Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,5 av 10 baserat på 73 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,5 / 10
Städning
 
6,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,6 / 10
Mat och dryck
 
6,8 / 10
Rum/lägenhet
 
6,5 / 10
Service
 
6,9 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
Vårt rum var AC bra men vi var fyra familjer och två av familjer hade urusel AC
-
Bemötande i receptionen då ett av rummen inte hade fungerade lås! Till slut fick de byta rum när vi sa att vi ska prata med Apollo om detta

Bekräftad gäst: 2024-06-09


4 av 10

+
Poolområdet
-
Generellt lite smutsigt. Slitna rum. Låg längre bort från allt än vad jag förväntade mig.

Bekräftad gäst: 2024-06-09


5 av 10

+
Inget
-
Det borde finnas sittmöjlighet på rummet utöver sängen. Fanns inga fåtöljer eller soffa att sitta i. Balkongens möbler var det fågelbajs på.

Bekräftad gäst: 2024-05-26


8 av 10

+
Variationen av mat och drycken
-
Det var inte lika rent och städat. Så ett tips är bättre städning. Och sen så hade det varit trevligare med vanliga muggar och inte av tunna plast.

Bekräftad gäst: 2023-09-06


1 av 10

+
Inget
-
Allt totalt genomuselt

Bekräftad gäst: 2023-09-06


8 av 10

+
Fanns nått för alla åldrar gällande både mat, poolområde samt underhållning. + att det gick buss till stranden
-
Det låg lite öde och var en bit att ta sig om man tex skulle in till centrum eller gå till stranden. Gratis Bussarna till stranden gick bara 4 ggr per dag. Hade gärna gått en buss till centrum och även lite senare på dygnet, sista bussen gick vid 17.

Bekräftad gäst: 2023-09-06


8 av 10

+
Personalen ,pool området , underhållningen var toppen speciellt för barnen.
-
Städningen under all kritik!! En ung tjej i receptionen var inte alls hjälpsam kändes mer som man störde henne på jobbet... trist. Men utöver det va allt bra.

Bekräftad gäst: 2023-08-29


1 av 10

+
Bara personalen i restaurangen inte i receptionen
-
Det liknar allt men inte hotel

Bekräftad gäst: 2023-08-20


6 av 10

+
Personalen och poolområdet.
-
Borde lägga rent i sängarna.

Bekräftad gäst: 2023-08-16


8 av 10

+
Kvalitén och utbudet av maten, Sedan mottagandet till restaurangen med bordsplacering skapar ordning och man känner sig välkommen och sedd. Dagliga aktiviteter samt underhållning på kvällen var lagom. Solsängarna räckte till alla. Bra service med transport till stranden.
-
Ac:n var gammal och hade ett så högt ljud att den inte gick att ha på under natten.

Bekräftad gäst: 2023-08-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Läge
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

44% av resenärerna rekommenderar

1705 omdömen
Utmärkt
 
652
Väldigt bra
 
407
Bra
 
306
Mindre bra
 
176
Underkänt
 
164

5 senaste omdömen

2024-06-08

av Lena B

Inget man längtar tillbaka till

Fräscha rum och trevliga pooler. Maten smaklös och enformig. Frukosten trist då det endast fanns apelsinklyftor och tomat som färsk frukt och grönsaker. Jag sa till två gånger i receptionen om att jag behövde en extra madrass då sängen var stenhård. Någon madrass dök aldrig upp. Vi skulle lämna hotellet kl 03 på natten och bad om en frukostpåse vilken skulle finns för upphämtning i receptionen. Så var inte fallet. Inte ett hotell att längta tillbaka till.

 
2024-05-08

av Robert L

Första familje resan

Detta va vår fösta Familj resa och det va en toppen resa den stora delen var personalen framförallt i restaurangen som var helt underbara med barnen, allt va toppen, kommer definitivt åka tillbaka till detta hotell. Maten var fantastik poolen va jätte bra rummen va trevliga spa/masagen va fantastiskt, kvälls underhållningen va rolig framförallt för barnen, vi fick ett väldigt trevligt rum kommer ha detta min för livet, Golden Odyssey gjorde en perfekt semester.

 
2023-08-28

av Marie F

Stanna hellre hemma!

Värsta hotellet någonsin! Var börjar man? Med poolerna vars bottenfärg lossnar och flagorna slängs i busken brevid? Eller alla engångsplastglas alla drycker serveras i, att alla barn badar och skriker nätterna igenom eller det faktum att rummen inte städas? Allt här är skitigt. Barnklubben ser ut som ett fullständigt kaos med trasiga leksaker och smutsigt golv. Usch, åk inte hit.

 
2023-07-12

av 574aniag Asarum, Sverige

Två v på GO

Spenderade två veckor på detta hotell. Vi fick rum i den nya byggnaden och det var helt ok. Rummet var städat och sängen var helt ok, inget ryggont. Kylskåp, schampoo/duschcreme finns på rummet, fylldes dock aldrig på under våra två veckor. Toapapper fylldes också på väldigt sparsamt, vi fick hämta toapapper i receptionen. Sängkläder byttes aldrig på dessa två veckor. Handdukar byttes en gång trots att vi la handdukarna på golvet, städerskan vek ihop dom o la på sängen. Övrig städning var väldigt dålig, de enda som var varje dag var att soporna tömdes. Poolen/trädgården städas varje dag och det ser fint ut i trädgårdsdelen. Om du blickar över staketen så ligger det massa plast/skräp runt om hotellet. Poolhanddukar finns i receptionen till en deposition av 10€ / handduk som du får tillbaks när du checkar ut. Frukost- ingen variation av mat. Alltid samma. Lunch/middag = lättare variation, inga temadagar förutom en grekisk dag per vecka. Man blir ändå mätt och god mat. Micro finns i restaurangen. Barnstolar med. Poolbaren - under dessa två veckor fanns det pommes, hamburgare, stekta korvbitar, fiskpinnar. Inget annat. Personalen står bakom köket o röker i plasthandskar och lagar hamburgare med samma. Något ofräscht i poolbaren överlag. Vid poolbaren finns spelhall. Något skitig också. Men fyller sitt syfte. I poolområdet finns tillbyggda skugg/soltak. På vissa platser där soltak ej finns, finns inga parasoller. Det vore önskvärt att kunna gå in i skuggan när tempen visar 40 grader, då de inte finns skuggställen överallt. Många solstolar behöver fixas till eller sorteras bort då de är söndriga. Affirmation team är väldigt duktiga och Michael samt personalen i restaurangen gör ett utmärkt jobb! Vattenrutschbanor inget att klaga på. Badvakt finns. Wifi finns i hela området men är i vissa timmar överbelastat. Minibuss till stranden finns vissa tider. 3€/dag i turistskatt. Rankar hotellet mer till 3 snarare än 4.

 
2022-06-17

av johannes0121

Skit hotell

Rummen som visas på bilderna är dom bästa som är upptagna och kostar extra. Dom andra rummen är gamla slitna, trasiga lampor och dåliga ytterdörrar med springor emellan. Dålig mat med samma mat varje dag, smaklöst och konstiga rätter. Öl,vin och drinkar är blaskiga och så mycket utblandat med vatten så det smakar inget. Jätte besviken, de jag kan säga var bra är poolerna då de finns barnpooler och vanliga pooler men det är det enda positiva. ÅK INTE HIT!