Kundomdömen om Saadiyat Rotana Resort & Villas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,6 av 10 baserat på 14 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,6 / 10
Städning
 
9,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,7 / 10
Faciliteter
 
9,2 / 10
Mat och dryck
 
8,9 / 10
Rum/lägenhet
 
9,4 / 10
Service
 
9,6 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Service som vi aldrig har fått med förut.Ett toppenhotell
-
Finns inget

Bekräftad gäst: 2020-03-04


10 av 10

+
Fantastiskt
-
Skulle vara kul med gym pass i grupp.

Bekräftad gäst: 2020-02-17


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-05


10 av 10

+
Strandnärhet , poolen (service vid den) Renhet så det blänker . Personalens vänlighet.
-
Inget

Bekräftad gäst: 2020-02-05


10 av 10

+
Läget vid havet, klassen, personalen, maten. Toppen med uppvärmd pool i januari. Allt var öppet även om det inte var på långa vägar fullbokat. Mycket fint spa som vi nyttjade för parmassage. Bra restauranger med bra variation. Bra frukostbuffé. Fräsch pool!
-
Något underlig layout på badrum. Toaletten är en resonanslåda så ALLT hörs ljudligt i hela hotellrummet om vad som händer på toaletten.

Bekräftad gäst: 2020-01-22


9 av 10

+
Lugnt
-
Information om aktiviteter på hotellet

Bekräftad gäst: 2020-01-01


10 av 10

+
Allt! Riktigt lyxhotell!
-
Middagen i SimSim passade oss vuxna bra men sonen hade önskat större mer barnvänligt utbud.

Bekräftad gäst: 2019-11-03


10 av 10

+
Fantastiskt bra service och trevlig och hjälpsam personal.
-
Inget

Bekräftad gäst: 2019-10-23


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

1912 omdömen
Utmärkt
 
1451
Väldigt bra
 
300
Bra
 
92
Mindre bra
 
24
Underkänt
 
45

5 senaste omdömen

2020-02-07

Inlägg av annatW344OG Helsingborg, Sverige

Fantastiskt vistelse

Vi reste till Saadiyat Rotana hotellet för att fira mitt 60 års dag , kunde inte välja bättre. Hotellet är underbar med alla möjliga bekvämligheter. Närheten till fantastisk strand där man för en kylbox med vattenflaskor i is och handdukar liggande på super sköna solsängar , Rummen är stora med enkla sängar minst 120 var . Personalen på hotellet är mycket vänlig och alltid tillgänglig . På födelsedagen blev jag uppvaktar av hotellet med mycket god tårta.

 
2019-11-22

Inlägg av Lena464 Helsingborg, Sverige

Lyx i lagom förpackning

Ett väldigt välkomnande hotell. Allt var perfekt från det att vi steg in på hotellet mitt i natten tills vi lämnade också mitt i natten. Väldigt tillmötesgående personal som bara fanns där när man behovde dem. Rent, snyggt på hela hotellet. Rummen var rymliga och sängen stooor och väldigt bekväm. Både frukost och middagsbufféerna var utmärkta. Hög nivå på allt och bra variation trots att vi åt alla 6 kvällarna. Även restaurangpersonalen var uppmärksam på en bra nivå. Bra utbud på viner, även om prislappen var hög. Missa inte happy hour vid poolbaren. Gott och enda sättet att få en dryck till rimligt pris. Tips - köp med er alkoholen från hemlandet och avnjut på altan eller balkong!

 
2021-02-15

Inlägg av dan78YNWA

Absolute Quality Hotel

From check in to check out Saadiyat Rotana never failed to impress. This is our favourite hotel in Abu Dhabi and the staff friendliness and efficiency is one of the reasons we visit this hotel. Rooms are amazing with spectacular views of the Arabian Gulf and the Rotana resort. We stayed for the brunch which is another mega plus for staying at the Saadiyat Rotana! The pool is amazing with all the proper safety checks and procedures in force for the current pandemic requirements. Staff are so attentive and service is always with a smile and in a polite, courteous manner. We dined at Hamilton’s, Sim Sim, The pool bar and Namsa Beach Bar- all fantastic experiences. We cannot fault the Rotana and a massive shout out to all staff who assisted us during our stay. Thank you. The Givens Family

 
2021-02-10

Inlägg av NNaeem Abu Dhabi, Förenade Arabemiraten

A peaceful staycation

A very serene location to spend your time with pristine beach , while only a few minutes drive from downtown. Great value for money. Best part was the pool side breakfast seating , inspite of a smaller spread in buffet as compared to other hotels we’ve stayed.

 
2021-02-10

Inlägg av Twinpower111 Förenade Arabemiraten

Great Staycation!!!

Visited the resort during the weekend as part of our Anniversary & B'day celebration. Was welcomed by a cake & Towel swan in the room- Thanks to Rheah. All the staff were courteous & polite, be it at the lobby,swimming pool or the beach front. Huge swimming pool.Kids really enjoyed it. Lot of good restaurants as well. Buffet B'fast spread in Turtle Bay was kind of good, however not the best as they could include more varieties. Access to the beach was another highlight which we enjoyed. All Covid-19 protocols in place & therefore felt very safe. Overall a great stay & would highly recommend. We had a great time.