Träning med Apollo

Workout with Apollo på Radisson Blu Yas Island

På Apollo brinner vi för sport och träning. Och vi tror att upplevelsen blir ännu starkare om man kan varva passen med pooldopp, nyttig mat och spabesök. Radisson Blu Yas Island är hotellet med extra allt – även när det kommer till aktiviteter. Här kan du gå på flera olika gruppträningspass eller träna på egen hand på det välutrustade gymmet. Apollo Mondo Family-konceptet på Radisson Blu Yas Island gäller från 13/10-19 – 11/4-20.

Gruppträning

Gruppträning

På Radisson Blu Yas Island kan du välja bland flera olika träningspass varje dag under högsäsong. Under lågsäsong är det en träningsfri dag i veckan. Gruppträningen leds av erfarna och utbildade skandinavisktalande instruktörer. För att det ska vara lätt att träna även för dig som reser med barn är barnklubbstiderna anpassade till träningspassen. Välj bland pass som yoga, core, cirkelträning, boot camp med mera. Läs mer om våra träningspass, träningsschema och klassbeskrivningar här.

Se gruppträningsschema

Yoga på Apollo Mondo Family Resorts

Aktiviteter som ingår:

  • Välutrustat gym  
  • Gruppträning enligt programmet 
  • Minigolf
  • Beachvolley

Aktiviteter mot avgift:

  • Dykning och snorkling 

Löprundor

Urban Tribes har kartlagt de bästa löprundorna runt Radisson Blu Yas Island. Löprundorna är inte utmarkerade men det är enkelt att hitta. Vill du mäta din runda kan du ladda ner kartan på träningsappen Strava.

Kartor

Här kan du ladda ner löpkartor som pdf eller på Strava:

 The marina and back 3 km (Strava)

 Run for the Formula 6 km (Strava)