Kundomdömen om Kleopatra Crete

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 58 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Mysigt, personligt, vackert med alla växter, väl omskött och mycket omtänksam och trevlig ägare.
-

Bekräftad gäst: 2023-09-30


10 av 10

+
Fantastiskt fint hotell helt omgett av vackra blommor,Clary som ägde hotellet var så trevlig och gav oss likör o Olivolja hemgjord
-

Bekräftad gäst: 2023-09-29


8 av 10

+
Rummet,nytt o fräscht
-
Ingen fanns i receptionen när jag kom. Fick leta trappa upp o trappa ner efter rummet

Bekräftad gäst: 2023-09-23


9 av 10

+
En fantastisk värd som tog hand om sina gäster.
-

Bekräftad gäst: 2023-09-09


9 av 10

+
Hotellets ägarinna duktig omtänksam generös Cleary trevlig.
-

Bekräftad gäst: 2023-08-26


10 av 10

+
Det var väldigt rent och mysigt. Det bästa var ägarinnan som var helt fantastisk. Kom med små presenter och var väldigt trevlig.
-
Jag tycker att det borde ha stått i Apollos beskrivning om hotellet att luftkonditioneringen var mot en avgift.

Bekräftad gäst: 2023-08-26


9 av 10

+
Välplanerad 2rum.lgh. bra ac. lugnt område. Vackert mängder av växter av skilda slag. tv med bra kanaler och radio. Skön säng, balkongen var bra med utsikt över blommande trädgård och med lite havsutsikt. Clary som skötte hotellet var en underbar person. Ny köksinredning med lagom mängd köksredskap för semestern. närhet till såväl strand som till en mängd restauranter och butiker.
-
Bilder som visas på nätet stämmer inte avseende om man vill ha full havsutsikt. 1rumslägenheterna är på de övre planen och har sådan havsutsikt medans 2rumslägenheterna är på det nedre planet och hade mer av annan utsikt även om de var vackert.

Bekräftad gäst: 2023-08-19


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-07-23


9 av 10

+
-
Lite hårda sängar.

Bekräftad gäst: 2023-07-08


7 av 10

+
Skön säng, stort rum, rent,
-
Det var sällan någon i receptionen så man kunde inte ställa frågor.

Bekräftad gäst: 2023-07-08


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

61 omdömen
Utmärkt
 
49
Väldigt bra
 
5
Bra
 
2
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2023-10-01

av Elis S

Rekommenderas till er som söker familjärt, charmigt hotell med blomsterprakt.

Hotellet ligger nära stranden upp för en kort backe med Cikadorna spelandes och kyrklockan dong då och då. Tycker man om växter är detta ett paradis. Så vackert! Stort rum med sköna sängar. Nytt kök. Rent och städades ofta. Fin terass med trädgård utanför och havet i sikte. Charmigt och familjärt. Hotellägaren var mån om att vi hade det bra. Vänlig och hjälpsam. Kom med likör mot förkylning och med olivolja från de egna träden i bergen.

 
2018-09-15

av 11helenaw Piteå, Sverige

Kleopatra, Kato Stalos

Kan verkligen rekommendera detta lägenhetshotell. Finns inte något att klaga på. Lummig och trivsam miljö. Rent och snyggt. Claire som har detta är familjär och ser till att inget saknas Kommer absolut att åka hit igen 😀☀️

 
2018-09-05

av Scorpio1075 Malmö, Sverige

Både och

Vi hade läst att hotellet har högt betyg och hög kundnöjdhet, men vi överensstämmer inte helt. Hotellet ligger vackert inbäddat i blommor och har en lagom promenad till havet. Det finns så mycket blommor att dem till och med skymmer både brandslang och brandsläckare... Vi blev mottagna, erbjöds något att dricka, för vår lägenhet var inte klar. Inget ont om det, men när man blir erbjuden att få något att dricka när man väntar, så utgår jag från att det inte ska betalas några dagar senare. Lägenheten vi fick stank vidrigt vid vask, vaskskåp och kyl. Riktigt outhärdligt. Därtill var det svårt att få kylskåpet kallt. Det var i övrigt välstädat och rent och fräscht. Badrummet hade en toalett som väsnades något enormt lite från och till när som helst. Duschdraperi saknades. Sängen var nästan lika hård som golvet. Aircondition och saftey kostar extra. Hotellet har många små trappor, som är klädda med plattor som är såphala, trapporna saknar i princip handledare, vilket gör det till en farlig konstruktion. Särskilt när det regnar. Taket läcker in på vissa ställen vid regn, det syns när man granskar taket var det är ommålat några extra gånger. Det finns ingen pool eller ens en trädgård där man kan sitta. Men det är nära till centrum och till den fina stranden. Jag tror att damerna som har hand om hotellet vill väl men det räcker inte hela vägen. Wi-fi finns men det fungerar inte särskilt bra.

 
2016-08-13

av rolandw956 Spekeröd

Smultronställe på Kreta .

Underbart familjeägt hotell med självhushåll , endast 5 min gångavstånd till en fantastisk badstrand . Läget något vid sidan av huvudvägen innebär att du ej besväras av genomfartstrafiken och kan sova ostört . Rent och snyggt med en underbar blomsterprakt . Ägarinnan Clary är helt fantastisk med sin hjälpsamhet och verkligen mån om att du ska trivas . Nära till Tavernor samt busshållplats som snabbt tar dig in till Chania .

 
2016-05-22

av Ann R Horn, Sverige

trivsamt familjehotel

Litet familjeägt hotell med många växter. Lugnt läge men nära till både strand, minimarket, tavernor och även busshållplats. Clary och Annie är väldigt hjälpsamma. Det de inte vet tar de reda på om man undrar om något. Man känner sig verkligen välkommen och nästan som hemma när man kommer dit och gillar man växter/blommor så rekommenderas hotellet verkligen. Ett ställe man åker till igen och igen