Golden Odyssey

Golden Odessey har flera härliga pooler, några vattenrutschkanor för såväl barn som vuxna, och All Inclusive ingår i priset. Låter inte det som ett toppenupplägg för en härlig familjesemester?


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Familjerum för 2-4 personer. Superiorrum för 2-3 personer. Familjerum superior för 2-5 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

8,5 av 10
baserat på 2 omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1610 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 1,5 km
Till centrum: 1,1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

På hotellet finns tre större pooler, varav en med barksektion samt en separat barnpool. Solstolar och parasoller finns att låna och poolhanddukar finns mot en deposition. Det finns vattenrutschkanor för både vuxna och barn (ålders- och /eller längdrestriktioner kan förekomma) som är öppna kl. 10.30-17.30. Till stranden tar du dig lätt med den kostnadsfria hotellbussen som kör 4-5 gånger per dag.

En bufférestaurang och flera barer, där poolbaren också dubblerar som snackbar på eftermiddagarna. Klädkoden är casual, så en skön och avslappnad atmosfär väntar.

Tennis och bordtennis är kostnadsfritt. Biljard och ett spelrum finns mot avgift. Underhållningsteam sex dagar i veckan som genomför aktiviteter dagtid och har underhållning kvällstid i perioden 1/6-30/9.

Wifi ingår över hela hotellet.

Måltider

Ingår:

  • All Inclusive

All Inclusive

Vid All Inclusive ingår:

  • Frukostbuffé i restaurangen, kl. 07.00-10.00
  • Lunchbuffé i restaurangen, kl. 12.30-14.30
  • Middagsbuffé i restaurangen, kl. 18.30-21.00
  • Snacks i poolbaren, kl. 12.00-17.00
  • Glass i poolbaren, kl. 14.00-17.00
  • Obegränsat med lokala förfriskningar, öl och vin, kl. 10.00-23.00
  • Obegränsat med lokala drinkar, kl. 17.00-23.00

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 på avresedagen.

Alla hotell, Afandou & Kolymbia

Mythos Beach Resort

Nyrenoverade Mythos Beach Resort på Rhodos är ett av våra mest populära och omtyckta Apollo Mondo Family-hotell. Detta flaggskepp bjuder på en riktig familjesemester med flera poolområden, barnklubben Club Polly & Mino och träningspass med Apollos egna instruktörer. I restaurangerna serveras välkomponerade rätter och barnen har en egen buffé att plocka från. Nära hotellets strand finns ett poolområde med trädäck och med en pool där vuxna kan koppla av.

Levante – powered by Playitas

Sporthotellet Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden. Med ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, hög hotellkomfort och generösa poolområden finns allt du behöver för en lyckad träningsresa eller aktiv semester.

Sentido Asterias Beach Resort

Välkommen till Sentido Asterias Beach Resort, ett fint hotell med hög komfort och faciliteter för både par och familjer. Detta är ett modernt hotell i lugna omgivningar, direkt på den härliga Afandoustranden på Rhodos östkust. Här väntar ett härligt poolområde och lugna dagar i solen.