Nido, Mar-Bella Collection

Nido, Mar-Bella Collection är ett elegant hotell i grönskande omgivningar som välkomnar gäster över 16 år. Det stilfulla poolområdet har en panoramautsikt över havet och vill du ta ett dopp i det blå ligger stranden precis nedanför. Vid de högklassiga restaurangerna serveras vällagad mat och för den aktive ingår både gym och yoga. Boka ett rum med privat pool för extra lyx.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Juniorsvit för 2 personer. Juniorsvit deluxe för 2 personer. Juniorsvit superior för 2 personer. Juniorsvit med privat pool för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

God service. Lugnt och tyst. Vacker miljö. Vuxen hotell. Ej för stort. Räcker gott med 70 hotellrum.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 553 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 300 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Nido, Mar-Bella Collection är ett hotell med hög standard som välkomnar gäster över 16 år. Elegant poolområde med en imponerande utsikt över havet och omgivningarna. Precis nedanför hotellet ligger stranden som fått EU:s blå flagg för rent och klart vatten. Solstolar och parasoll både vid poolen och stranden ingår.

På hotellet finns två högklassiga restauranger. Den smakfulla bufférestaurangen San Giovanni som serverar frukost och middag, med möjlighet att sitta både inomhus och utomhus på en trevlig terrass. À la carte-restaurangen Apaggio Gourmeta som har ett exklusivt samarbete med två kockar som jobbar på egna Michelin-restauranger. Baren Aquavit Pool ligger vackert belägen vid poolområdet och serverar enklare rätter. Lobbybaren Heritage. Gästerna får även dinera vid restaurangerna på systerhotellet MarBella, Mar-Bella Collection.

Gym. Spa med bastu, hamam och skönhetsbehandlingar mot avgift. Gästerna har även tillgång till spa:t på systerhotellet MarBella, Mar-Bella Collection mot avgift. Vattensporter och båtturer mot avgift. Kvällsunderhållning i form av livemusik.

Wifi ingår på hotellområdet. Gäster transporteras med golfbil på hotellområdet.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Mot tillägg:

  • Halvpension (frukost- och middagsbuffé)

I halvpensionen ingår frukost- och middagsbuffé i restaurangen San Giovanni. Du har även möjlighet att nyttja hotellets Dine Around-koncept och då får du en värdecheck på 15 euro/vuxen/dag att äta för i hotellets á la carte-restaurang Apaggio Gourmeta eller i systerhotellet MarBella, Marbella Collections fem à la carte-restauranger. Värdechecken gäller endast på maträtter, inte dryck. Läs mer om Dine Around på plats och vilka restauranger det gäller.

Alla hotell, Agios Ioannis Peristeron

MarBella, Mar-Bella Collection

På eleganta MarBella, Mar-Bella Collection semestrar hela familjen med stil. Här kan de vuxna svalka sig i infinitypoolen med utsikt över det Joniska havet, medan barnen plaskar och leker vid vattenrutschkanorna i barnpoolen. All Inclusive ingår för extra bekvämlighet med flera restauranger och barer att välja mellan. För den aktive erbjuds bland annat gym, yoga och tennis.