens yoga. Även på multicourten körs det ibland ledarledda gruppträningspass till musik och mellan varven spelas det fotboll och basket. Multicourten kan bokas av grupper under icke schemalagda tider. Bokning görs i vid sportbokningen. Vi har också en mindre gruppträningsyta för den lilla gruppen eller sällskapet.

Längre upp på sidan kan du se tider och pass. Vi reserverar oss för eventuella justeringar i programmet.

WOD Box

WOD boxen är ett utomhusgym, anpassad för crossfitträning, funktionell träning i grupp och andra träningsformer för de som vill träna ute i friska luften men med tak över huvudet. Här tränar vi både muskler, hjärta och lungor. En underbar plats om du gillar att ta ut dig det lilla extra. WOD står för ”work out of the day”.

Tennis på Levante Beach Resort

Tennis

Här finner du 6 tennisbanor samt möjlighet till lektioner för både vuxna och barn. Underlaget är konstgräsmatta. Tider/banhyra bokas i sportbokningen, liksom lån av utrustning som rack och bollar.

Cykling på Levante Beach Resort

Cykling

Platta kustvägar och tuffa backar – området utanför hotellet är perfekt för cyklister. På hotellets cykelcenter finns gratis mountainbikes och landsvägscykel för gäster från 18 år eller från 13 år i vuxet sällskap. Häng med på en arrangerad tur, kom förbi och fixa cykeln, pumpa däcken och ta en cykelkaffe, innan du drar iväg på en runda. Medtag egna skor och pedaler. Vi har spd och flats, men alltid skönt ha egna prylar. Hjälm är obligatoriskt och ingår i cykelhyran.

Det går också bra att ta med egen cykel.

Är du cyklist tar du enkelt med dig din egen cykel. Förboka din cykeltransport med flygbolaget samt glöm inte addera cykeltransfer på bussen direkt i din bokning. Du packar cykeln i en cykelväska eller i en låda från cykelhandlaren.

Vattensport på Levante Beach Resort

Vattensport

Här finns många olika vattensporter att ägna sig åt – som dykning, segling, snorkling, kajak, SUP, windsurfing.

Simning på Levante

Simning

För dig som vill simträna finns en 25-meters pool med startpallar och linor som är perfekt för dig som motionssimmar, tränar inför en tävling eller som bara gillar att simma i bassäng. Poolen ligger vid sidobyggnaden och är du morgonpigg simmare rekommenderas dubbelrum i markplan i sidobyggnaden.

 

 

Sportbokning

Här bokar du tennisbanor, padel, cyklar eller köper plaggen som du glömde ta med dig. 

Sociala sporter

Varje vecka arrangeras basket, volleybollmatcher, fotbollsmatcher och andra roliga sociala sporter.
Utomhuspingisbord finns.

Löpning på Levante Beach Resort

Löpning

Fin löpning på asfalt, grus, stig eller terräng.

Beach volley

Här spelar vi både på schemalagda tider liksom spontanspelar mot andra gäster på hotellet.


Sports Inclusive

Sports Inclusive på Levante - powered by Playitas innebär att ett brett utbud av sport och träning är inkluderat i resans pris. Powered by Playitas filosofi är att alla som vill ska kunna träna fritt, testa nya sporter och dela träningsglädjen, utan att behöva tänka på extra kostnader. Här kan du se vad som ingår i Sports Inclusive på Levante - powered by Playitas.

Ingår i Sports Inclusive
Gruppträning och ledarledda träningspass
Gym. Välutrustat med maskiner, cardiomaskiner, frivikter.
Utomhusgym (WOD Box/Crossfit box)
Yoga
Gruppcoaching i padel 1-2 timmar/dag
Gruppcoaching i tennis 1-2 timmar/dag + bana & utrustning
SUP (Stand up paddle  board)
Kajak
Löpning (joggingrundor, kartor mm) 
Ledarledda cykelturer (MTB, landsväg, gravel)
Multicourt (gruppträning, basket, 5-5 fotboll
25 m träningspool
Öppet vattensimning (på egen hand) 
Beachvolleyboll
Mot avgift
Padel (banhyra & utrustning) 
Cykelhyra dag/vecka (gravel)
Spa (behandlingar)
Kitesurfing 
Windsurfing
Simträning (PT)
Tennislektioner
Personlig träning
 
Prislista kommer inom kort kommer inom kort

Åldersgränser för barn och ungdomar

Sport Åldersgräns Kommentar
Sociala aktiviteter/sporter Anpassad Anpassas efter hotellets gäster så det blir ett varierat utbud för både barn och vuxna
Gym 15 år 12-14 år i sällskap av ansvarig vuxen
Cykelaktiviteter 18 år 13-17 år i sällskap av ansvarig vuxen
Gruppträning & WOD Box 15 år 12-14 år i sällskap av ansvarig vuxen
Tennis & padel 15 år 12-14 år i sällskap av ansvarig vuxen vid gruppträning. Ingen åldersgräns i egen grupp. 
Wakeboard & vattenskidor  15 år 8-14 år i sällskap av ansvarig vuxen. Simkunnighet är ett krav.
Kajak & Stand up paddle (SUP) 15 år 8-14 år i sällskap av ansvarig vuxen. Simkunnighet är ett krav.

 

Boka träningsresa, gruppresa eller läger

Levante – powered by Playitas är ett utmärkt hotell för dig som vill träna och toppa formen. Boka din träningsresa, träningsläger, löparresa, klubbresa, kompisgäng eller träningscenter. Är du en person med stort socialt nätverk kan du Bli din egen researrangör. Önskar du hjälp med din bokning eller har frågor är du välkommen att höra av dig till oss:

Telefon: 0771-37 37 37 
Allmänna frågor: [email protected]
Boka gruppresa: [email protected]

För bokningsförfrågningar via mejl ange kontaktuppgifter, namn och ålder.

Löp- och cykelkartor 

Förbered dig på en aktiv semester redan nu och ladda ner våra löpkartor:

 Cykel och löpning översikt

 Löpning 4 km

 Löpning 5 km

 Löpning 6,5 km

 Löpning 14,5 km

 Cykel 6,5 mil