Kundomdömen om Saadiyat Rotana Resort & Villas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,6 av 10 baserat på 14 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,6 / 10
Städning
 
9,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,7 / 10
Faciliteter
 
9,2 / 10
Mat och dryck
 
8,9 / 10
Rum/lägenhet
 
9,4 / 10
Service
 
9,6 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Service som vi aldrig har fått med förut.Ett toppenhotell
-
Finns inget

Bekräftad gäst: 2020-03-04


10 av 10

+
Fantastiskt
-
Skulle vara kul med gym pass i grupp.

Bekräftad gäst: 2020-02-17


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-05


10 av 10

+
Strandnärhet , poolen (service vid den) Renhet så det blänker . Personalens vänlighet.
-
Inget

Bekräftad gäst: 2020-02-05


10 av 10

+
Läget vid havet, klassen, personalen, maten. Toppen med uppvärmd pool i januari. Allt var öppet även om det inte var på långa vägar fullbokat. Mycket fint spa som vi nyttjade för parmassage. Bra restauranger med bra variation. Bra frukostbuffé. Fräsch pool!
-
Något underlig layout på badrum. Toaletten är en resonanslåda så ALLT hörs ljudligt i hela hotellrummet om vad som händer på toaletten.

Bekräftad gäst: 2020-01-22


9 av 10

+
Lugnt
-
Information om aktiviteter på hotellet

Bekräftad gäst: 2020-01-01


10 av 10

+
Allt! Riktigt lyxhotell!
-
Middagen i SimSim passade oss vuxna bra men sonen hade önskat större mer barnvänligt utbud.

Bekräftad gäst: 2019-11-03


10 av 10

+
Fantastiskt bra service och trevlig och hjälpsam personal.
-
Inget

Bekräftad gäst: 2019-10-23


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

1880 omdömen
Utmärkt
 
1428
Väldigt bra
 
293
Bra
 
92
Mindre bra
 
24
Underkänt
 
43

5 senaste omdömen

2020-02-07

Inlägg av annatW344OG Helsingborg, Sverige

Fantastiskt vistelse

Vi reste till Saadiyat Rotana hotellet för att fira mitt 60 års dag , kunde inte välja bättre. Hotellet är underbar med alla möjliga bekvämligheter. Närheten till fantastisk strand där man för en kylbox med vattenflaskor i is och handdukar liggande på super sköna solsängar , Rummen är stora med enkla sängar minst 120 var . Personalen på hotellet är mycket vänlig och alltid tillgänglig . På födelsedagen blev jag uppvaktar av hotellet med mycket god tårta.

 
2019-11-22

Inlägg av Lena464 Helsingborg, Sverige

Lyx i lagom förpackning

Ett väldigt välkomnande hotell. Allt var perfekt från det att vi steg in på hotellet mitt i natten tills vi lämnade också mitt i natten. Väldigt tillmötesgående personal som bara fanns där när man behovde dem. Rent, snyggt på hela hotellet. Rummen var rymliga och sängen stooor och väldigt bekväm. Både frukost och middagsbufféerna var utmärkta. Hög nivå på allt och bra variation trots att vi åt alla 6 kvällarna. Även restaurangpersonalen var uppmärksam på en bra nivå. Bra utbud på viner, även om prislappen var hög. Missa inte happy hour vid poolbaren. Gott och enda sättet att få en dryck till rimligt pris. Tips - köp med er alkoholen från hemlandet och avnjut på altan eller balkong!

 
2020-11-22

Inlägg av Pintuseth Abu Dhabi, Förenade Arabemiraten

Safety and Food

No options were available in the veg food which makes it difficult to manage with the kids around plus 3 year old kid went alone in the pool which shocked us with regard to safety. Would have had a better stay if these were managed

 
2020-11-20

Inlägg av azbrianz Glendale, Arizona

Friday at The Market Brunch

Wow!! We booked the brunch with another couple and we’re just amazed by this setup. First of all the hotel is beautiful set on a nice beach of whitish sand. The staff are all first class starting with the guard at the entrance, he welcomed us and helped us with parking. Our hostess (Nikita) assisted us with our every need. Get there early so you don’t miss the way the food is displayed. Okay, now let’s talk about the food. There is EVERYTHING at this brunch, sushi, caviar, seafood, beef brisket, turkeys, beef Wellington, salads, breads, desserts, pork, and on and on. I’ve never had so much lobster and beef brisket in my life. If you don’t see what you want just ask and they’ll get it for you. The drinks were non-stop and delicious too. There was a lady singing that entertained us for the full three hours that we stayed. Afterwards we took a quick walk on the patio and down to the beach, again the staff were always friendly and helpful. This was our second trip to this hotel for the brunch and we look forward to many more. Book early, Friday brunch is a BIG thing in UAE and this was sold-out when we were there.

 
2020-11-19

Inlägg av MeandmyHabibi Abu Dhabi, Förenade Arabemiraten

My quarantine stay

As an instruction from my company to go into lockdown, a pre-quarantine accommodation was provided while our me and my staff get checked for any virus symptoms. I am happy to say that my stay at this hotel was most relaxing and comforting at the same time. The bed, linens and provided personal items were appreciated. Housekeeping was discreet and professional and other services like in-house laundry was exceptional. Guest services were a bit slow to answer (or maybe just busy, which is forgivable) and the lack of more international cuisine choices made me sometimes yearn to order fast food from outside. I am sad that i could not get to enjoy its other facilities (gym, beach, restaurants), but with that being said, i hope to come back soon, to enjoy them, hopefully when things get to normal.