Paradise Residence Beach

Paradise Residence Beach är ett All Inclusive-hotell beläget på en höjd strax utanför den lugna orten Sveti Vlas i Bulgarien. Hotellet ligger nära den breda sandstranden och från poolområdet har du en härlig utsikt över havet.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Familjerum för 3-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 194 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 4,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Paradise Residence Beach har ett stort poolområde, nära stranden och med utsikt över havet. Poolen har olika sektioner och i den del finns en barnsektion. Det finns solstolar och parasoller att låna och handdukar mot deposition. Poolbar där det erbjuds snacks och svalkande drycker. Hotellet ligger på en höjd och för att komma till såväl poolen som stranden kan du ta hissen. På stranden finns det solstolar och parasoller att hyra.

Bufférestaurangen serverar frukost, lunch och middag. Underhållning under högsäsong. Barnklubb i hotellets regi med engelsktalande personal för barn 4-12 år. Spelrum och biljard mot avgift.

Kostnadsfritt wifi i gemensamma utrymmen. Gym mot avgift. Hyr du bil finns parkeringsgarage mot avgift.

Måltider

Ingår:

  • All Inclusive

All Inclusive

  • Frukostbuffé i bufférestaurangen, kl. 07.30-10.00.
  • Kontinental frukost i baren Paradise kl. 10.30-11.30.
  • Lunchbuffé i bufférestaurangen, kl. 12.30-14.30.
  • Kalla snacks i baren Paradise kl. 16.00-18.00.
  • Middagsbuffé i bufférestaurangen, kl. 18.00-21.00.
  • Glass i poolbaren.
  • Obegränsat med lokala förfriskningar, öl, vin och drinkar i baren Paradise, kl. 10.00-22.30

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 på avresedagen.

Ankommer ditt flyg efter kl. 02.30 på natten kan du inte räkna med att få tillgång till ditt hotellrum förrän ca kl. 15.00 på dagen. Går ditt flyg hem senast kl. 02.30 på natten måste du lämna rummet kl. 12.00 dagen innan.

Alla hotell, Sveti Vlas

Rainbow

Rainbow är ett omtyckt och ett lite mindre hotell som ligger i Sveti Vlas, ca 4 kilometer från Sunny Beach. På hotellet kan du svalka dig i poolen. Till stranden är det bara en kort promenad.

Voya Beach Resort

Voya Beach Resort är ett femsoligt hotell med ett omfattande All Inclusive-utbud, rymliga rum, flera pooler och vattenrutschkanor – här kommer hela familjen att trivas!

Dreams Sunny Beach Resort and Spa

All Inclusive-hotellet Dreams Sunny Beach Resort and Spa har flera stora pooler, ett fantastiskt All Inclusive-program med flera restauranger att välja på. Här finns alltid något kul att göra för alla, allt från yoga och barnklubb till avkopplande stunder i hotellets spa.

Secrets Sunny Beach Resort & Spa

Secrets Sunny Beach Resort & Spa är ett stort och majestätiskt All Inclusive-hotell med ett fantastiskt poolområde och flera restauranger att välja på. Koppla av i hotellets spa, träna i gymmet och delta i yogaklasser eller gå ner till havet och njut av havets vågor. Åldersgränsen för att bo på hotellet är 18 år.