Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller terrass, vissa balkonger med havsutsikt eller begränsad havsutsikt. En stor dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddbar fåtölj, bäddsoffa eller enkelsäng. I vissa rum blir det trångt när det bor tre personer i rummet. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar mot avgift. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i max antal personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 23-26 kvadratmeter
Antal personer: 1-3 personer

Superiorrum

Superiorrum med balkong och havsutsikt. Åldersgränsen för att bo i den här rumstypen är 16 år. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar mot avgift. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Boende i superiorrummen har också access till en privat lounge, Executive wing lounge, med tidningar, böcker, kaffe- och tefaciliteter samt öl och utvalda alkoholhaltiga drycker kl. 10.00-18.00. Du har även tillgång till bastu utan avgift.

Rumsstorlek: ca 23 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Superiorrum med delad pool

Superiorrum med delad pool, markterrass och havsutsikt. Åldersgränsen för att bo i denna rumstyp är 16 år. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar mot avgift. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Boende i superiorrummen med delad pool har också access till en privat lounge, Executive wing lounge, med tidningar, böcker, kaffe- och tefaciliteter samt öl och utvalda alkoholhaltiga drycker kl. 10.00-18.00. Du har även tillgång till bastu utan avgift.

Rumsstorlek: ca 26 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.