Rainbow

Rainbow är ett omtyckt och ett lite mindre hotell som ligger i Sveti Vlas, ca 4 kilometer från Sunny Beach. På hotellet kan du svalka dig i poolen. Till stranden är det bara en kort promenad.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer/1-3 personer, varav 1 barn. Familjerum för 2-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder


Fakta och faciliteter

Till stranden: 600 m
Till centrum: 500 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Rainbow är ett trivsamt hotell som ligger i den lilla orten Sveti Vlas där det finns några få restauranger och caféer med lokal prägel. Stranden ligger på bekvämt gångavstånd. Hotellet har ett poolområde, en pool med en grundare del för de minsta barnen. Solstolar och parasoller. Snackbar och bar.

Wifi ingår i receptionsområdet. Genomfartstrafik. Hotellet ligger nära busshållplats med bra förbindelser till Sunny Beach som ligger 4 kilometer från hotellet.

Måltider

Ingår:

  • Frukost

Ankommer ditt flyg efter kl. 02.30 på natten kan du inte räkna med att få tillgång till ditt hotellrum förrän ca kl. 15.00 på dagen. Går ditt flyg hem senast kl. 02.30 på natten måste du lämna rummet kl. 12.00 dagen innan.

Alla hotell, Sveti Vlas

Voya Beach Resort

Voya Beach Resort är ett femsoligt hotell med ett omfattande All Inclusive-utbud, rymliga rum, flera pooler och vattenrutschkanor – här kommer hela familjen att trivas!