Elia Kato Stalos

Lägenhetshotellet Elia Kato Stalos erbjuder rymliga lägenheter i fina pastellfärger, med ett perfekt läge i centrum med gångavstånd till det mesta. På hotellets takterrass finns dessutom en liten avsvalkningspool och ett par solstolar att koppla av i.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-3 personer. Tvårumslägenheter för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

7,7 av 10
baserat på 3 omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 17 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 150 m
Till centrum: 50 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

På hotell Elia Kato Stalos takterrassen finns en liten pool att doppa sig i och några solstolar. Vill du njuta av havet ligger stranden endast ett stenkast bort, men huvudvägen måste korsas för att ta sig dit.

Inköpen löser du enkelt då det finns en supermarket bara ett par steg från hotellet. Tröttnar du på att laga mat i lägenheten har du gångavstånd till centrum i Kato Stalos där det finns ett par tavernor och barer.

Wifi ingår. Reception med begränsade öppettider. Strykjärn och strykbräda kan lånas mot förfrågan Vid ankomst och avresa stannar transferbussen ca 100 meter från hotellet, bagage transporteras inte.

Måltider

  • Inga måltider ingår

Alla hotell, Kato Stalos

Faros

På lägenhetshotellet Faros bor du intill stranden i Kato Stalos och det är bara att välja om du vill njuta av ett dopp i havet eller i poolen. På kvällarna är det trevligt att slå sig ned vid musikbaren som blivit samlingspunkten för många av hotellets gäster. Känner du för ett större utbud kan du hoppa på bussen och åka in till Chania stad där tavernor, trendiga barer och mysiga butiker väntar bland de smala gränderna.

Panorama (Kreta)

Panorama bjuder på en fantastisk utsikt över havet och här väntar lata dagar vid poolen och en magisk solnedgång från hotellets infinitypool. Boka gärna till All Inclusive för extra bekväm semester och vill du verkligen lyxa till det ska du boka ett rum med delad pool - havsutsikten får du på köpet.

Pegasus

Hotell Pegasus är beläget på en höjd i lugna och grönskande omgivningar i Kato Stalos. Hotellet är en bra utgångspunkt om du vill utforska Kretas fantastiska natur med cykel under semestern. Hotellet kan hjälpa till med både cykeluthyrning och guidade cykelturer. Till stranden är det gångavstånd och föredrar du poolbad har hotellet ett fint poolområde i trädgården.

Veli

Precis vid stranden i Kato Stalos ligger hotell Veli, ett enkelt och familjedrivet lägenhetshotell med genuin grekisk atmosfär. Längs vägen mot Agia Marina hittar du flera mysiga tavernor och barer. Boka en lägenhet med havsutsikt för att njuta av havets brus direkt från balkongen.

Hermes

Hermes är ett bra lägenhetshotell som ligger på en höjd ovanför Kato Stalos. Närheten till staden Chania och orterna Agia Marina och Platanias gör hotellet till en perfekt utgångspunkt för härliga semesterupplevelser på Kreta. Från huvudvägen tar du dig enkelt till Chania stad med lokalbussen eller med taxi.

Kleopatra (Kreta)

I lugna Kato Stalos, omgivet av en vacker trädgård, ligger lägenhetshotellet Kleopatra. Här kan du njuta av lugnet och ladda batterierna. Vill du ha mer liv och rörelse är inte långt till Agia Marina och Platanias, som ligger väster om Kato Stalos. Åker du istället med bussen österut kommer du snart till Agii Apostoli och bortom det Chania stad med sina charmiga gränder med restauranger, barer och mysiga affärer.