Kundomdömen om Aegean Pearl Kos

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,6 av 10 baserat på 5 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,6 / 10
Städning
 
6,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,2 / 10
Mat och dryck
 
6,2 / 10
Rum/lägenhet
 
5,6 / 10
Service
 
6,4 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Trevlig och hjälpsam personal. Lugnt och ingen trängsel varken i matsal eller vid poolen
-

Bekräftad gäst: 2024-06-07


10 av 10

+
Mycket service inriktad personel
-
Inget

Bekräftad gäst: 2024-05-31


1 av 10

+
Ingenting var bra en total katastrof!
-
Inget stämde riktigt överens med vad som stod på er hemsida. Allt från all inclusive till service. Man fick ingen snacks första 4 dagarna, och när man väll fick det så var det bara vid ett tillfälle. Det var tillfällen där barn på ca 8-10 åringar som serverade gästerna alkohol i baren. Bilden på er hemsida på receptionen ser ut att vara AI-genererad stämmer absolut inte överens med hur det faktiskt ser ut. Maten hade man ingen aning om vad man åt, fanns ingen beskrivning eller någon med engelska som kunde förklara. Smutsiga handdukar.

Bekräftad gäst: 2024-05-24


4 av 10

+
De andra gästerna.
-
Fanns en person som kunde engelska, därav var kommunikationen inte bra. All inclucive, men var knappt något som ingick. Hade inte renoverat klart, var smutsigt och saknades krokar mm på rummen. Duschen var iskallt eller jättevarmt. Golvet snett så vattnet gick inte mer i golvbrunnen.

Bekräftad gäst: 2024-05-24


9 av 10

+
Omtänksam och trevlig personal. Vällagad mat.
-
Ledstänger behövs i trapporna. Krokar för handdukar i badrummet saknas. Dynor behövs på stolarna på altanen.

Bekräftad gäst: 2024-05-24


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

144 omdömen
Utmärkt
 
72
Väldigt bra
 
28
Bra
 
6
Mindre bra
 
15
Underkänt
 
23

5 senaste omdömen

2024-05-29

av Eva K

Aegean pearl Kos

Mycket trevligt familjeägt hotell😊Fantastiskt serviceinriktade och vänliga. God mat och inget att klaga på. Rena som jag tycker är hotellets ansikte utåt har en härlig personlighet och har bott 50 år i Australien, en underbar människa. Rekommenderar detta hotell som är ett all inclusive.

 
2023-10-19

av angelabQ9344CC

Horror App. - Hotel nicht zu empfehlen

Das war der schreckliste Urlaub auf Kos. 1 Woche in diesem Hotel. Es gab keine weiteren deutsche Touristen, nur Italiern und Engländer. Das Essen war einfaltslos, geschmacklos und nicht deklariert. die sog. Regionale Küche war unterirdisch. Unsere Kinder haben sich über täglich Pommes oder Gyros gefreut. Keine frischen Salate, nur eingelegtes Gemüse, Kein Obst bis auf zwei Tage Melone auf zwei Platten. Kein Nachtisch. Das Frühstück jeden Tag Toast, keine Brötchen, keine andere Süssigkeiten. Das Essen hat uns auf den Magen geschlagen, so dass wir außer Haus essen waren. Die Zimmer war auch schrecklich, altes Metallbett, wackeliger Hocker mit Minikühlschrank drauf, Keinen Kleiderschrank, nur Garderobe, gerade mal 10 qm, Bad so klein, dass beim Toi benutzen ein Fuss in der Dusche steht. Bad alle Fugen verschimmelt, Es war so schrecklich, nach der Reklamation von 2 gebuchten Zimmern, ein Ersatzzimmer bekommen, welches auch viele Mängel aufwies. Klimaanlage nicht im Preis, muss gesondert bezahlt werden. Der Balkon so klein, dass man an den zwei Stühlen nicht vorbei kam. Der Eingangsbereich von Außen war schön, innen verfledderte Couchmöbel. Die Poolanlage, der hygenische Horror. Stolperfallen, kaputte Möbel und Schirme, verrottete Dusche, Kinderabtrennung im Pool waren vermoderte Holzlatten. UND am Schlimmsten keine Unterstützung vor Ort, keine Reiseleitung von Tui oder Lturs. Sache geht vor Gericht.

 
2023-09-29

av Petra R

J

Byli jsme tu na týden, odjizdime velmi spokojeni, jsou tu krásné pokoje, které personál každé dva dny uklizi, je tu krásný bazén s lehátky, které můžete cely den využít i s barem hned u bazénu. Snídaně i večeře byli vynikající, neměli jsme co vytknout, plus velmi příjemný a ochotný personal. Určitě se příští rok vrátíme

 
2023-09-29

av Karel T

Karel

Byli jsme tutýden, odjizdime velmi spokojeni, jsou tu krásné pokoje, které personál každé dva dny uklizi, je tu krásný bazén s lehátky, které můžete cely den využít i s barem hned u bazénu. Snídaně i večeře byli vynikající, neměli jsme co vytknout, plus velmi příjemný a ochotný personal. Určitě se příští rok vrátíme

 
2023-09-15

av leonidas g

Perfect

Όλα ήταν υπέροχα το δωματιο πολυ καθαρό , Εξειδικευμένο και ευχάριστο προσωπικό !! Ήταν πάρα πολύ ωραία, όλα ήταν καθαρά και είναι πολύ εύκολο να γνωρίσεις άλλους ταξιδιώτες , Η παραλία παρά πολυ κοντά πηγαίνεις με τα πόδια δεν χρειάζεσαι μεταφορικό μέσο !