Golden Odyssey

Golden Odessey på Rhodos har flera härliga pooler, några vattenrutschkanor för såväl barn som vuxna, och All Inclusive ingår i priset. Låter inte det som ett toppenupplägg för en härlig familjesemester?


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Familjerum för 2-4 personer. Superiorrum för 2-3 personer. Familjerum superior för 2-5 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Variationen av mat och drycken
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1695 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 1,5 km
Till centrum: 1,1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

På hotellet finns tre större pooler, varav en med barnsektion samt en separat barnpool. Solstolar och parasoller finns att låna och poolhanddukar finns mot en deposition. Det finns vattenrutschkanor för både vuxna och barn (ålders- och /eller längdrestriktioner kan förekomma) som är öppna kl. 10.30-17.30. Till stranden tar du dig lätt med den kostnadsfria hotellbussen som kör 4-5 gånger per dag.

En bufférestaurang och flera barer, där poolbaren också dubblerar som snackbar på eftermiddagarna. Klädkoden är casual, så en skön och avslappnad atmosfär väntar.

Wifi ingår över hela hotellet. Tennis och bordtennis är kostnadsfritt. Biljard och ett spelrum finns mot avgift. Underhållningsteam sex dagar i veckan som genomför aktiviteter dagtid och har underhållning kvällstid i perioden 1/6-30/9.

Måltider

Ingår:

  • All Inclusive

All Inclusive

Vid All Inclusive ingår:

  • Frukostbuffé i restaurangen, kl. 07.00-10.00
  • Lunchbuffé i restaurangen, kl. 12.30-14.30
  • Middagsbuffé i restaurangen, kl. 18.30-21.00
  • Snacks i poolbaren, kl. 11.30-17.00
  • Glass i poolbaren, kl. 14.00-17.00
  • Obegränsat med lokala förfriskningar, öl och vin, kl. 10.00-23.00
  • Obegränsat med lokala drinkar, kl. 17.00-23.00

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 på avresedagen.

Alla hotell, Afandou & Kolymbia

Mythos Beach Resort

Mythos Beach är med sitt utmärkta läge på stranden, sin trädgård och generösa poolområden, ett av våra bästa Mondo Family hotell. Lägenheterna och rum är smakfulla och välutrustade. Utbudet passar alla med sport- och träning, barnklubb, simskola och möjlighet till morgonyoga, en power walk på stranden eller lugnet vid vuxenpoolen. Mythos kök inkluderar både det grekiska köket och internationella rätter och smaker, vegetariskt, specialkost och en fin barnbuffé.

Levante – powered by Playitas

Sporthotellet Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden. Med ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, hög hotellkomfort och generösa poolområden finns allt du behöver för en lyckad träningsresa eller aktiv semester.

Sentido Asterias Beach Resort

Välkommen till Sentido Asterias Beach Resort, ett fint hotell med hög komfort och faciliteter för både par och familjer. Detta är ett modernt hotell i lugna omgivningar, direkt på den härliga Afandoustranden på Rhodos östkust. Här väntar ett härligt poolområde och lugna dagar i solen.

Kolymbia Bay Art Hotel

Vuxenhotellet Kolymbia Bay Art Hotel ligger nära stranden och på promenadavstånd från centrum av Kolymbia. I hotellets restaurang kan du njuta av smakerna från det grekiska köket där de lokala producenterna och säsongen får bestämma innehållet på dagens meny. Luta dig tillbaka i en bekväm loungesoffa och lyssna på skön musik innan det bjuds på lite rockigare musik framåt kvällen. Hotellet har en åldersgräns på 16 år.

Belvita Hotel

Belvita Hotel i Kolymbia på Rhodos genomgår en renovering under vintern och välkomnar dig och familjen till en ny och uppdaterad version sommaren 2024. Detta All Inclusive-hotell ligger nära både stranden och centrum, men allt du behöver finns på hotellet - så stressa av och koppla på semesterläge. Välkommen!

Afandou Mare

Välkomna till hotell Afandou Mare på Rhodos östkust. Här kan hela familjen få en rolig och avkopplande semester. Hotellet som ligger på gångavstånd från stranden och centrum har en mysig liten trädgård där poolen är den självklara mittpunkten.