Rumstyper på Nido, Mar-Bella Collection

Juniorsvit

Juniorsvit med balkong eller terrass med havsutsikt. I rummet finns en sittgrupp med soffa. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Nespressomaskin. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Juniorsvit deluxe med jacuzzi

Juniorsvit deluxe med balkong eller terrass med havsutsikt. På uteplatsen finns en privat jacuzzi och solstolar. I rummet finns en sittgrupp med soffa. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Nespressomaskin. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Juniorsvit med privat pool

Juniorsvit med balkong eller terrass med havsutsikt. På uteplatsen finns en privat pool och två solstolar. I rummet finns en sittgrupp med en soffa. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering samt deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Nespressomaskin. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Öppen planlösning till tvättställ, dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Juniorsvit superior med jacuzzi

Juniorsvit superior med balkong eller terrass med havsutsikt. Sviten består av en sovrumsdel och en vardagsrumsdel med öppen planlösning. På uteplatsen som är ca 36 kvadratmeter finns en privat jacuzzi, solstolar och en matplats. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering samt deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Nespressomaskin. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar, dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 24 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer