Levante — powered by Playitas
Läs mer om träningen och faciliteterna på detta hotell

Levante - powered by Playitas är ett sporthotell med fokus på en aktiv semester för familjen, par, singelresenärer och högpresterande hobbymotionärer. Här väljer du tempot och kan träna så mycket eller så lite du vill, och det bästa är att de flesta aktiviteterna ingår i resans pris. Läs mer om Sports Inclusive längre ner på sidan.

 

På hotellet finns ett välutrustat och fräscht gym med fria vikter, maskiner, cardiomaskiner och en stor stretchyta. Vi erbjuder dagliga träningspass; ledarledda pass som funktionell träning, yoga, dansklasser och mycket mer. Nybyggt utomhusgym för crossfitträning/funktionell träning som vi kallar WOD Box. Två padelbanor och 6 tennisbanor med coachning och gruppspel. Vattensporter som kajak och SUP (stand up paddle board). Mountainbike och landsvägscykel. Det finns multicourt för fotboll och basket. Löpning och löprundor. Beachvolley. Givetvis erbjuder vi också utmaningar att delta i varje vecka som ett aquathlon, löpning och veckans WOD-challenge.

Levante – powered by Playitas är utvecklat av Apollo Sports och hotellets faciliteter är byggda för att ta emot motionärer och elitaktiva på alla nivåer.


Mer om träningen på Levante – powered by Playitas

Här kan du se träningsbilder och läsa mer om den sport och träning som erbjuds på Levante – powered by Playitas.

Skanna QR-koden för att se aktuellt program eller klicka på QR-koden för att se exempelprogram

Gym

Här hittar du förmodligen öns mest välutrustade hotellgym, som är beläget i hotellets huvudbyggnad. Gymmet är fyllt med löpband, roddmaskiner, styrkemaskiner, stakmaskiner och frivikter med en stor yta för övningar och stretch. Gymmet är luftkonditionerat och rymligt.

Padel

Populära racketsporten padel tar världen med storm. På hotellet erbjuder vi 2 nybyggda banor. Banhyra liksom utrustning finns. Vi arrangerar även gruppspel.

 

Gruppträning på Levante Beach Resort

Gruppträning

Här finns flera ytor för gruppträning. En stor och en mindre plattform (utomhus) samt en multicourt (utomhus) för gruppträning/träningspass under bar himmel. Hör kör vi ledarledda gruppträningspass till musik liksom morgonens yoga. Även på multicourten körs det ibland ledarledda gruppträningspass till musik och mellan varven spelas det fotboll och basket. Multicourten kan bokas av grupper under icke schemalagda tider. Bokning görs i vid sportbokningen. Vi har också en mindre gruppträningsyta för den lilla gruppen eller sällskapet.

Längre upp på sidan kan du se tider och pass. Vi reserverar oss för eventuella justeringar i programmet.

 

WOD Box

WOD boxen är ett utomhusgym, anpassad för crossfitträning, funktionell träning i grupp och andra träningsformer för de som vill träna ute i friska luften men med tak över huvudet. Här tränar vi både muskler, hjärta och lungor. En underbar plats om du gillar att ta ut dig det lilla extra. WOD står för "work out of the day”.

Tennis på Levante Beach Resort

Tennis

Här finner du 6 tennisbanor samt möjlighet till lektioner för både vuxna och barn. Underlaget är konstgräsmatta. Tider/banhyra bokas i receptionen, liksom lån av utrustning som rack och bollar. Privata tennislektioner mot avgift. 

Cykling på Levante Beach Resort

Cykling

Platta kustvägar och tuffa backar – området utanför hotellet är perfekt för cyklister. På hotellets cykelcenter finns gratis mountainbikes och landsvägscyklar för gäster från 18 år eller från 13 år i vuxet sällskap. Häng med på en arrangerad tur, kom förbi och fixa cykeln, pumpa däcken och ta en cykelkaffe, innan du drar iväg på en runda. Medtag egna skor och pedaler. Vi har SPD och flats, men alltid skönt ha egna prylar. Hjälm är obligatoriskt och ingår i cykelhyran.

Det går också bra att ta med egen cykel. Är du cyklist tar du enkelt med dig din egen cykel. Förboka din cykeltransport med flygbolaget samt glöm inte addera cykeltransfer på bussen direkt i din bokning. Du packar cykeln i en cykelväska eller i en låda från cykelhandlaren.

Löpning på Levante Beach Resort

Löpning

Fin löpning på asfalt, grus, stig eller terräng.

Simning på Levante

Simning

För dig som vill simträna finns en 25-meters pool med startpallar och linor som är perfekt för dig som motionssimmar, tränar inför en tävling eller som bara gillar att simma i bassäng. Poolen ligger vid sidobyggnaden och är du morgonpigg simmare rekommenderas dubbelrum i markplan i sidobyggnaden.

 

 

 

Vattensport på Levante Beach Resort

Vattensport

Här finns en mängd olika vattensporter att ägna sig åt – som segling, kajak, SUP & windsurfing tex. Läs mer om vårt utbud nedan.

SUP & kajak
Testa på stand up paddle board eller kajak. Låna utrustning själv, med ditt sällskap eller anmäl dig till en guidad tur på SUP eller kajak med våra instruktörer helt utan extra kostnad.

Segling
Här instruerar vårt team jollesegling på alla nivåer 6 dagar i veckan. Vi följer the Royal Yachting Association (RYA) start sailing programme för nybörjare. För den mer erfarne jolleseglaren så erbjuder vi RYA level 2 och mindre kurser i spinnaker, enmansjolle & katamaran. Kurs/utrustning mot avgift.

Vattenskidor, wakeboarding & wake surfing
Susa fram bakom båten på vattenskidor, wakeboard, eller wake surf.  Under din första lektion lär instruktörerna dig grunderna för att stå upp bakom båten. Om du vill avancera & lära dig ett trix eller två så rekommenderar vi att boka ett paket med flera lektioner för mer tid med teknikträning. Kurs/utrustning mot avgift.

Vindsurfing, Windsurf Foiling & Wing foiling
Här finns goda förhållanden för vindsurfing med lugnare morgnar som passar nybörjaren och blåsigare eftermiddagar för den mer erfarne surfaren. Vi erbjuder lektioner för alla nivåer. Kurs/utrustning mot avgift.

Vindförhållanden
Den typiska vindstyrkan varierar från 2-4 m/s, med milda förhållanden på land på morgonen och starkare frånlandsvindar senare på dagen. De termiska Meltemi-vindarna är typiska för detta område och är starkast under juli och augusti, men du kan även uppleva dem i juni eller september. När Meltemi blåser kan du förvänta dig måttliga vindar på morgonen, som ökar till styrka 4-5 m/s på eftermiddagen.

 

Sociala sporter

Varje vecka arrangeras basket, volleybollmatcher, fotbollsmatcher och andra roliga sociala sporter.
Utomhuspingisbord finns.

Sportbokning

Här bokar du tennisbanor, padel, cyklar eller köper plaggen som du glömde ta med dig. 

Beach volley

Här spelar vi både på schemalagda tider liksom spontanspelar mot andra gäster på hotellet.

Åldersgränser

Sport Åldersgräns Kommentar
Sociala aktiviteter/sporter Anpassad Anpassas efter hotellets gäster så att det blir ett varierat utbud för både barn och vuxna.
Cykelaktiviteter 18 år 12-17 år i sällskap av ansvarig vuxen.
Gruppträning med utrustning & Indoor cycling 16 år 12-15 år i sällskap av ansvarig vuxen.
Gruppträning utan utrustning 13 år Yngre barn i sällskap av ansvarig vuxen.
Gym 16 år 12-15 år i sällskap av ansvarig vuxen.
WOD Box 16 år  
Tennis & padel 15 år 12-14 år i sällskap av ansvarig vuxen vid gruppträning. Ingen åldersgräns i egen grupp eller vid privatlektioner.
Wakeboard & vattenskidor  15 år 8-14 år i sällskap av ansvarig vuxen. Simkunnighet är ett krav.
Kajak & Stand up paddle (SUP) 15 år 8-14 år i sällskap av ansvarig vuxen. Simkunnighet är ett krav.
Simkurser 4 år  

Sports Inclusive

Sports Inclusive på Levante - powered by Playitas innebär att ett brett utbud av sport och träning är inkluderat i resans pris. Powered by Playitas filosofi är att alla som vill ska kunna träna fritt, testa nya sporter och dela träningsglädjen, utan att behöva tänka på extra kostnader. Här kan du se vad som ingår i Sports Inclusive på Levante - powered by Playitas.

Ingår i Sports Inclusive
Gruppträning och ledarledda träningspass
Gym. Välutrustat med maskiner, cardiomaskiner, frivikter.
Utomhusgym (WOD Box/Crossfit box)
Yoga
Gruppcoaching i padel 1-2 timmar/dag
Gruppcoaching i tennis 1-2 timmar/dag + bana & utrustning
SUP (Stand up paddle board)
Kajak
Löpning (joggingrundor, kartor mm) 
Mountain bikes/Landsväg/Gravel bikes utlånas dagligen

Dagliga guidade cykelturer på olika nivåer: Landsväg, MTB och Gravel

Multicourt (gruppträning, basket, 5-5 fotboll
25 meter träningspool
Öppet vatten-simning (på egen hand) 
Beachvolleyboll
Mot avgift
Padel (banhyra & utrustning) 
Premium landsvägscyklar för veckohyra (1 v)
Spa (behandlingar)
Vattenskidor, Wakesurf, Windsurfing, Windsurf Foiling & Wing foiling

Segling (Dingy sailing – Laser 1, Pico, Bahia, Argo, Aero, Dart16)

Simträning (PT)
Tennislektioner
Personlig träning
Prislista

Boka träningsresa, gruppresa eller läger

Levante – powered by Playitas är ett utmärkt hotell för dig som vill träna och toppa formen. Boka din träningsresa, träningsläger, löparresa, klubbresa, kompisgäng eller träningscenter. Är du en person med stort socialt nätverk kan du Bli din egen researrangör. Önskar du hjälp med din bokning eller har frågor är du välkommen att höra av dig till oss:

Telefon: 0771-37 37 37 
Allmänna frågor: [email protected]
Boka gruppresa: [email protected]

För bokningsförfrågningar via mejl ange kontaktuppgifter, namn och ålder.

Löp- och cykelkartor 

Förbered dig på en aktiv semester redan nu och ladda ner våra löpkartor:

 Cykel och löpning översikt

 Löpning 4 km

 Löpning 5 km

 Löpning 6,5 km

 Löpning 14,5 km

 Cykel 6,5 mil