Rumstyper på Thamirakis Studios

Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med balkong eller terrass. Lägenheterna ligger på Thamirakis Studios eller på Thamiris. Kombinerat sovrum och minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kylskåp, kokplattor. kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer.

Fyrarumslägenhet med 4 ord. bäddar

Fyrarumslägenhet med balkong eller terrass. Lägenheterna ligger på Thamiris. Tre sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök. Ett sovrum med en dubbelsäng och ett med två enkelsängar. Möjlighet till två extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kylskåp, kokplattor, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 4-6 personer.

Större enrumslägenhet

Större enrumslägenhet med markterrass och havsutsikt. Lägenheterna ligger på Thamiris. Kombinerat sovrum och minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kylskåp, kokplattor. kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 1-3 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong eller terrass. Lägenheterna ligger på Thamiris. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar för två personer. Minikök med kylskåp, kokplattor, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 2-4 personer, varav 2 barn.