Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 234 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Hela konceptet och mycket trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2023-10-21


9 av 10

+
Stort rum bred säng fina lokaler samt stort ock fint poolområde
-

Bekräftad gäst: 2023-10-20


10 av 10

+
Hotellet var så fint ,rent ,modernt ,stora ytor ,kvick duktig personal överallt , rummen med havsutsikt och utbudet med hygienartiklar , gott om solsängar o parasoll
-
Poolen var svinkall ,men på med badskorna och gå ner i havet o bada mellan lite klippavsatser o stenar

Bekräftad gäst: 2023-10-20


7 av 10

+
Utsikten restaurangen baren
-
Kall pool Ingen fantasi i maträtterna. Inga såser för att variera kött/fiskrätterna (enkelt) Även ganska likriktade dagar. Kina dagen undantagen. Då jag gick med kryckor kunde vi inte få ett rum med ett badrum utan badkar

Bekräftad gäst: 2023-10-14


8 av 10

+
Poolområdet, utsikten från hotellet över havet, servicen
-
Vissa bilder på hemsidan är något missvisande, exempelvis gymmet. Såg helt nyrenoverat ut på bilderna men var väldigt slitet och mörkt i verkligheten. Det kunde även varit bättre wifi.

Bekräftad gäst: 2023-10-07


8 av 10

+
Fint poolområde. Fin restaurang med fin utsikt. Nära till havet även fast det va klappersten
-
Vi hade dubbelrum. Och priset vi gav för det va för mycket, matchade inte standard. Behövs lite renovering i badrum. Saknades kakelplattor på vissa ställen i poolen. Gymmet behöver förnyas, heltäckningsmattan där inne är inte fräsch.

Bekräftad gäst: 2023-10-07


10 av 10

+
Allt, helheten
-
Butiken på hotellet drog 30 euro som visade sig på banken flera dagar senare. De återkommer inte.

Bekräftad gäst: 2023-10-06


9 av 10

+
Allt var bra utom ölen
-
Flera sorters öl sortimentet

Bekräftad gäst: 2023-10-06


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-29


10 av 10

+
Vyn från hotellet och rummet
-
Inga stränder i närheten

Bekräftad gäst: 2023-09-29


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

76% av resenärerna rekommenderar

1029 omdömen
Utmärkt
 
495
Väldigt bra
 
325
Bra
 
135
Mindre bra
 
41
Underkänt
 
33

5 senaste omdömen

2023-09-15

av Travel25626558934 Stockholm, Sverige

Underbart

Trevligt bemötande, bra service. Inga problem med faciliteter. God och varierande mat Bra med platser i restaurang och även vid poolen. Vi åkte inslutet av Aug,så jag kan inte säga hur det är under högsäsong (Svensk sådan). Man blir bemött som man själv möter.

 
2023-08-20

av Ness34 Uppsala, Sverige

Bästa upplevelse i hårda tider

Hotellet är en riktigt pärla i den Chania kosten av kreta med view över havet. Personalen är super bra från start till slut av vistelsen. Städning i hella hotellet o rummet var väldigt bra. Vi hade all inklusive och det var på riktigt, frukost, lunch, middag samt bar och drycker var på bästa nivå. Life guarden ordnar allt runt omkring poolen även sunbeds, bra översyn på pool aktiviteter och väldigt hjälpsam lika mycket som andra. Buss till chania startar och slutar med hotellets entrén. Väldigt generös med allt. Jag kan skriva hur mycket som helst men man borde uppleva själva.

 
2023-07-24

av Ulrika M

Kunde inte ha det bättre

Perfekt om man vill slippa jaga solbädd och där det inte spelas hög musik vid poolen. Personalen är toppen. Maten är bra (fast bra kan alltid bli bättre). Lätt att ta sig med buss till Chania. Kan till 100% tänka mig att komma tillbaka. /Ulrika

 
2023-07-10

av Paulina J

Obestämd

Svårt att beskriva upplevelsen men hela familjen tyckte att maten var något alldeles speciellt. Tyvärr så tycker vi att rummen blev bortglömda bakom all fokus som ligger på allmänna ytor vilket är jättetråkigt. Förutom de så när vi anlände mitt på natten så hade man önskat att någon var ändå där för att hjälpa hitta rum och komma till ro.

 
2023-06-26

av Nicole R

Underbart hotel

Fantastiskt hotel och perfekt läge. Nära till Chania med buss eller taxi, men även till Platanias för mer uteliv. Underbar personal, speciellt Kostas. Rekommenderar starkt för de som både vill ha det lugnt med också äventyr.