Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,5 av 10 baserat på 60 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,5 / 10
Städning
 
6,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,7 / 10
Mat och dryck
 
6,7 / 10
Rum/lägenhet
 
6,5 / 10
Service
 
7,0 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Variationen av mat och drycken
-
Det var inte lika rent och städat. Så ett tips är bättre städning. Och sen så hade det varit trevligare med vanliga muggar och inte av tunna plast.

Bekräftad gäst: 2023-09-06


1 av 10

+
Inget
-
Allt totalt genomuselt

Bekräftad gäst: 2023-09-06


8 av 10

+
Fanns nått för alla åldrar gällande både mat, poolområde samt underhållning. + att det gick buss till stranden
-
Det låg lite öde och var en bit att ta sig om man tex skulle in till centrum eller gå till stranden. Gratis Bussarna till stranden gick bara 4 ggr per dag. Hade gärna gått en buss till centrum och även lite senare på dygnet, sista bussen gick vid 17.

Bekräftad gäst: 2023-09-06


8 av 10

+
Personalen ,pool området , underhållningen var toppen speciellt för barnen.
-
Städningen under all kritik!! En ung tjej i receptionen var inte alls hjälpsam kändes mer som man störde henne på jobbet... trist. Men utöver det va allt bra.

Bekräftad gäst: 2023-08-29


1 av 10

+
Bara personalen i restaurangen inte i receptionen
-
Det liknar allt men inte hotel

Bekräftad gäst: 2023-08-20


6 av 10

+
Personalen och poolområdet.
-
Borde lägga rent i sängarna.

Bekräftad gäst: 2023-08-16


8 av 10

+
Kvalitén och utbudet av maten, Sedan mottagandet till restaurangen med bordsplacering skapar ordning och man känner sig välkommen och sedd. Dagliga aktiviteter samt underhållning på kvällen var lagom. Solsängarna räckte till alla. Bra service med transport till stranden.
-
Ac:n var gammal och hade ett så högt ljud att den inte gick att ha på under natten.

Bekräftad gäst: 2023-08-15


9 av 10

+
Servisen o maten på restaurangen , underhållningen , fina poolområde
-
Bussen som körde till stranden räckte inte till alla så det blev trängsel men den gick i omgångar, men en dag på vägen hem skulle han komma tillbaka efter att ha lämnat folk på hotellet , han sa 10 minuter men efter en halvtimme kom han efter att en annan familj ringt hotellet o efterlyst honom

Bekräftad gäst: 2023-08-13


8 av 10

+
Vattenlandet
-

Bekräftad gäst: 2023-07-09


3 av 10

+
Maten var klart det bästa! Lunch och middag hade bra variation och var gott. Frukosten hade kunna vara bättre.
-
Otrevlig personal, allt var förfallet och eftersatt. Den största kritiken får ni Apollo för att ni väljer ett hotell som serverar all dryck i små engångs-plastmuggar, hur går det ihop med ert hållbarhetstänk och ambitioner? På alla all-inclusive jag varit på tidigare har dryck serverats i stora glas i hårdplast, men på detta hotell skiter man tydligen helt i all plast som slängs dagligen pga att de inte orkar diska…

Bekräftad gäst: 2023-06-18


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Läge
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

44% av resenärerna rekommenderar

1691 omdömen
Utmärkt
 
647
Väldigt bra
 
403
Bra
 
304
Mindre bra
 
175
Underkänt
 
162

5 senaste omdömen

2023-08-28

av Marie F

Stanna hellre hemma!

Värsta hotellet någonsin! Var börjar man? Med poolerna vars bottenfärg lossnar och flagorna slängs i busken brevid? Eller alla engångsplastglas alla drycker serveras i, att alla barn badar och skriker nätterna igenom eller det faktum att rummen inte städas? Allt här är skitigt. Barnklubben ser ut som ett fullständigt kaos med trasiga leksaker och smutsigt golv. Usch, åk inte hit.

 
2023-07-12

av 574aniag Asarum, Sverige

Två v på GO

Spenderade två veckor på detta hotell. Vi fick rum i den nya byggnaden och det var helt ok. Rummet var städat och sängen var helt ok, inget ryggont. Kylskåp, schampoo/duschcreme finns på rummet, fylldes dock aldrig på under våra två veckor. Toapapper fylldes också på väldigt sparsamt, vi fick hämta toapapper i receptionen. Sängkläder byttes aldrig på dessa två veckor. Handdukar byttes en gång trots att vi la handdukarna på golvet, städerskan vek ihop dom o la på sängen. Övrig städning var väldigt dålig, de enda som var varje dag var att soporna tömdes. Poolen/trädgården städas varje dag och det ser fint ut i trädgårdsdelen. Om du blickar över staketen så ligger det massa plast/skräp runt om hotellet. Poolhanddukar finns i receptionen till en deposition av 10€ / handduk som du får tillbaks när du checkar ut. Frukost- ingen variation av mat. Alltid samma. Lunch/middag = lättare variation, inga temadagar förutom en grekisk dag per vecka. Man blir ändå mätt och god mat. Micro finns i restaurangen. Barnstolar med. Poolbaren - under dessa två veckor fanns det pommes, hamburgare, stekta korvbitar, fiskpinnar. Inget annat. Personalen står bakom köket o röker i plasthandskar och lagar hamburgare med samma. Något ofräscht i poolbaren överlag. Vid poolbaren finns spelhall. Något skitig också. Men fyller sitt syfte. I poolområdet finns tillbyggda skugg/soltak. På vissa platser där soltak ej finns, finns inga parasoller. Det vore önskvärt att kunna gå in i skuggan när tempen visar 40 grader, då de inte finns skuggställen överallt. Många solstolar behöver fixas till eller sorteras bort då de är söndriga. Affirmation team är väldigt duktiga och Michael samt personalen i restaurangen gör ett utmärkt jobb! Vattenrutschbanor inget att klaga på. Badvakt finns. Wifi finns i hela området men är i vissa timmar överbelastat. Minibuss till stranden finns vissa tider. 3€/dag i turistskatt. Rankar hotellet mer till 3 snarare än 4.

 
2022-06-17

av johannes0121

Skit hotell

Rummen som visas på bilderna är dom bästa som är upptagna och kostar extra. Dom andra rummen är gamla slitna, trasiga lampor och dåliga ytterdörrar med springor emellan. Dålig mat med samma mat varje dag, smaklöst och konstiga rätter. Öl,vin och drinkar är blaskiga och så mycket utblandat med vatten så det smakar inget. Jätte besviken, de jag kan säga var bra är poolerna då de finns barnpooler och vanliga pooler men det är det enda positiva. ÅK INTE HIT!

 
2020-01-07

av Tanja A

Semester

Rent snyggt städning varje dag personal så trevliga alltid glada va en vecka ,bra för familjer liten bit till centrum , om man ska ta bussen till Rhodos stad kan jag rekommendera att man tar bussen från centrum om man inte vill stå hela resan

 
2019-10-09

av vonna51 Åtvidaberg, Sverige

Semester

3+ faktiskt , bättre betyg om läget hade varit närmare havet annars mkt god mat, all inclusive , mkt trevlig personal, hade rum nr 153 mot stora poolen, bra, nära baren o där var det underhållning, musik varje kväll, högljut, höll på t ca 23. Rent o snyggt på rummen, städn varje dag, byte sv handdukar varje dag. Hårfön stod det att det skulle vara men den får man hämta i rec utan kostnad. Handdukar t stranden fick man i rec mot en depositionsavgift av 10 euro per handduk som man får tillbaka när man lämnar in dom. Till kolymbia stranden ca 1,5 km solstolar där kostade 5 euro/dag, småstenar, badskor är bra. Buss in t Rhodos stad kostade 3,90 euro enkel. Wi-fi gratis i lobby ej på rummen.