Kleopatra Crete

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

I lugna Kato Stalos, omgivet av en vacker trädgård, ligger lägenhetshotellet Kleopatra Crete. Här kan du njuta av lugnet och ladda batterierna. Vill du ha mer liv och rörelse är inte långt till Agia Marina och Platanias, som ligger väster om Kato Stalos. Åker du istället med bussen österut kommer du snart till Agii Apostoli och bortom det Chania stad med sina charmiga gränder med restauranger, barer och mysiga affärer.

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning via Klarna. Läs mer »


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-2 personer/1-3 personer. Tvårumslägenheter för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Clary som äger hotellet är underbar. Det är väldigt rent och mitt rum hade härlig utsikt.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 63 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 300 m
Till centrum: 250 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Från lägenhetshotellet Kleopatra Crete är det gångavstånd till stranden i Kato Stalos. Utanför hotellet går en liten väg som leder vidare upp till den pittoreska bergsby Pano Stalos, som betyder Övre Stalos. I omgivningarna och längs vägen mot Agia Marina finns flera restauranger och barer samt livsmedelsbutiker. Längs huvudvägen kan du hoppa på en lokal buss som tar dig både in till Chania stad eller västerut mot Platanias. Kyrkan i Kato Stalos ligger även i närheten av hotellet, och man hör klockorna klämta vid hotellområdet, vilket verkligen ger känslan av att vara i en genuin, grekisk by.

Reception med begränsade öppettider. Wifi ingår i allmänna utrymmen. Det är drygt två kilometer till Agia Marina och fyra kilometer till Platanias. Vid ankomst och avresa stannar transferbussen ca 70 meter från hotellet, bagaget transporteras inte. Trappor till samtliga lägenheter. Då hotellet ligger uppe på en kulle är det en del trappor på hotellområdet samt en backe upp till ingången. Runt hotellet finns lokal trafik och vid huvudvägen, ca 200 meter bort, är det stark genomfartstrafik. Trafikerad väg måste korsas för att komma till stranden.

Måltider

  • Inga måltider ingår

Alla hotell, Kato Stalos

Faros Crete

På lägenhetshotellet Faros Crete bor du intill stranden i Kato Stalos och det är bara att välja om du vill njuta av ett dopp i havet eller i poolen. På kvällarna är det trevligt att slå sig ned vid musikbaren som blivit samlingspunkten för många av hotellets gäster. Känner du för ett större utbud kan du hoppa på bussen och åka in till Chania stad där tavernor, trendiga barer och mysiga butiker väntar bland de smala gränderna.

Panorama Crete

Panorama bjuder på en fantastisk utsikt över havet och här väntar lata dagar vid poolen och en magisk solnedgång från hotellets infinitypool. Köpt till All Inclusive för extra bekväm semester, och vill du verkligen lyxa till det ska du boka ett rum med delad pool – havsutsikten får du på köpet.

Pegasus

Hotell Pegasus är ett familjevänligt lägenhetshotell i Kato Stalos, högt beläget i lugna och grönskande omgivningar. Till stranden är det gångavstånd och föredrar du poolbad har hotellet ett fint poolområde i trädgården. Hotellet är en bra utgångspunkt om du vill utforska Kretas fantastiska natur med cykel under semestern. Hotellet kan hjälpa till med både cykeluthyrning och guidade cykelturer.

Veli

Precis vid stranden i Kato Stalos ligger hotell Veli, ett enkelt familjedrivet lägenhetshotell med genuin grekisk atmosfär. Längs vägen mot Agia Marina hittar du flera mysiga tavernor och barer. Boka en lägenhet med havsutsikt för att njuta av havets brus direkt från balkongen.

Hermes Crete

Hermes Crete är ett bra lägenhetshotell som ligger på en höjd ovanför Kato Stalos. Här har du en pool och en härlig trädgård om du stannar på hotellet. Annars är läget med närhet till Chania, Agia Marina och Platanias helt perfekt. Hotellet funkar bra som bas för en härlig semester på Kreta vare sig du väljer dagar på stranden eller andra upplevelser.

Elia Kato Stalos

Lägenhetshotellet Elia Kato Stalos erbjuder rymliga lägenheter i fina pastellfärger, med ett perfekt läge i centrum med gångavstånd till det mesta. På hotellets takterrass finns dessutom en liten avsvalkningspool och ett par solstolar att koppla av i.

Kato Stalos Mare

Kato Stalos Mare är vackert beläget på den fina stranden i Kato Stalos. Det här är ett lite äldre hotell som är byggt kring den gemytliga poolen och den tillhörande restaurangen. Här semestrar du i lägenhet och vill du kan du välja en som har havsutsikt.

Marine Claire

Välkommen till Marine Claire, ett mysigt lägenhetshotell mitt i centrala Kato Stalos. Här bor du precis ovanför stranden och ett tips är att boka en lägenhet med havsutsikt för en fantastisk utsikt. Här väntar även ett härligt poolområde. Vill du uppleva lite mer stadskänsla kan du enkelt ta bussen till Chania stad för ett större utbud av restauranger och butiker.