Kundomdömen om Saadiyat Rotana Resort & Villas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,6 av 10 baserat på 14 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,6 / 10
Städning
 
9,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,7 / 10
Faciliteter
 
9,2 / 10
Mat och dryck
 
8,9 / 10
Rum/lägenhet
 
9,4 / 10
Service
 
9,6 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Service som vi aldrig har fått med förut.Ett toppenhotell
-
Finns inget

Bekräftad gäst: 2020-03-04


10 av 10

+
Fantastiskt
-
Skulle vara kul med gym pass i grupp.

Bekräftad gäst: 2020-02-17


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-05


10 av 10

+
Strandnärhet , poolen (service vid den) Renhet så det blänker . Personalens vänlighet.
-
Inget

Bekräftad gäst: 2020-02-05


10 av 10

+
Läget vid havet, klassen, personalen, maten. Toppen med uppvärmd pool i januari. Allt var öppet även om det inte var på långa vägar fullbokat. Mycket fint spa som vi nyttjade för parmassage. Bra restauranger med bra variation. Bra frukostbuffé. Fräsch pool!
-
Något underlig layout på badrum. Toaletten är en resonanslåda så ALLT hörs ljudligt i hela hotellrummet om vad som händer på toaletten.

Bekräftad gäst: 2020-01-22


9 av 10

+
Lugnt
-
Information om aktiviteter på hotellet

Bekräftad gäst: 2020-01-01


10 av 10

+
Allt! Riktigt lyxhotell!
-
Middagen i SimSim passade oss vuxna bra men sonen hade önskat större mer barnvänligt utbud.

Bekräftad gäst: 2019-11-03


10 av 10

+
Fantastiskt bra service och trevlig och hjälpsam personal.
-
Inget

Bekräftad gäst: 2019-10-23


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

1937 omdömen
Utmärkt
 
1472
Väldigt bra
 
302
Bra
 
93
Mindre bra
 
24
Underkänt
 
46

5 senaste omdömen

2020-02-07

Inlägg av annatW344OG Helsingborg, Sverige

Fantastiskt vistelse

Vi reste till Saadiyat Rotana hotellet för att fira mitt 60 års dag , kunde inte välja bättre. Hotellet är underbar med alla möjliga bekvämligheter. Närheten till fantastisk strand där man för en kylbox med vattenflaskor i is och handdukar liggande på super sköna solsängar , Rummen är stora med enkla sängar minst 120 var . Personalen på hotellet är mycket vänlig och alltid tillgänglig . På födelsedagen blev jag uppvaktar av hotellet med mycket god tårta.

 
2019-11-22

Inlägg av Lena464 Helsingborg, Sverige

Lyx i lagom förpackning

Ett väldigt välkomnande hotell. Allt var perfekt från det att vi steg in på hotellet mitt i natten tills vi lämnade också mitt i natten. Väldigt tillmötesgående personal som bara fanns där när man behovde dem. Rent, snyggt på hela hotellet. Rummen var rymliga och sängen stooor och väldigt bekväm. Både frukost och middagsbufféerna var utmärkta. Hög nivå på allt och bra variation trots att vi åt alla 6 kvällarna. Även restaurangpersonalen var uppmärksam på en bra nivå. Bra utbud på viner, även om prislappen var hög. Missa inte happy hour vid poolbaren. Gott och enda sättet att få en dryck till rimligt pris. Tips - köp med er alkoholen från hemlandet och avnjut på altan eller balkong!

 
2021-05-02

Inlägg av Mercyfernandez0219

Excellent hotel and excellent service

Very nice hotel,excellent service from room housekeeping,security,life guards,front desk,chefs, everybody is excellent.. we will come back again soon. The food in sim sim breakfast buffet is fantastic, all the staff is friendly. Everybody is caring to us. We are happy to stay and we enjoy our room

 
2021-05-02

Inlägg av Fishzwife Abu Dhabi, Förenade Arabemiraten

Ladies pool day

Beautiful pool with lovely staff food is nice but a little on the pricey side. Sundays ladies pay 99 dirhams for pool & beach access and get 100 back in f&b vouchers, my favourite part are the slushy fruit drinks made expertly by Ranjan it's a really lovely way to spend a day

 
2021-05-01

Inlägg av Hitchjo23 Abu Dhabi, Förenade Arabemiraten

Turtle Bay Lunch

Had yet another anazing lunch here. The oysters here are the best in Abu Dhabi. Great service. Shout out to Rajesh and Pradeep our waiters excellent service. Fab food with a great atmosphere. The drinks are great too, the aperol spritz is so good. The seafood is really fresh. Then the deserts are to die for.