Panorama (Kreta)

 • Hög kundnöjdhet
 • Bekvämt med All Inclusive
 • Superiorrum för gäster över 16 år
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Precis som hotellnamnet utlovar, väntar här en förtrollande utsikt över havet. På hotell Panorama på Kreta bor du med All Inclusive, ett utmärkt val för en generationsresa. Ta med familjen hit och lek i poolen, spela tennis eller biljard. Välj mellan att bo i dubbelrum med havsutsikt i huvudbyggnaden eller om du reser utan barn- superiorrum belägna i en egen del av hotellet som endast välkomnar gäster över 16 år.

Veckans deal

Boka senast 8/8 och få 500:- extra i rabatt per person på redan nedsatta priser. Gäller på avresor mellan 31/7 - 31/10 2021 vid bokning av flyg+hotell. Gäller ej gruppbokningar. Rabatten är redan avdragen i priset. 

Travelife Guld

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Superiorrum för 2 personer. Superiorrum med delad pool för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Utsikten, poolerna.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 829 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 120 m
Till centrum: 5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Panorama ligger uppe på en höjd med en härlig utsikt över havet. Hotellet består av en huvudbyggnad med dubbelrum och ytterligare en del med privat lounge och pool, som endast kan användas av gäster boende i superiorrummen. Här finns ett trevligt poolområde med solstolar och parasoller. Poolhanddukar erbjuds utan kostnad.

Stranden ligger precis nedanför hotellet och består mestadels sten och klippor. Ca 700 meter bort finns en långgrund och finkornig sandstrand, med solstolar och parasoller mot avgift. Vid stranden finns även en strandbar som är öppen under högsäsong.

På hotellet finns en restaurang och All Inclusive ingår under vistelsen. På hotellområdet finns även två barer och en kiosk som är öppen vissa timmar om dagen.

Gratis gym med 16-årsgräns (yngre välkomna i sällskap med vuxen). Sportaktiviteter som tennis, biljard, bordtennis, vissa mot avgift. Massage och bastu finns mot avgift. Under perioden maj – september arrangeras olika aktiviteter för både barn och vuxna, som minidisco och vattengympa. För de små finns en lekplats.

Gratis wifi över hela hotellområdet. Room service mellan kl. 07.00 och 01.00 mot avgift. Tvättservice mot avgift. Lokal trafik utanför hotellet.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

 • Frukostbuffé, kl. 7.30-10.00
 • Lunchbuffé, kl. 12.30-15.00.
 • Middagsbuffé, kl. 19.00-21.30. Vårdad klädsel krävs (shorts, flip-flops och badkläder tillåts inte).
 • Obegränsat med lokala drycker som öl, vin, drinkar och läsk, kl 10.00-24.00 (poolbaren 10.00-18.00 och lobbybaren 18.00-24.00).
 • Glass, kl. 10.30-17.30.
 • Snacks, kl. 11.00-15.00/22.00-24.00.
 • Eftermiddagste, kaffe och kaka, kl. 16.30-18.00.

Observera att ändringar kan förekomma. All Inclusive gäller till kl. 12.00 på avresedagen. På hotellets menyer är de drycker som ingår i All Inclusive markerade med en stjärna.

Bra att veta

 • Hotellets hiss i huvudbyggnaden är av det mindre slaget, men når alla våningar.
 • Hotellområdet och strandsidan förbinds av en gångbro.

Säsongsinformation

Det är möjligt att checka in online. Incheckningen öppnar ett par dagar innan planerad ankomst. Ditt Apollo-bokningsnummer är ditt referensnummer.