MarBella Nido Suite Hotel & Villas

  • Elegant hotell i vackra omgivningar
  • Högklassiga restauranger med vällagad mat
  • För gäster över 16 år

MarBella Nido Suite Hotel & Villas är ett elegant hotell i grönskande omgivningar som endast välkomnar gäster över 16 år. Det stilfulla poolområdet har en panoramautsikt över havet och vill du ta ett dopp i det blå ligger stranden precis nedanför. Vid de högklassiga restaurangerna serveras vällagad mat och för den aktive erbjuds gratis gym och yoga. Boka ett rum med privat pool för extra lyx.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Juniorsvit för 2 personer. Juniorsvit deluxe för 2 personer. Juniorsvit superior för 2 personer. Juniorsvit med privat pool för två personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

9,7 av 10
baserat på 3 omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 441 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 300 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

MarBella Nido Suite Hotel & Villas är ett hotell med hög standard som endast välkomnar gäster över 16 år. Elegant poolområde med en imponerande utsikt över havet och omgivningarna. Precis nedanför hotellet ligger stranden som fått EU:s blå flagg för rent och klart vatten. Gratis solstolar och parasoll både vid poolen och stranden.

På hotellet finns två högklassiga restauranger; den smakfulla huvudrestaurangen San Giovanni som serverar frukost och middag, med möjlighet att sitta både inomhus och utomhus på en trevlig terrass, och á la carte-restaurangen Apaggio Gourmeta som har ett exklusivt samarbete med två kockar som jobbar på egna Michelin-restauranger. Baren Aquavit Pool ligger vackert belägen vid poolområdet och serverar enklare rätter. Lobbybaren Heritage. Gästerna får även dinera vid restaurangerna på systerhotellet MarBella Corfu.

Gratis wifi på hotellområdet. Gratis gym. Spa med bastu, hamam och skönhetsbehandlingar mot avgift. Gästerna har även tillgång till spaet på systerhotellet MarBella Corfu mot avgift. Vattensporter och båtturer mot avgift. Kvällsunderhållning i form av livemusik. Gäster transporteras med golfbil på hotellområdet. Reception öppen dygnet runt. Hotellet erbjuder transfer med båt till Korfu stad, detta är dock beroende av vädret.

Måltider

Frukostbuffé ingår. Halvpension mot tillägg.

Alla hotell, Agios Ioannis Peristeron

MarBella Corfu

På eleganta hotell MarBella Corfu semestrar hela familjen med stil. Här kan de vuxna svalka sig i infinitypoolen med utsikt över det joniska havet, medan barnen plaskar och leker vid vattenrutschkanorna i barnpoolen. Köp till All Inclusive Ultra för extra bekvämlighet med flera restauranger och barer att välja mellan. För den aktive erbjuds bland annat gratis gym, yoga och tennis.