Belvita Hotel

Belvita Hotel i Kolymbia på Rhodos genomgår en renovering under vintern och välkomnar dig och familjen till en ny och uppdaterad version sommaren 2024. Detta All Inclusive-hotell ligger nära både stranden och centrum, men allt du behöver finns på hotellet - så stressa av och koppla på semesterläge. Välkommen!


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer. Familjerum för 2-4 pesoner, varav 2 barn. Kampanjrum för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder


Fakta och faciliteter

Till stranden: 600 m
Till centrum: 1,2 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

På hotellet finns tre pooler varav en separat barnpool med vattenrutschkanor för vattenlekar. Solstolar och parasoller kantar poolområdet och poolhanddukar erbjuds mot en deposition.

Alla måltider under dagen serveras i hotellets bufférestaurang. Till frukost dukas det upp en buffé med varma och kalla rätter, men också en traditionell grekisk frukost tillagad av ekologiska lokalproducerade råvaror och på middagsbuffén trängs grekiska rätter med rätter från övriga länder kring Medelhavet. Även lunchen serveras här. Hotellet har också en à la carte-restaurang och en pool-/snackbar. Bordsreservation krävs i à la carte-restaurangen.

Wifi ingår över hela hotellet. Biljard mot avgift. Hotellet består av tre byggnader, en huvudbyggnad där reception och restaurang ligger samt två flyglar med hotellrum. Promenadavstånd till både Kolymbia Beach och Afandou Beach. Till närmsta supermarket är det bara några minuters promenad. In till centrum av Kolymbia promenerar du på ca en kvart.

Måltider

Ingår:

  • All Inclusive

All Inclusive

Vid All Inclusive ingår:

  • Frukostbuffé, kl. 07.00-10.00
  • Kontinental frukost, kl. 10.00-10.30
  • Lunchbuffé, kl. 12.30-14.30
  • Snacks, glass och frukt i pool-/snackbaren, kl.10.30-17.30
  • Middagsbuffé, kl. 18.30-21.00
  • En middag per vecka i à la carte-restaurangen, kl. 18.30-21.30
  • Obegränsat med lokala förfriskningar, öl, vin och drinkar i någon av hotellets barer, kl. 10.30-22.30

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller från kl. 11.00 på ankomstdagen till kl. 12.00 på avresedagen.

Alla hotell, Afandou & Kolymbia

Mythos Beach Resort

Mythos Beach Resort på Rhodos är ett av våra mest populära och omtyckta Apollo Mondo Family-hotell. Detta flaggskepp bjuder på en riktig familjesemester med flera poolområden, barnklubben Club Polly & Mino och träningspass med Apollos egna instruktörer. I restaurangerna serveras välkomponerade rätter och barnen har en egen buffé att plocka från. Nära hotellets strand finns ett poolområde med trädäck och med en pool där vuxna kan koppla av.

Levante – powered by Playitas

Sporthotellet Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden. Med ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, hög hotellkomfort och generösa poolområden finns allt du behöver för en lyckad träningsresa eller aktiv semester.

Sentido Asterias Beach Resort

Välkommen till Sentido Asterias Beach Resort, ett fint hotell med hög komfort och faciliteter för både par och familjer. Detta är ett modernt hotell i lugna omgivningar, direkt på den härliga Afandoustranden på Rhodos östkust. Här väntar ett härligt poolområde och lugna dagar i solen.

Golden Odyssey

Golden Odessey på Rhodos har flera härliga pooler, några vattenrutschkanor för såväl barn som vuxna, och All Inclusive ingår i priset. Låter inte det som ett toppenupplägg för en härlig familjesemester?

Kolymbia Bay Art Hotel

Vuxenhotellet Kolymbia Bay Art Hotel ligger nära stranden och på promenadavstånd från centrum av Kolymbia. I hotellets restaurang kan du njuta av smakerna från det grekiska köket där de lokala producenterna och säsongen får bestämma innehållet på dagens meny. Luta dig tillbaka i en bekväm loungesoffa och lyssna på skön musik innan det bjuds på lite rockigare musik framåt kvällen. Hotellet har en åldersgräns på 16 år.